Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Tuomasss napisał(a):jeśli na moje konto wpłynie odpowiednia sumka to może pogadamy...

właśnie.. ja w sprawie tego konta... Jako menadżer Emmy i szalony zwolennik jej urody i wdzięku chciałbym zapewnić odpowiednie dla jej wspaniałej osoby traktowanie, a w związku z tym przydałby się siakiś namiar na siedzibę szanownej komisji, gdzie przekazane byłyby bardzo wartościowe ARGUMENTY podkreślające atrakcyjność mojej kandydatki.
Obędzie się i bez tego zabiegu, gdyż wiem, że zwycięstwo jest w jej ręku, chyba że szanowną komisję przekonają ARGUMENTY niesłuszne (czyt. dające przewagę przeciwniczkom, które w rzeczywstości nie mają szans), lecz mając na uwadze świadomość faktu ARGUMENTOWANIA przez inne uczestniczki i ich zwolenników, wynikającego z wielkiej rywalizacji, chciałbym również UARGUMENTOWAĆ swój typ.

A co do http://images.google.pl/images?hl=pl&q=e...rt&spell=1 to wrzućcie tu foty bez charakteryzacji :] Przy odpowiednich zabiegach dżapończycy z człowieka godzille zrobili wiec i tutaj może być czit, a z resztą nawet z tą maską na twarzy do pięt Emmie nie dorasta
Jałokim napisał(a):
Tuomasss napisał(a):jeśli na moje konto wpłynie odpowiednia sumka to może pogadamy...

właśnie.. ja w sprawie tego konta... Jako menadżer Emmy i szalony zwolennik jej urody i wdzięku chciałbym zapewnić odpowiednie dla jej wspaniałej osoby traktowanie, a w związku z tym przydałby się siakiś namiar na siedzibę szanownej komisji, gdzie przekazane byłyby bardzo wartościowe ARGUMENTY podkreślające atrakcyjność mojej kandydatki.
Obędzie się i bez tego zabiegu, gdyż wiem, że zwycięstwo jest w jej ręku, chyba że szanowną komisję przekonają ARGUMENTY niesłuszne (czyt. dające przewagę przeciwniczkom, które w rzeczywstości nie mają szans), lecz mając na uwadze świadomość faktu ARGUMENTOWANIA przez inne uczestniczki i ich zwolenników, wynikającego z wielkiej rywalizacji, chciałbym również UARGUMENTOWAĆ swój typ.

A co do http://images.google.pl/images?hl=pl&q=e...rt&spell=1 to wrzućcie tu foty bez charakteryzacji :] Przy odpowiednich zabiegach dżapończycy z człowieka godzille zrobili wiec i tutaj może być czit, a z resztą nawet z tą maską na twarzy do pięt Emmie nie dorasta

Oh, Emma, zazdroszczę menadżera ;]
Wuju Jałokimie, sądzę, że skonsultuję się z pozostałymi sędziami i po podjęciu kolektywnej decyzji wyślemy stosowną informację na pm, emaila, lub nawet przekażemy do publicznej wiadmomości. Pozdrawiam.
Wuju Jałokimie - świetny avatar Smile
Cytat:Oh, Emma, zazdroszczę menadżera ;]
dokradnie Laughing
Hethell napisał(a):
Cytat:Oh, Emma, zazdroszczę menadżera ;]
dokradnie Laughing

No Hethell, nie masz czego zazdrościć, masz wielbicieli wśród sędzów, a to nie jest byle co Big Grin
aXe Rose napisał(a):Wuju Jałokimie - świetny avatar Smile

to z okazyji pojawienia sie nowego foto na fotoblogu Emmy Laughing
http://www.photoblog.pl/show.php?photo_id=86523
jeny zostawic jalokima samego z komputerem Tongue
ja sie boje co za to menadżerowanie ty bedziesz chcial Tongue
Jałokim napisał(a):

Brawo, brawo, brawo, doskonałe podejscie Big Grin Pozostaje tylko przekupienie (nieprzekupnych) sędziów Big Grin
Emma napisał(a):jeny zostawic jalokima samego z komputerem
ja sie boje co za to menadżerowanie ty bedziesz chcial

sie siakoś ugadamy co do tego jak mi sie odwdzięczysz Wink

warsadal napisał(a):Brawo, brawo, brawo, doskonałe podejscie Big Grin Pozostaje tylko przekupienie (nieprzekupnych) sędziów Big Grin

ej ej ej... ja tu o ARGUMENTOWANIU piałem, a nie żadnym przekupstwie... Nawet bym nie śmiał Laughing
Jałokim napisał(a):

kupie ci kilogram cukierkow i wate na patyku Tongue
Emma napisał(a):
Jałokim napisał(a):

zawsze to coś, w końcu będziesz zmuszona mi to osobiście wręczyć... Big Grin
Jałokim napisał(a):
Emma napisał(a):
Jałokim napisał(a):

zawsze to coś, w końcu będziesz zmuszona mi to osobiście wręczyć... Big Grin
wysle poczta Tongue
Emma napisał(a):wysle poczta Tongue

no co ty... WATE wyślesz? Big Grin
Stawiasz się OSOBIŚCIE z podziękowaniami (kiedy juz wygrasz, co jest nieuniknione) i podziękujesz mi uśmiechem, a być mozę, jeśli akcja się rozwinie, to coś jeszce wymyślimy... Big Grin
Więc system podziękowania jest już ustalony i to koniec oftopa!
Jałokim napisał(a):
Emma napisał(a):wysle poczta Tongue

no co ty... WATE wyślesz? Big Grin
Stawiasz się OSOBIŚCIE z podziękowaniami (kiedy juz wygrasz, co jest nieuniknione) i podziękujesz mi uśmiechem, a być mozę, jeśli akcja się rozwinie, to coś jeszce wymyślimy... Big Grin
Więc system podziękowania jest już ustalony i to koniec oftopa!

Hm.. no ale skoro kwiaty można pocztą wysyłać, to czemu nie watę?;]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27