- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
LCF napisał(a):Lol, a wiesz czemu na monetach dziala? Bo orzelek i napisy sa wypukle
Jakbym mial jej plaskorzezbe to bym tak mogl zrobic, ale co z tego? Jakbym to wkleil do kompa?
Głupie pytanie...
Otwierasz pejnta kładziesz na monitor kalkę, a na nią kartkę z rysunkiem i odrysowujesz linie. Potem bierzesz "Zapisz jako" i zapiszujesz jako "moja_naga_panienka_do_konkursu_mis.jpg", a następnie wystarczy już tylko shostować i wwalić linka na forum
Proste, nie?
a co do tekstu:
LCF napisał(a):a wiesz czemu na monetach dziala? Bo orzelek i napisy sa wypukle
to skoro twoja panna nie jest wypukła... znaczy się jest płaska... to chyba nie wygra konkursu...
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Nie wygra bo nie startuje.
A z tym paintem to chyba ci sie cos pojebalo.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 512
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
buhaha.
rozbrajacie mnie;]
My God is beautiful.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Emma napisał(a):nie tylko ciebie
jalokim sie jeszcze troche poudziela to cie w ogolne rozlozy na lopatki 
ej, ej, ej... to ja jestem tutaj od słodzenia tobie
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Taa, wiem, że ostatnio nie bywam tutaj za często, ale po raz kolejny proszę, aby temat posłużył do konkursy, a nie do rzucania feministycznych haseł!!!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."