Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Cytat:to fakt-ale to nie znaczy ze im nie wolno czy ze ktos im bedzie bronil

Jeśli chcą być obsceniczni to prosze ale nie w miejscach publicznych.
Ostatnio kumple cały park "wyczyścili" kijami. Nazwa parku z "parku pedała" zmieniła się na "park metala".
Nic się nikomu nie stało tzn. im się nic nie stało. Co ciekawe NIKT policji nie wezwał... niezwykłe.
The_hanged_man napisał(a):

Ostatnio kumple cały park "wyczyścili" kijami. Nazwa parku z "parku pedała" zmieniła się na "park metala".
Nic się nikomu nie stało tzn. im się nic nie stało. Co ciekawe NIKT policji nie wezwał... niezwykłe.

a ja taki OT... nie wiem dlaczego, ale gdy napisałeś park pedała to mi się od razu z Poznaniem skojarzyło, patrzę na info pod nickiem i się nie pomyliłam Smile
The_hanged_man napisał(a):

Śliczne... typowo dresiarska akcja, oni też "czyszczą miasta z brudów"... jak Cie dres pobije to zaczniesz się wypłakiwać w "Wojnie panki-metale" czyli dziale poświęconemu szeroko pojętej tolerancji.. dla mnie głupota jest obsceniczna, więc chcesz wpierdol?
kurna wezcie juz ogloscie kto wygral :?
To kurna weźcie i głosujcie. :?
policz glosy z tych 22 stron i masz wynik Smile
No za to to normolnie to ja powinienem co najmniej czołowym sędzią weryfikującym wyniki głosowania zostać...

str.1
str.2

co prawda sam pomysł jest chyba czerstwy, ale liczy się gest Wink
Mocarne ! Jałokim, dużo takich rzeczy rysujesz?
ostatnio zaczynam się nieco rozkręcać, ale te plansze są tylko rozgrzewką przed naprawde dużym stolcem :]
Gdzieś może za rok skończę tworzyć obraz swojego świata fantazy i fabuły w nim osadzonej i wtedy zabiorę się za kreślenie tego na papierku. Zanim do tego dojdzie chce być jak najlepiej przygotowany więc będę się starał coś od czasu do czasu zmazać jak czasa znajdę. W planie mam jak na razie 2 komiksiki po 2, 3 strony, ale zanim je zrobie to na pewno siakiś pomysł kolejny mi wpadnie do łba :]
Jałokim napisał(a):No za to to normolnie to ja powinienem co najmniej czołowym sędzią weryfikującym wyniki głosowania zostać...

str.1
str.2

co prawda sam pomysł jest chyba czerstwy, ale liczy się gest Wink
Robi wrażenie.....
oj robi, tylko pogratulowac talentu Smile
Jałokim- czemu Monisia?Big Grin
deathless napisał(a):Jałokim- czemu Monisia?Big Grin

Big Grin rozumiem przez to że z Monisią rozmawiam Big Grin
a tak siakos mi się nasunęło pierwsze gdy tekst do chmurek wpisywałem Smile Ogólnie wszystko tutaj to jedna wielka improwizacja

ale może ten temat komiksika skończmy. Od tego jest wątek w Malarstwo/Grafika/Fotografia. Tam też są linki do kilku innych moich starszych i kilku nowsiejszych pracek :]
Jałokim napisał(a):
deathless napisał(a):Jałokim- czemu Monisia?Big Grin

Big Grin rozumiem przez to że z Monisią rozmawiam Big Grin

OczywiścieWink
Ale nie dziwię Ci sięTongue
Cudowne imieWink
deathless napisał(a):OczywiścieWink
Ale nie dziwię Ci sięTongue
Cudowne imieWink

czy ja wiem...
...moja siostra ma tak na imię... LaughingLaughingLaughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27