-Rene- napisał(a):No to wypierdalaj w podskokach, hop siup!
Troche kultury... Dziewczynie ,nawet takiej jak ty , nie przystoi tak brzydko mowić. A fe.
Gdyby chociaż powiedziała "wal się na samar i cyce" to jeszcze by dało radę. Ale to juz zbyt wiele jak na panienkę na wydaniu.
R_amze_S napisał(a):karakas napisał(a):z resztą ja nie mam dupy
A co masz na miejscu dupy?
hmm piękny, jędrny, twardy jak jabłko tyłeczek haha , książe może potwierdzić ( znaczy o twardości to nie, bo mnie nie trzymał za dupę)
A tak to sorry, że ci po wyglądzie jeżdżę, nie chciałam, wiem że to głupie.
Ogólnie to ja się już tu przestaje udzielać, bo moje życie się skończyło( jestem emo, przyznaję). Jadę na wakacje.Znaczy wypierdalam.
R_amze_S napisał(a):Troche kultury... Dziewczynie ,nawet takiej jak ty , nie przystoi tak brzydko mowić. A fe.
Ojej...
Ramzes nie dokazuj, bo ci Ka dopierrrrdoli. A umie.
Dobrze , będę juz grzeczny

Od 22 sierpnia- BMW 320d, rocznik 2002. Taki czerwony przechodzący w brązowy (wiśniowy?). Dobra fura, no i moja własna nareszcie.
Stig Cie od dresiarzy zwyzywa

Fuckt, a co gorsza, to nie jest pełna opcja, a co za tym idzie, siedzenia NIE są pokryte skórą. To mu się nie spodoba ;D
Ej Warsadal skąd cię stać na taki wóz ? przecież to kupa kasy no chyba ze sprowadzany ?
Cytat:siedzenia NIE są pokryte skórą.
No cóż,masz przynajmniej pewność,że stig nie będzie chciał się przejechać Twoim wozem

Axel napisał(a):Ej Warsadal skąd cię stać na taki wóz ? przecież to kupa kasy no chyba ze sprowadzany ?
Nie no, mnie nie stać, dostałem jako wspólny prezent od rodziców i chrzestnych na urodziny. Krajowy jest, ale jak wspominałem to nie jest full opcja, a i silniki są mocniejsze.
warsadal napisał(a):Axel napisał(a):Ej Warsadal skąd cię stać na taki wóz ? przecież to kupa kasy no chyba ze sprowadzany ?
Nie no, mnie nie stać, dostałem jako wspólny prezent od rodziców i chrzestnych na urodziny. Krajowy jest, ale jak wspominałem to nie jest full opcja, a i silniki są mocniejsze.
Ja bym chciał mieć takich starych i chrzestnych. Można powiedzieć ze szczesciarz jesteś

Axel napisał(a):warsadal napisał(a):Axel napisał(a):Ej Warsadal skąd cię stać na taki wóz ? przecież to kupa kasy no chyba ze sprowadzany ?
Ja bym chciał mieć takich starych i chrzestnych. Można powiedzieć ze szczesciarz jesteś 
szczęsciarzem by był gdyby dostał kase, a nie dressmobile. Ale szczerze powiem, że Bejca z tego rocznika to całkiem sympatyczne auto, gdyż nie koajrzy sie z dresiarzami, a tylko dlatego bo jest drogi, a tych biednych ciuli po prostu nie stać. Ale mając do dyspozycji 40-50 tyś zł zainwestowałbym w inną bryke. Nowsze i równie dobre i stylowe.
Ja bym chciał sportowe bo imo limuzyny to tak bardziej dla starszych xD