Tuomasss napisał(a):jeśli na moje konto wpłynie odpowiednia sumka to może pogadamy...
właśnie.. ja w sprawie tego konta... Jako menadżer Emmy i szalony zwolennik jej urody i wdzięku chciałbym zapewnić odpowiednie dla jej wspaniałej osoby traktowanie, a w związku z tym przydałby się siakiś namiar na siedzibę szanownej komisji, gdzie przekazane byłyby bardzo wartościowe ARGUMENTY podkreślające atrakcyjność mojej kandydatki.
Obędzie się i bez tego zabiegu, gdyż wiem, że zwycięstwo jest w jej ręku, chyba że szanowną komisję przekonają ARGUMENTY niesłuszne (czyt. dające przewagę przeciwniczkom, które w rzeczywstości nie mają szans), lecz mając na uwadze świadomość faktu ARGUMENTOWANIA przez inne uczestniczki i ich zwolenników, wynikającego z wielkiej rywalizacji, chciałbym również UARGUMENTOWAĆ swój typ.
A co do
http://images.google.pl/images?hl=pl&q=e...rt&spell=1 to wrzućcie tu foty bez charakteryzacji :] Przy odpowiednich zabiegach dżapończycy z człowieka godzille zrobili wiec i tutaj może być czit, a z resztą nawet z tą maską na twarzy do pięt Emmie nie dorasta
Jałokim napisał(a):Tuomasss napisał(a):jeśli na moje konto wpłynie odpowiednia sumka to może pogadamy...
właśnie.. ja w sprawie tego konta... Jako menadżer Emmy i szalony zwolennik jej urody i wdzięku chciałbym zapewnić odpowiednie dla jej wspaniałej osoby traktowanie, a w związku z tym przydałby się siakiś namiar na siedzibę szanownej komisji, gdzie przekazane byłyby bardzo wartościowe ARGUMENTY podkreślające atrakcyjność mojej kandydatki.
Obędzie się i bez tego zabiegu, gdyż wiem, że zwycięstwo jest w jej ręku, chyba że szanowną komisję przekonają ARGUMENTY niesłuszne (czyt. dające przewagę przeciwniczkom, które w rzeczywstości nie mają szans), lecz mając na uwadze świadomość faktu ARGUMENTOWANIA przez inne uczestniczki i ich zwolenników, wynikającego z wielkiej rywalizacji, chciałbym również UARGUMENTOWAĆ swój typ.
A co do http://images.google.pl/images?hl=pl&q=e...rt&spell=1 to wrzućcie tu foty bez charakteryzacji :] Przy odpowiednich zabiegach dżapończycy z człowieka godzille zrobili wiec i tutaj może być czit, a z resztą nawet z tą maską na twarzy do pięt Emmie nie dorasta
Oh, Emma, zazdroszczę menadżera ;]
Wuju Jałokimie, sądzę, że skonsultuję się z pozostałymi sędziami i po podjęciu kolektywnej decyzji wyślemy stosowną informację na pm, emaila, lub nawet przekażemy do publicznej wiadmomości. Pozdrawiam.
Wuju Jałokimie - świetny avatar

Hethell napisał(a):Cytat:Oh, Emma, zazdroszczę menadżera ;]
dokradnie 
No Hethell, nie masz czego zazdrościć, masz wielbicieli wśród sędzów, a to nie jest byle co

jeny zostawic jalokima samego z komputerem
ja sie boje co za to menadżerowanie ty bedziesz chcial

Jałokim napisał(a):Tuomasss napisał(a):jeśli na moje konto wpłynie odpowiednia sumka to może pogadamy...
Brawo, brawo, brawo, doskonałe podejscie

Pozostaje tylko przekupienie (nieprzekupnych) sędziów

Jałokim napisał(a):Emma napisał(a):jeny zostawic jalokima samego z komputerem
ja sie boje co za to menadżerowanie ty bedziesz chcial
sie siakoś ugadamy co do tego jak mi sie odwdzięczysz 
kupie ci kilogram cukierkow i wate na patyku

Emma napisał(a):wysle poczta 
no co ty... WATE wyślesz?

Stawiasz się OSOBIŚCIE z podziękowaniami (kiedy juz wygrasz, co jest nieuniknione) i podziękujesz mi uśmiechem, a być mozę, jeśli akcja się rozwinie, to coś jeszce wymyślimy...

Więc system podziękowania jest już ustalony i to koniec oftopa!