Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Samochody i inne srodki transportu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Axel napisał(a):Plastic BMW
http://e.autokrata.pl/a114/c8c34e96000061d0452bc7ee

Stig po prostu nie rozumiesz założeń tuningu.Nie każdy kto tuninguje samochód to dres. Równie dobrze mogę powiedzieć ze każdy kto nosi skórzane portki to gay.

A jakie ma załozenie tuning (optyczny) ? upiększyc auto ? - niebardzo. Spierdolić je maksymalnie ? - owszem.

Istny - zycie to pokazuje.
The Stig napisał(a):
Axel napisał(a):Plastic BMW
http://e.autokrata.pl/a114/c8c34e96000061d0452bc7ee

Stig po prostu nie rozumiesz założeń tuningu.Nie każdy kto tuninguje samochód to dres. Równie dobrze mogę powiedzieć ze każdy kto nosi skórzane portki to gay.

A jakie ma załozenie tuning (optyczny) ? upiększyc auto ? - niebardzo. Spierdolić je maksymalnie ? - owszem.

Istny - zycie to pokazuje.

Upiększyć i stworzyć coś oryginalnego co będzie się wyróżniało z całej gromady opli, VW innych szrotów np. Spierdolony tuning to najczęściej w Polsce po wioskach, ale tego chyba tuningiem nie powinniśmy nazywać.
w większosci przypadków body kity są produkowane seryjnie, wiec cięzko jest cos stworzyc wyróżniającego się. No chyba, że mówisz o firmach które same projektują częsci. ALe mimo wszystko xle to wygląda.
[lans mode on]

zdałem egzamin na prawo jazdy

[lans mode off]

Smile
Gratuluję. Teraz jest zajebiście ciężko zdać. Ja zdałem za 1 razem, ale ile to czasu temu było. Teraz oblewają równo.
^

balzac, 2007-09-15 10:17:56:
i po egzaminie przez pol godziny gadalem z nim w samochodzie
^Acrid, 2007-09-15 10:18:36:
z polykiem bylo? :F
balzac, 2007-09-15 10:18:41:
ale w sumie w porzadku byl

:F
Zoltan napisał(a):Gratuluję. Teraz jest zajebiście ciężko zdać. Ja zdałem za 1 razem, ale ile to czasu temu było. Teraz oblewają równo.
Dzięki.
Hmm, oblewali chyba zawsze. Jakoś dwa lata temu plac był dużo trudniejszy - prócz łuku jakieś parkowania tyłem i coś tam jeszcze. Teraz pozostał łuk, który jest bardzo prosty.
Na mieście? Jedziesz 40 minut, jak jesteś dobrze przygotowany i spokojny to zdasz. Możesz też mieć szczęście i zdać. Za pierwszym razem miałem pecha, za drugim wiecej szczęścia niż rozumu - aż sam się zdziwiłem na samym końcu, że zdałem.

Od przyszłego roku mają wejść nowe przepisy, według których kandydat na kierowcę będzie musiał przejść jakieś psychotesty. Także do teorii mają dorzucic kilka punktów nowych.
balzac napisał(a):kandydat na kierowcę będzie musiał przejść jakieś psychotesty.

kurde to musze się pospieszyć z tym prawkiem w takim razie Laughing
Cytat:balzac 10:17:58
i po egzaminie przez pol godziny gadalem z nim w samochodzie

zakonczyl tekstem : dziekuje, to wszystko

a ja sie zapytalem o karteczke

a on, ze karteczke dostają ci co nie zdali

:F

Acrid 10:18:32
haha
balzac 10:18:36
kurwa, haha, ale sie zdziwilem
Acrid 10:18:38
z polykiem bylo? :F
balzac1 0:18:43
ale w sumie w porzadku byl

10:18:45

śij!:F

10:19:02

ten typ bardziej pouczal, tamten poprzedni byl chamski wrecz

Ten pozer z Tych po prostu zazdrosci. Sam myśli, że samochodem kieruje się jak tak samo jak na padzie :F
Tomash napisał(a):
balzac napisał(a):kandydat na kierowcę będzie musiał przejść jakieś psychotesty.

kurde to musze się pospieszyć z tym prawkiem w takim razie Laughing

Ja już takie badania mam za sobą Big Grin Na szczęście zdałem, bo takie pojebane były, że szok. Ale i ja jestem za tym, by takie psychotesty wprowadzić.
lepiej minimalny wiek podnieść do 25.
a maksymalny obnizyc do 60, a ludziom ktorzy koncza 70 odbierac
juz 65 lat wystarczyłoby... między 25, a 65 to idealne 40 lat dla kierowcy.
Zlikwidować prawo jazdy w pizdu i po problemie
ubaw po pachy
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28