Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Samochody i inne srodki transportu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
fajne auto dla ludzi bez kompleksow
Ile takie cos będzie kosztować?
Cytat:Niestety, fiat 500 nie jest tani, bo średnio kosztuje 10,5 tys. euro (ponad 40 tys. zł). Choć Fiat nie potwierdza tego oficjalnie, na polski rynek przygotowuje specjalną, nieco okrojoną, a więc tańszą wersję.
Właśnie i kolejna włoska tandeta. Może i fajny ale osobiście bym nie kupił.
Acrid napisał(a):Choć produkowany jest tylko w Tychach, to do tej pory był dla nas nieosiągalny. 6 grudnia na polskim rynku zadebiutuje nowy fiat 500. Klienci już szturmują salony samochodowe.

wszystko byłoby Ok gdyby nie był to Fiat.
poza tym jakbym miał takie coś kupić za ponad 40 tyś. zł. to kupiłbym MINI. Ale genralnie autko ciekawe i ładne tylko szkoda ze Fiat.
Jak dla mnie, to nic specjalnego.
http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm

kto ktoś ma 17 lat i mniej niech lepiej kurwa nie otwiera, no chyba, że krew to dla niego fanta :>
I na chuj to dajesz ? takie to zabawne ?
zabawne ? weź spierdalaj, a daje to po to, żebyś np. ty kurwa wiedział co cie czeka na drodze jak wsiadając do samochodu nie włączysz "myślenie mode"

Taką galerie, policjanci powinni pokazywac złapanym piratom drogowym. Może by zadziałało.
ahahahahahhaa
ale sie wbił bańką hahahahahaha

nie, kamil wypierdalaj
inspirujące
Kurwa ,sam nie dawno zrobiłem prawko i jak sam bym się rozbił w ten sposob to jeden chuj, ja to ja, ale kurwa jakbym tak zajebał pasażera którego wioze to chyba bym sie wykończył psychicznie z tego powodu ...
Ja podziwiam ratowników i medyków, którzy "sprzątają" owa miejsca wypadku. Albo mają żelazną psychikę, albo mają ją totalnie zrytą. Ja oglądając zdjecia straciłem ochotę na śniadanie a co dopiero gdybym miał to widziec na live.
ja jeszcze auta nie posiadam... xD
http://www.new-dream.de/image/wallpaper/...che-04.jpg - ale to jest doobre ;p
[Obrazek: 90179336_1.jpg]

kill
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28