wlasnie, zrobilo sie troche chaosu, ale po ochlonieciu i glebokich namyslach doszedlem do wniosku ze:
1. ex-eqo Emma i Lilith
2. -
3. Scully
chcialbym miec piec glosow, ale to chyba niemozliwe, wiec takie sa moje ostateczne typy

i liczcie panowie te glosy szybciej, bo nowe pieknosci dochodza i juz nie wiadomo na kogo glosowac

"nowe" beda mialy szanse w kolejnej odslonie, a proponowalbym aby byla ona przeprowadzona w formie ankiety jakiejs, bo teraz strasznie duzo zamieszania jest jak na moje oko
Cytat:A ja mam z dnia na dzień coraz większy problem z wyborem.... Oj, co ja biedny zrobię... Chyba wycofam się z głosowania i będę tylko podliczał głosy.
oj nie, nie panie sedzio- tak nie wolno, musisz byc strong and iron i wybrac- takie zycie

Dobra ludzie! Sprawa wygląda tak:
Głosowanie trwa do przyszłej środy (15.06.2005) do godziny 17 00. W tym czasie każdy kto chce oddać swoje głosy wysyła pm do jednego z sędziów. Głosy otrzymane później zostaną uznane za nieważne. PM'y należy wysyłać jak następuje:
Osoby z nickami na liteki:
A-H - wysyłają wiadomość do Warsadala
I-N - wysyłają wiadomość do mnie (Tuomasss)
O-do końca - przesyłają widomość do aXe Rose
Każdy głosujący podaje 3 (słownie - trzy) swoje typy. Kolejność ma znaczenie gdzyż:
- 1 miejsce na liście 5 punktów
- 2 miejsce na liście 3 punkty
- 3 miejsce na liście 1 punkt
No i tak to wygląda. Zapraszamy go głosowania.
Z poważaniem:
Sędziowie konkursu Miss Forum RMS 2005
Aaa! Zapomnielismy dodac! Stanowcze nie dla głosów ex equo (czy jak to się pisze), ani dwóch lub trzech głosów na jedną osobę (Jałokim, b. mi przykro)

warsadal napisał(a):Aaa! Zapomnielismy dodac! Stanowcze nie dla głosów ex equo (czy jak to się pisze), ani dwóch lub trzech głosów na jedną osobę (Jałokim, b. mi przykro) 
Ech... no to ja głosować nie będę, tylko liczyć
PS: Pisze się "ex AEQUO"

Ja widzę, że powinniśmy jeszcze w trakcie organizacji do grona sędziów włączyć Lecha, bo się wczuł w sprawę. Ale nic straconego. Będziemy o Tobie pamiętać przy kolejnej edycji
EDIT: wkrótce ja również oddam swoje głosy. Możlwie że jeszcze dziś. Będzie się trudno zdecydować, ale cóż, służba nie drużba.
to fakt
Przywołany więc przez społeczeństwo do swojego obywatelskiego obowiązku

zaczynam myśleć nad swoimi głosami

ja cos chcialam powiedziec ale mi sie odechcialo..

Tuomasss napisał(a):Ja widzę, że powinniśmy jeszcze w trakcie organizacji do grona sędziów włączyć Lecha, bo się wczuł w sprawę. Ale nic straconego. Będziemy o Tobie pamiętać przy kolejnej edycji 
oj zebys wiedzial, wczulem sie niesamowicie, czuje powolanie jak nigdy dotad

jak juz wspominalem widze swa przyszlosc w lozy sedziowskiej, tak, tak- nie inaczej

Przysyłajcie lepiej pm'y, zamiast gadać

aXe Rose napisał(a):Przysyłajcie lepiej pm'y, zamiast gadać 
tak jest kamandir, sie robi, tylko jeszcze raz przemysle wybor

Ale, pamietaj Lech: musisz przejść przez trudny i wyczerpujący test, aby zostać sędzia

Na początek test wytrzymałościowy: cztery dni głodówki sexualnej