Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Ej, ale ja bardzo proszę o porządek w temacie. To nie jest topic o tym ile kto ma lat i jak się z tym czuje. My tutaj wybieramy miss forum i to jest bardzo poważna sprawa. Dziękuję za uwagę i liczę na współpracę . Smile
Cytat:Ej, ale ja bardzo proszę o porządek w temacie. To nie jest topic o tym ile kto ma lat i jak się z tym czuje. My tutaj wybieramy miss forum i to jest bardzo poważna sprawa. Dziękuję za uwagę i liczę na współpracę .

Rozbawiłeś mnie Big Grin

A tak do tematu, może by tak nasze piękne kandydatki do miss coś o sobie napisały bo tak ze zdięcia to wywnioskowac można tylko jakieś 60 % Smile
Tilomus napisał(a):A tak do tematu, może by tak nasze piękne kandydatki do miss coś o sobie napisały bo tak ze zdięcia to wywnioskowac można tylko jakieś 60 % Smile
o tuz to! trafiles w samo sedno wlasnie drogie Panie... wrzuccie tu swoje fotki (ladne ! Big Grin ) i napiszcie cos o sobie a reszye wydedukujemy z Waszych innych wypowiedzi na forum i wybierzemy miss Tongue
Tuomasss napisał(a):Ej, ale ja bardzo proszę o porządek w temacie. To nie jest topic o tym ile kto ma lat i jak się z tym czuje. My tutaj wybieramy miss forum i to jest bardzo poważna sprawa. Dziękuję za uwagę i liczę na współpracę . Smile

No nie, Tuomasss żebyśmy my musieli modów zastępować.. Laughing Ale, poważnie, nie rozpiepszajcie nam tematu i podawajcie swoje faworytki, a o wieku pogadajcie sobie w innym dziale Smile
Prosimy moda o exterminację offtopa w naszym temacie.. Smile
A trzeba uzasadniać, dlaczego akurat ta, a nie inna osoba? Wink
infernum napisał(a):A trzeba uzasadniać, dlaczego akurat ta, a nie inna osoba? Wink

Tak, to jest wymóg. Smile Wiem ,ze to trudne Tongue
Oddaje swój istotny głos na mind.in.a.box .
Uzasadnieniem bedzie to, że wygląda jak większość moich byłych dziewczyn Big Grin
jak mis to jedna:

EMMA

http://imghoste.photoblog.pl/showpic.php?u=emma&n=77071

[Edit]

agha.. to to trza uzasadniać...
cóż...
dziwne to z deka...
w końcu nei oddawałbym głosa gdyby mi się nei podobała...
a do tego łatwiej potem podliczać jak ksywki nie ukrywają się w tekscie...

no doba...

A więc:
Podstawowym czynnikiem decydującym o wytypowaniu przeze mnie tej, a nie innej kandydatki spośród tych, których wizerunki dane mi było ujrzeć, był jej uroczy uśmiech, który w zestawieniu ze śliczną buźką i cudnymi duzymi oczkami daje mi wiele radości z oglądania.
...że tak oficjalnie się wyrażę...

czy teraz mój głos spełnia kryterium?
Big Grin

[kolejny edit]

aha, i trza dodać że sporo z nią na gadulcu rozmawiałem i pomimo tego że przez gg nie sposób poznać człowieka, to można jako takie przypuszczenia wycedzić i takim moim przypuszczeniem jest stwierdzenie żę to musi być zajebista babka :]
Oddaję mój szeroki głos na kobietę o nicku Seena Smile
http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic....&start=345
Po przeczytaniu jej postu pomyślałem(jak nigdy Rolleyes ) że ten opis dziwnym sposobem do mnie pasuje. Pomijając jednak choleryków i dominację, ale kompromisik zawsze można uzgodnić Smile
A ja zagłosuję na SPoCo. Dlatego że, jak sama zresztą napisała, jest w pełni naturalna. I to się ceni. Wink Poza tym ma ładne oczy. Smile

Włosy wysuszone, tak więc czas iść spać. Elo.
Problem polega na tym, że kobieta o nicku Seena nie posiada wystarczających walorów fizycznych, aby zostać miss Big Grin
Seena napisał(a):Problem polega na tym, że kobieta o nicku Seena nie posiada wystarczających walorów fizycznych, aby zostać miss Big Grin
Ja mysle ze nie powinno sie oceniac tylko za wyglad, ale ten temat to nie moja broszka wiec siedze cicho lepiej Surprised
Może mi się po prostu słowo "miss" źle kojarzy... Smile

"...a moim marzeniem jest pokój na świecie..."
Mam tylko nadzieję, że drogie Panie wiedzą, jak zyskać sobie przychylność, tych, którzy mają coś-niecoś do powiedzenia... Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27