Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Samochody i inne srodki transportu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Wy chcecie podróżować Hitlerowskim samoochodem WinkGiertych Was zapierdoli Big Grin
No to kupię sobie strój batmana za 1300 zł. Ciekawe co na to Roman? Wink
balzac napisał(a):No to kupię sobie strój batmana za 1300 zł. Ciekawe co na to Roman? Wink

Kupi sobie strój supermana i Cie zapierdoli Laughing
co za banda pizd. Wy macie jakieś kompleksy na punkcie dresiarstwa?
[Obrazek: a080yg0.th.jpg]
[Obrazek: a089aw4.th.jpg]
[Obrazek: a090nx3.th.jpg]
[Obrazek: a091lx3.th.jpg]
[Obrazek: a093ak0.th.jpg]
[Obrazek: a094kr6.th.jpg]
^ Wszystkie włoskie bryki ?

Książę napisał(a):co za banda pizd. Wy macie jakieś kompleksy na punkcie dresiarstwa?

tak, to synionym tandetnego plastiku i wiochy.
haahahahahahahah kto to mówi
ja jak na razie mam takie cos:

[Obrazek: 1004168um6.th.jpg]
nie narzekam ogólnie- moje graty wejdą i jeszcze oddana fanka na przednie siedzenie też Wink

a na qncerty takim się wożę:
[Obrazek: 1004165ac5.th.jpg]
za późno, żeby dać z liścia i za bardzo i dużo zaa i w ogóle ciężka sprawa i chuj z widelcem.
Dobra wrzucam foty swojego Smile w garażu jakoś mi sie już teraz go wyprowadzać nie chciało. Jutro strzele foty na mieście.
[Obrazek: pulpitob8.jpg]

No i jakże bogate wnętrze Wink
[Obrazek: pulpit2km9.jpg]
rdza go jeszcze nie wpierdala ? Laughing
Nie, no może w jednym miejscu mała plamka Big GrinBig Grin Właśnie bardzo dobrze sie trzyma jak na te 14 lat. Pękła lekko przednia szyba, i odpryski na lakierze dwa mała kolo drzwi od tego jak zarysowałem go o ścianę ; )
Ma ładny wygląd taki nawet w miarę nowoczesny, tylko ze słaby silnik. Bo to 1.3 od fiesty.
Tydzień temu wymieniłem akumulator i klocki hamulcowe, teraz tylko na nowe opony zbieram.
Jak by nie było widać to hackbag
Laughing Laughing

[Obrazek: pulpitws2.jpg]

Ok tu już dobrze widać jak wygląda Wink a jakie ma alusy ;P hahahaha ;p
hatchback jak już
hackback to po turecku Laughing

EDIT:

może mi ktos powiedziec czym sie rózni kaseta od wolnobiegu ? (jak odróżnić)

w rowerze Laughing
kaseta (zazwyczaj sześciobiegowa) nakręcana jest na duży gwint w całości, a wolnobieg mocowany jest na piastę na bolec, na który nakładasz pojedynczo kolejne zębatki (możesz sobie ułożyć ile i jakich biegów)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28