Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
zawsze wiedziałem że masz dobre serduszko Smile
A jaki masz smak? Surprised
1. Hethell za całokształt Big Grin
2. Airon za delikatność i piekne włosy Big Grin
3. Dzeyla za ładny wyraz twarzy Big Grin
gannon napisał(a):zawsze wiedziałem że masz dobre serduszko Smile
A jaki masz smak? Surprised
Ja mam bardzo dobre serduszko Wink a co do smaku- nie wiem nie probowalam Laughing
No to chyba ja spróbuje, tylko mi powiedz z której strony jesteś najlepsza Confusedhock:

MÓJ GŁOŚ ODDAJĘ MOJEMU CUKIERECZKOWI - VALHALLI Big Grin
gannon napisał(a):No to chyba ja spróbuje, tylko mi powiedz z której strony jesteś najlepsza Confusedhock:

MÓJ GŁOŚ ODDAJĘ MOJEMU CUKIERECZKOWI - VALHALLI Big Grin
buahaha Wink Z kazdej Angry
To ja sobie sam wybiore te kawałki co wyglądają najbardziej apetycznie Big Grin <mlask>
ja bym mial 1 propozycje... niech szanowne panie pokopiuja tutaj swoje zdjecia z topicu "My" i my wybierzemy Tongue a moze nowe wstawicie? fajnie by bylo zebysmy wiecej zdjec Waszych zobaczyli Wink
Rumian napisał(a):ja bym mial 1 propozycje... niech szanowne panie pokopiuja tutaj swoje zdjecia z topicu "My" i my wybierzemy Tongue a moze nowe wstawicie? fajnie by bylo zebysmy wiecej zdjec Waszych zobaczyli Wink

Pod tym apelem podpisuję się rękami i nogami Smile
Choć temat chyba nie podąża, w tym kierunku, w którym miał... :?
gannon napisał(a):To ja sobie sam wybiore te kawałki co wyglądają najbardziej apetycznie Big Grin <mlask>
Cio pan siobie myśli psze pana tu małe dzieci som a pan jakieś źbocieństwa gada, ja ma dopielo ciynaście lat i siem dopiejo ucie mówić kujwa Big Grin
cicho tam być, a kto tam takie zbereźne kawały wypisuje, he? Big Grin
Co wy macie do 13 latków??? Wiek o niczym nie świadczy!!!
a kto mówi ze cos mamy do 13 latków ? Wink
Wojtasss... napisał(a):
gannon napisał(a):To ja sobie sam wybiore te kawałki co wyglądają najbardziej apetycznie Big Grin <mlask>
Cio pan siobie myśli psze pana tu małe dzieci som a pan jakieś źbocieństwa gada, ja ma dopielo ciynaście lat i siem dopiejo ucie mówić kujwa Big Grin

Cnotliwy się znalazł Laughing A kawał o murzynie co się w roślinę zamienił to niby kto napisał Wink

A w ogóle to nie robić mi tu offtopa, to mają być wybory. Tongue
Tilomus napisał(a):Co wy macie do 13 latków??? Wiek o niczym nie świadczy!!!
JA SAM MAM 13 LAT WIĘC NIE MAM NIC DO 13 LATKÓW!!!
A głos oddaję na Arion.
Cytat:a kto mówi ze cos mamy do 13 latków ?

Co chwile na tym forum padają stwierdzenia gnojące młodszych (-15).

Np.
Cytat:Cio pan siobie myśli psze pana tu małe dzieci som a pan jakieś źbocieństwa gada, ja ma dopielo ciynaście lat i siem dopiejo ucie mówić kujwa

Wiem, że to żart ale bardzo obraźliwy Crying or Very Sad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27