Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
aXe Rose napisał(a):Na początek test wytrzymałościowy: cztery dni głodówki sexualnej Big GrinBig Grin
pfffffffffffff tez mi test Laughing kazdy glupi wytrzyma
przejęzyczyłem się: cztery MIESIĄCE!! Big Grin
warsadal napisał(a):Ale, pamietaj Lech: musisz przejść przez trudny i wyczerpujący test, aby zostać sędzia Big Grin

jak ja nie znosze testow...ale coz, czego sie nie robi, by oceniac te pieknosci Tongue

Cytat:Na początek test wytrzymałościowy: cztery dni głodówki sexualnej

jam jest twardy niczym skala i zdzierze nawet tydzien by misje wypelnic i sedzia niezawislym sie stac Big Grin

Cytat:przejęzyczyłem się: cztery MIESIĄCE!!

panowie- wakacje ida...nie badzcie okrutni Big Grin

ps. jak macie zamiar to sprawdzic? wnioskuje ze liczycie na moja szczerosc...no coz, nie przeliczycie sie- jak obiecam tak uczynie Tongue
to ja na poczatek 4 lata proponuje Laughing Laughing Laughing a potem najwyzsi sedziowie sie laskawie.. zastanowia Big Grin do 10 edycji powinienes juz znac odpowiedz Surprised
Valhalla napisał(a):to ja na poczatek 4 lata proponuje Laughing Laughing Laughing a potem najwyzsi sedziowie sie laskawie.. zastanowia Big Grin do 10 edycji powinienes juz znac odpowiedz Surprised

za cztery lata to ja juz bede siedzial na wyborach miss europy conajmniej Big Grin
Lech napisał(a):
Valhalla napisał(a):to ja na poczatek 4 lata proponuje Laughing Laughing Laughing a potem najwyzsi sedziowie sie laskawie.. zastanowia Big Grin do 10 edycji powinienes juz znac odpowiedz Surprised

za cztery lata to ja juz bede siedzial na wyborach miss europy conajmniej Big Grin
albo w pierdlu, za molestowanie nieletnich Laughing Laughing Laughing
Poniweaż dostrzegam wspólne zainteresowania z Lechem (czyt. człogi i broń maszynowa) będę lobbował jego kandydaturę na stanowsisko sędziego.
Lechu, spoko, zasiądziesz po mojej prawicy w trakcie następnej edycji tego kultowego już przecież konkursu.
Cytat:Lech napisał:
Valhalla napisał:
to ja na poczatek 4 lata proponuje a potem najwyzsi sedziowie sie laskawie.. zastanowia do 10 edycji powinienes juz znac odpowiedz

za cztery lata to ja juz bede siedzial na wyborach miss europy conajmniej

albo w pierdlu, za molestowanie nieletnich

wskaz mi miejsce w ktorym wyczulas moj pociag do nieletnich- no prosze Wink i bez takich mi tutaj Tongue nieletnich to ja kijem przez szmate na odlegosc Big Grin a to sa jedynie kulturalne wybory miss, w ktorych wylacznie patrzymy i oceniamy piekne wspolforumowiczki Smile

Cytat:Poniweaż dostrzegam wspólne zainteresowania z Lechem (czyt. człogi i broń maszynowa) będę lobbował jego kandydaturę na stanowsisko sędziego.
Lechu, spoko, zasiądziesz po mojej prawicy w trakcie następnej edycji tego kultowego już przecież konkursu.

nie ma jak to dobre wsparcie "z gory"- dzieki stokrotne Tongue
no masz, nawet pozartowac nie mozna Laughing
poza tym teraz dziewczyny tak wygladaja, ze pod warstwa tapety nigdy nie wiadomo ile sie tak naprawde lat kryje... Surprised
ale tapeciary to chyba nie na tym forum co??
zalezy jak na to spojrzec Laughing
ale nie o tym mowie Surprised
Valhalla napisał(a):no masz, nawet pozartowac nie mozna Laughing
poza tym teraz dziewczyny tak wygladaja, ze pod warstwa tapety nigdy nie wiadomo ile sie tak naprawde lat kryje... Surprised

nie zauwazylas moze ze mowilem to z ironia "letka"? Big Grin a co do tych tapet to masz racje, ale wlasnie od tego jest sedzia by rozwiac wszelkie watpliwosci i wylowic prawdziwe perelki Big Grin tak wiec panowie sedziowie- do roboty mi sie tu zabierac, a my moze konczmy juz ten offtop bo w koncu wybory trwaja Tongue
znam 13tki co bez tapety wyglądają jak dwudziechy. W pełnych wymiarach Big Grin
nie wiem, chyba za dużo żywności modyfikowanej genetycznie jedzą te dzieci.
Vlkodlak napisał(a):znam 13tki co bez tapety wyglądają jak dwudziechy. W pełnych wymiarach Big Grin
nie wiem, chyba za dużo żywności modyfikowanej genetycznie jedzą te dzieci.

yy.. co to znaczy w pełnych wymiarach?
no chodziło mi o to, że bardzo wcześnie bardzo młode dziewczyny wyglądają jak w pełni rozwinięte już :] trochę dziwnie mi, jak koło mnie stoi dziewczyna pięć lat młodsza a wyglądająca na starszą Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27