Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
oj pewnie tak marchewke obiera jak zwykle ciekawe ile ma wiader dziennej normy? mnie glowa od slonca boli Crying or Very Sad
Valhalla, Het (i inne Panie), jakbyście potrzebowały pomocy we wcieraniu kremu, to do mnie proszę Laughing Sorry, ale teraz to już wszystko kojarzy mi się z... Big Grin
jaki perwers w ogole Surprised
Valhalla napisał(a):jaki perwers w ogole Surprised

Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Rolleyes Rolleyes Rolleyes

Przeciez mnie znasz Confusedhock:
tak- jak wlasna.. yy kieszen Laughing
chyba twojego prawdziwego oblicza jednak nie zna Laughing
troszkę zeszliście z tematu... Laughing Ja jestem za zrobieniem tu kolejnej orgii... Big Grin Myślę że nie ma nikt nic przeciwko...

A jeśli chodzi o miss tego forum, to bezkonkurencyjnie moim typem jest Hethell... Jest niezła, a oprócz tego z mojego miasta... wiem, wiem patriotyzm regionalny ;p
E to moze zalozymy jakis FC we Wroclawiu Tongue
juz 4 osoba z wrocka..trza jakis zjazd regionalny zrobic na jakies pivo do rynq skoczyc
Czyżby trzecia do Ogólnopolskiego FanClubu (patrz podpis Tongue )
no przydalaby sie, bo my dwoje to troche malo Wink
wystarczy jakaś impreza albo koncercik... choc przyznam że nic takiego nie szykuje się chyba w najbliższym czasie :/
w Madnessie byl w niedziele, bylam Big Grin (gralo Pussy Busters, Domestic Waste, My Temple i Revail i Sapros)
nie lubię wydawać kasy na zespoły które juz widziałam na żywo setki razy, a zresztą trochę nie moje klimaty...
wjazd byl free Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27