Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
wlasnie, zrobilo sie troche chaosu, ale po ochlonieciu i glebokich namyslach doszedlem do wniosku ze:
1. ex-eqo Emma i Lilith
2. -
3. Scully

chcialbym miec piec glosow, ale to chyba niemozliwe, wiec takie sa moje ostateczne typy Smile i liczcie panowie te glosy szybciej, bo nowe pieknosci dochodza i juz nie wiadomo na kogo glosowac Tongue "nowe" beda mialy szanse w kolejnej odslonie, a proponowalbym aby byla ona przeprowadzona w formie ankiety jakiejs, bo teraz strasznie duzo zamieszania jest jak na moje oko Wink

Cytat:A ja mam z dnia na dzień coraz większy problem z wyborem.... Oj, co ja biedny zrobię... Chyba wycofam się z głosowania i będę tylko podliczał głosy.

oj nie, nie panie sedzio- tak nie wolno, musisz byc strong and iron i wybrac- takie zycie Tongue
Dobra ludzie! Sprawa wygląda tak:
Głosowanie trwa do przyszłej środy (15.06.2005) do godziny 17 00. W tym czasie każdy kto chce oddać swoje głosy wysyła pm do jednego z sędziów. Głosy otrzymane później zostaną uznane za nieważne. PM'y należy wysyłać jak następuje:

Osoby z nickami na liteki:

A-H - wysyłają wiadomość do Warsadala
I-N - wysyłają wiadomość do mnie (Tuomasss)
O-do końca - przesyłają widomość do aXe Rose

Każdy głosujący podaje 3 (słownie - trzy) swoje typy. Kolejność ma znaczenie gdzyż:

- 1 miejsce na liście 5 punktów
- 2 miejsce na liście 3 punkty
- 3 miejsce na liście 1 punkt

No i tak to wygląda. Zapraszamy go głosowania.

Z poważaniem:
Sędziowie konkursu Miss Forum RMS 2005
Aaa! Zapomnielismy dodac! Stanowcze nie dla głosów ex equo (czy jak to się pisze), ani dwóch lub trzech głosów na jedną osobę (Jałokim, b. mi przykro) Big Grin
warsadal napisał(a):Aaa! Zapomnielismy dodac! Stanowcze nie dla głosów ex equo (czy jak to się pisze), ani dwóch lub trzech głosów na jedną osobę (Jałokim, b. mi przykro) Big Grin
Ech... no to ja głosować nie będę, tylko liczyć Tongue

PS: Pisze się "ex AEQUO" Tongue
te...sędzia ma obowiazek Big Grin
aXe Rose napisał(a):
warsadal napisał(a):Aaa! Zapomnielismy dodac! Stanowcze nie dla głosów ex equo (czy jak to się pisze), ani dwóch lub trzech głosów na jedną osobę (Jałokim, b. mi przykro) Big Grin

no tak nie moze byc- facet czy baba jestes psia mac?
OBOWIAZKIEM KAZDEGO MEZCZYZNY NA TYM FORUM JEST ODDANIE GLOSOW- dotarlo? Wink no, to dawaj Tongue
Lech napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

no tak nie moze byc- facet czy baba jestes psia mac?
OBOWIAZKIEM KAZDEGO MEZCZYZNY NA TYM FORUM JEST ODDANIE GLOSOW- dotarlo? Wink no, to dawaj Tongue

Brawo, brawo, brawo! Po prostu, liczenie głosów ex aequo (Tongue) byłoby niemożliwością.
Ja widzę, że powinniśmy jeszcze w trakcie organizacji do grona sędziów włączyć Lecha, bo się wczuł w sprawę. Ale nic straconego. Będziemy o Tobie pamiętać przy kolejnej edycji Tongue

EDIT: wkrótce ja również oddam swoje głosy. Możlwie że jeszcze dziś. Będzie się trudno zdecydować, ale cóż, służba nie drużba.
to fakt Tongue

Przywołany więc przez społeczeństwo do swojego obywatelskiego obowiązku Big Grin zaczynam myśleć nad swoimi głosami Tongue
ja cos chcialam powiedziec ale mi sie odechcialo.. Rolleyes
Tuomasss napisał(a):Ja widzę, że powinniśmy jeszcze w trakcie organizacji do grona sędziów włączyć Lecha, bo się wczuł w sprawę. Ale nic straconego. Będziemy o Tobie pamiętać przy kolejnej edycji Tongue

oj zebys wiedzial, wczulem sie niesamowicie, czuje powolanie jak nigdy dotad Tongue jak juz wspominalem widze swa przyszlosc w lozy sedziowskiej, tak, tak- nie inaczej Big Grin
Przysyłajcie lepiej pm'y, zamiast gadać Tongue
aXe Rose napisał(a):Przysyłajcie lepiej pm'y, zamiast gadać Tongue

tak jest kamandir, sie robi, tylko jeszcze raz przemysle wybor Tongue
Ale, pamietaj Lech: musisz przejść przez trudny i wyczerpujący test, aby zostać sędzia Big Grin
Na początek test wytrzymałościowy: cztery dni głodówki sexualnej Big GrinBig Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27