• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!

Tuomasss napisał(a):jeśli na moje konto wpłynie odpowiednia sumka to może pogadamy...

właśnie.. ja w sprawie tego konta... Jako menadżer Emmy i szalony zwolennik jej urody i wdzięku chciałbym zapewnić odpowiednie dla jej wspaniałej osoby traktowanie, a w związku z tym przydałby się siakiś namiar na siedzibę szanownej komisji, gdzie przekazane byłyby bardzo wartościowe ARGUMENTY podkreślające atrakcyjność mojej kandydatki.
Obędzie się i bez tego zabiegu, gdyż wiem, że zwycięstwo jest w jej ręku, chyba że szanowną komisję przekonają ARGUMENTY niesłuszne (czyt. dające przewagę przeciwniczkom, które w rzeczywstości nie mają szans), lecz mając na uwadze świadomość faktu ARGUMENTOWANIA przez inne uczestniczki i ich zwolenników, wynikającego z wielkiej rywalizacji, chciałbym również UARGUMENTOWAĆ swój typ.

A co do http://images.google.pl/images?hl=pl&q=e...rt&spell=1 to wrzućcie tu foty bez charakteryzacji :] Przy odpowiednich zabiegach dżapończycy z człowieka godzille zrobili wiec i tutaj może być czit, a z resztą nawet z tą maską na twarzy do pięt Emmie nie dorasta
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
Tuomasss napisał(a):jeśli na moje konto wpłynie odpowiednia sumka to może pogadamy...

właśnie.. ja w sprawie tego konta... Jako menadżer Emmy i szalony zwolennik jej urody i wdzięku chciałbym zapewnić odpowiednie dla jej wspaniałej osoby traktowanie, a w związku z tym przydałby się siakiś namiar na siedzibę szanownej komisji, gdzie przekazane byłyby bardzo wartościowe ARGUMENTY podkreślające atrakcyjność mojej kandydatki.
Obędzie się i bez tego zabiegu, gdyż wiem, że zwycięstwo jest w jej ręku, chyba że szanowną komisję przekonają ARGUMENTY niesłuszne (czyt. dające przewagę przeciwniczkom, które w rzeczywstości nie mają szans), lecz mając na uwadze świadomość faktu ARGUMENTOWANIA przez inne uczestniczki i ich zwolenników, wynikającego z wielkiej rywalizacji, chciałbym również UARGUMENTOWAĆ swój typ.

A co do http://images.google.pl/images?hl=pl&q=e...rt&spell=1 to wrzućcie tu foty bez charakteryzacji :] Przy odpowiednich zabiegach dżapończycy z człowieka godzille zrobili wiec i tutaj może być czit, a z resztą nawet z tą maską na twarzy do pięt Emmie nie dorasta

Oh, Emma, zazdroszczę menadżera ;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

Wuju Jałokimie, sądzę, że skonsultuję się z pozostałymi sędziami i po podjęciu kolektywnej decyzji wyślemy stosowną informację na pm, emaila, lub nawet przekażemy do publicznej wiadmomości. Pozdrawiam.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Wuju Jałokimie - świetny avatar Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Oh, Emma, zazdroszczę menadżera ;]
dokradnie Laughing
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):
Cytat:Oh, Emma, zazdroszczę menadżera ;]
dokradnie Laughing

No Hethell, nie masz czego zazdrościć, masz wielbicieli wśród sędzów, a to nie jest byle co Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Wuju Jałokimie - świetny avatar Smile

to z okazyji pojawienia sie nowego foto na fotoblogu Emmy Laughing
http://www.photoblog.pl/show.php?photo_id=86523
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

jeny zostawic jalokima samego z komputerem Tongue
ja sie boje co za to menadżerowanie ty bedziesz chcial Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):

Brawo, brawo, brawo, doskonałe podejscie Big Grin Pozostaje tylko przekupienie (nieprzekupnych) sędziów Big Grin
Odpowiedz

Emma napisał(a):jeny zostawic jalokima samego z komputerem
ja sie boje co za to menadżerowanie ty bedziesz chcial

sie siakoś ugadamy co do tego jak mi sie odwdzięczysz Wink

warsadal napisał(a):Brawo, brawo, brawo, doskonałe podejscie Big Grin Pozostaje tylko przekupienie (nieprzekupnych) sędziów Big Grin

ej ej ej... ja tu o ARGUMENTOWANIU piałem, a nie żadnym przekupstwie... Nawet bym nie śmiał Laughing
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):

kupie ci kilogram cukierkow i wate na patyku Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):
Jałokim napisał(a):

zawsze to coś, w końcu będziesz zmuszona mi to osobiście wręczyć... Big Grin
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
Emma napisał(a):
Jałokim napisał(a):

zawsze to coś, w końcu będziesz zmuszona mi to osobiście wręczyć... Big Grin
wysle poczta Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):wysle poczta Tongue

no co ty... WATE wyślesz? Big Grin
Stawiasz się OSOBIŚCIE z podziękowaniami (kiedy juz wygrasz, co jest nieuniknione) i podziękujesz mi uśmiechem, a być mozę, jeśli akcja się rozwinie, to coś jeszce wymyślimy... Big Grin
Więc system podziękowania jest już ustalony i to koniec oftopa!
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
Emma napisał(a):wysle poczta Tongue

no co ty... WATE wyślesz? Big Grin
Stawiasz się OSOBIŚCIE z podziękowaniami (kiedy juz wygrasz, co jest nieuniknione) i podziękujesz mi uśmiechem, a być mozę, jeśli akcja się rozwinie, to coś jeszce wymyślimy... Big Grin
Więc system podziękowania jest już ustalony i to koniec oftopa!

Hm.. no ale skoro kwiaty można pocztą wysyłać, to czemu nie watę?;]
My God is beautiful.
Odpowiedz