chodzi o obiektywizm, mój drogi ;D
a ja ślimak jestem [przynajmniej oficjalnie], więc mnie tu losem kobiet nie obarczać proszę! <:
zresztą - one sobie poradzą ];>
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
obiektywizm, obiektywizm... a Arion w tym wątku wszędzie pełno jak plakatów wyborczych
a ja oddaje swoje 2 pozostałe głosy na:
2 - Emma
3 - Emma
(z czego przypominam że każdy jest liczony po 5 razy

)
a uzasadnienie podaje to samo co w przypadku poprzedniego typu
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
ej w ogole moze zakonczmy te wybory, bo sie ciagle te same osoby wypowiadaja i to traci wszystko sens
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
chciałem uprzejmie zgłosić że posty licząc od tego aż po następny są oftopami niemającymi racji bytu w tym wątku!
a tak odpowiadając to czego się spodziewać..? Zbyt dużo osób to ogólnie się na tym forum nie wypowiada...
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
:?
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
aXe Rose napisał(a):Po ostatnich rewolucjach w temacie My na swoim I miejscu umieściłbym ex aequo Arion, Hethell i Lilith (alfabetycznie, żeby nie było
)
kto to jest Lilith?
zapewniam że nawet licząc moje głosy nieprawidłowo (czyli nie 3x5, a 1) Emma mieści się w pierwszej trójce... Dokładnie policzyłem głosy, czego podejrzewam nei zrobili sędziowie... :?
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
sory, źle przeczytałem i myślałem że to pierwsza trójka w wyborach miss a to jedynie twoje typy :]
Moja gafa

ale w tym przypływie emocji umysł czasem figle płata
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
A ja mam z dnia na dzień coraz większy problem z wyborem.... Oj, co ja biedny zrobię...

Chyba wycofam się z głosowania i będę tylko podliczał głosy.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."