Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Vlkodlak napisał(a):właśnie! zrewanżujmy się tym paskudnikom i zróbmy wybory mistera.
Laughing

a tfu<splunal> Laughing sama nazwa mi sie zle kojarzy Tongue
pomysł zdeka chybiony, chyba ze wszystkich chcecie dac na pierwsze miejsce Laughing
wszystkich to nie, ale z kilku, hmm w moim przypadku to juz z 5 bedzie przynajmniej Laughing
hehe, piec miejsc ? pogubicie sie kobiałki Smile
nie czepiaj sie Laughing
ja sie nie czepiam- ja dbam o wasza psychike Smile
za pozno juz Surprised
hehem. Róbcie se co chcecie, ale z tym misterem to tak hm... pedalsko troche Big Grin
gannon napisał(a):hehem. Róbcie se co chcecie, ale z tym misterem to tak hm... pedalsko troche Big Grin

ba, nawet nie troche, sklonny bylbym powiedziec ze nawet bardzo Big Grin
a tam pieprzycie- wysmarujemy torsy olejem, zalozymy obcisłe stringi z trabka słonia i bedziemy sie napinac- gdzie tu widzicie pedalstwo ? Laughing
wilk_fenriz napisał(a):a tam pieprzycie- wysmarujemy torsy olejem, zalozymy obcisłe stringi z trabka słonia i bedziemy sie napinac- gdzie tu widzicie pedalstwo ? Laughing

taaa i co jeszcze? widziales zeby dziewczyny przeprowadzily podobne zabiegi w celu zdobycia pierwszego miejsca? Big Grin
nie, a szkoda Laughing
dla dziewczyn moze byc bez trabek słonia Smile
wilk_fenriz napisał(a):nie, a szkoda Laughing
dla dziewczyn moze byc bez trabek słonia Smile

wlasnie dlatego napisalem o podobnych zabiegach- trabkom dziekujemy Tongue no, ale chyba zesmy sie rozmarzyli zbytnio, czas na wiadro zimnej wody Big Grin
nie wiem czy wszystkie forumowiczki lubia byc oblewane wiadrem zimnej wody, ale masz racje do cholery !! Smile
wilk_fenriz napisał(a):nie wiem czy wszystkie forumowiczki lubia byc oblewane wiadrem zimnej wody, ale masz racje do cholery !! Smile

w sumie wiadro zimnej wody mialo byc dla nas cobysmy sie zbytnio nie zagrzali tymi emocjami, ale skoro chcesz je przeznaczyc dla nich to dawaj Tongue chociaz nie...na dworze tak zimno, jeszcze sie przeziebia nam, lepiej poczekac do sierpniowego zlotu Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27