Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Tasior zboczek Tasior zboczek Smile

glos oddaje na................. Xene i Kallisto czyli Hethell i Valhalle Laughing a o pannie numero 3 pokminie Smile
Jałokim napisał(a):nie wiem ale mój, jako założyciela OWZŻPZ powinien być przynajmniej pięciokrotnie policzony.
Jeśli zagłosujesz na odpowiednie osoby, to policzymy go siedmiokrotnie Wink
eeejjj... to nie wporządalu kiedy sędzia jest tak jednostronny... :?
Big Grin

Emma JEST odpowiednią osobą! Smile
Jak Emma wyśle czekoladę to będzie odpowiednią. Confusedhock:

(Joke Laughing )
podaj adres to ja wyśle lol
chociaż w taka pogodę to nei wiem co dojdzie, ale Jałokimowe słowo jest święte
a może czekoladka faszerowana wódeczką? Albo ajerkoniaczkiem? Mrrau Angry
z adwokatem są dobre ;]
...
aXe Rose ---> Ja to bym zwykłą wysłał, bo szcerze pisząc to szkoda mi kasy na siakieś wymysły. Więc jak będzie...?
Jak nie chcesz tu podawać adresu to wrzuć na priwta Big Grin
Pokazcie nagie zdjecia to wam powiem ktora wygrywa. Poki co stawiam na swoja dziewczyne, ale ona sie na forum nie udziela.
LCF napisał(a):Pokazcie nagie zdjecia to wam powiem ktora wygrywa. Poki co stawiam na swoja dziewczyne, ale ona sie na forum nie udziela.

podomiesz ma się 3 głosy, a mi zostały jeszce 2, więc pokaż jej fotę, na której jest naga to możę zaglosuje
LCF napisał(a):Pokazcie nagie zdjecia to wam powiem ktora wygrywa. Poki co stawiam na swoja dziewczyne, ale ona sie na forum nie udziela.

No to wrzuć jej fotkę, a my ocenimy Big Grin
Nie mam jak wgrac jej fotki, bo nie mam cyfrowki Angry
Arion czy jedno z tych zdjec nie zostalo zrobione w Slupsku?
oj tam się wymigujesz....

to na skaner ją wrzuć,
a jak skanera nie masz to połóż na twardej powierzchni, przykryj kartką i energicznymi ruchami zagreźdaj kartkę ołówkiem na całej powierzchni.
Przynajmniej na monetach to działało

dla chcacego nic trudnego a jeśli jest taka świetna jak piszesz to chcących tutaj tylu ilu facetów, lesbijek i bi łącznie
Lol, a wiesz czemu na monetach dziala? Bo orzelek i napisy sa wypukle Surprised
Jakbym mial jej plaskorzezbe to bym tak mogl zrobic, ale co z tego? Jakbym to wkleil do kompa?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27