Vlkodlak napisał(a):właśnie! zrewanżujmy się tym paskudnikom i zróbmy wybory mistera.

a tfu<splunal>

sama nazwa mi sie zle kojarzy

pomysł zdeka chybiony, chyba ze wszystkich chcecie dac na pierwsze miejsce

wszystkich to nie, ale z kilku, hmm w moim przypadku to juz z 5 bedzie przynajmniej

hehe, piec miejsc ? pogubicie sie kobiałki

ja sie nie czepiam- ja dbam o wasza psychike

hehem. Róbcie se co chcecie, ale z tym misterem to tak hm... pedalsko troche

gannon napisał(a):hehem. Róbcie se co chcecie, ale z tym misterem to tak hm... pedalsko troche 
ba, nawet nie troche, sklonny bylbym powiedziec ze nawet bardzo

a tam pieprzycie- wysmarujemy torsy olejem, zalozymy obcisłe stringi z trabka słonia i bedziemy sie napinac- gdzie tu widzicie pedalstwo ?

wilk_fenriz napisał(a):a tam pieprzycie- wysmarujemy torsy olejem, zalozymy obcisłe stringi z trabka słonia i bedziemy sie napinac- gdzie tu widzicie pedalstwo ? 
taaa i co jeszcze? widziales zeby dziewczyny przeprowadzily podobne zabiegi w celu zdobycia pierwszego miejsca?

nie, a szkoda
dla dziewczyn moze byc bez trabek słonia

nie wiem czy wszystkie forumowiczki lubia byc oblewane wiadrem zimnej wody, ale masz racje do cholery !!

wilk_fenriz napisał(a):nie wiem czy wszystkie forumowiczki lubia byc oblewane wiadrem zimnej wody, ale masz racje do cholery !! 
w sumie wiadro zimnej wody mialo byc dla nas cobysmy sie zbytnio nie zagrzali tymi emocjami, ale skoro chcesz je przeznaczyc dla nich to dawaj

chociaz nie...na dworze tak zimno, jeszcze sie przeziebia nam, lepiej poczekac do sierpniowego zlotu