- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
eeejjj... to nie wporządalu kiedy sędzia jest tak jednostronny... :?
Emma JEST odpowiednią osobą!
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
podaj adres to ja wyśle lol
chociaż w taka pogodę to nei wiem co dojdzie, ale Jałokimowe słowo jest święte
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
aXe Rose ---> Ja to bym zwykłą wysłał, bo szcerze pisząc to szkoda mi kasy na siakieś wymysły. Więc jak będzie...?
Jak nie chcesz tu podawać adresu to wrzuć na priwta
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Pokazcie nagie zdjecia to wam powiem ktora wygrywa. Poki co stawiam na swoja dziewczyne, ale ona sie na forum nie udziela.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
LCF napisał(a):Pokazcie nagie zdjecia to wam powiem ktora wygrywa. Poki co stawiam na swoja dziewczyne, ale ona sie na forum nie udziela.
podomiesz ma się 3 głosy, a mi zostały jeszce 2, więc pokaż jej fotę, na której jest naga to możę zaglosuje
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Nie mam jak wgrac jej fotki, bo nie mam cyfrowki
Arion czy jedno z tych zdjec nie zostalo zrobione w Slupsku?
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
oj tam się wymigujesz....
to na skaner ją wrzuć,
a jak skanera nie masz to połóż na twardej powierzchni, przykryj kartką i energicznymi ruchami zagreźdaj kartkę ołówkiem na całej powierzchni.
Przynajmniej na monetach to działało
dla chcacego nic trudnego a jeśli jest taka świetna jak piszesz to chcących tutaj tylu ilu facetów, lesbijek i bi łącznie
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Lol, a wiesz czemu na monetach dziala? Bo orzelek i napisy sa wypukle
Jakbym mial jej plaskorzezbe to bym tak mogl zrobic, ale co z tego? Jakbym to wkleil do kompa?