• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!

chodzi o obiektywizm, mój drogi ;D
a ja ślimak jestem [przynajmniej oficjalnie], więc mnie tu losem kobiet nie obarczać proszę! <:
zresztą - one sobie poradzą ];>
Odpowiedz

zdecydowałem iz mój trzeci głos oddaje na arion- nie tyle za urode ile za japonska sztuke erotycznego wiazania Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

obiektywizm, obiektywizm... a Arion w tym wątku wszędzie pełno jak plakatów wyborczych Laughing

a ja oddaje swoje 2 pozostałe głosy na:

2 - Emma
3 - Emma

(z czego przypominam że każdy jest liczony po 5 razy Big Grin)

a uzasadnienie podaje to samo co w przypadku poprzedniego typu Big Grin
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

ej w ogole moze zakonczmy te wybory, bo sie ciagle te same osoby wypowiadaja i to traci wszystko sens Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

chciałem uprzejmie zgłosić że posty licząc od tego aż po następny są oftopami niemającymi racji bytu w tym wątku! Laughing

a tak odpowiadając to czego się spodziewać..? Zbyt dużo osób to ogólnie się na tym forum nie wypowiada... Big Grin
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

oddaje swoje głosy na Arion
uzasadnienie poprostu podoba mi sie w niej wszystko Big Grin(aha i fajny ślimak z niej tylko unikatowy chyba bo jeszcze takiego nie znalazlem Crying or Very Sad) Big Grin
Odpowiedz

Zakk Wylde napisał(a):oddaje swoje głosy na Arion
uzasadnienie poprostu podoba mi sie w niej wszystko Big Grin(aha i fajny ślimak z niej tylko unikatowy chyba bo jeszcze takiego nie znalazlem Crying or Very Sad) Big Grin
Niewątpliwie ładniejszy niż wszystkie inne ślimaki razem wzięte Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Niewątpliwie ładniejszy niż wszystkie inne ślimaki razem wzięte Smile

ejj to moze Arion jest krolową wszystkich ślimakow Big Grin (werii biutiful krolowa) Big Grin
Odpowiedz

Po ostatnich rewolucjach w temacie My na swoim I miejscu umieściłbym ex aequo Arion, Hethell i Lilith (alfabetycznie, żeby nie było Tongue )
Odpowiedz

:?
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Po ostatnich rewolucjach w temacie My na swoim I miejscu umieściłbym ex aequo Arion, Hethell i Lilith (alfabetycznie, żeby nie było Tongue )

kto to jest Lilith?
zapewniam że nawet licząc moje głosy nieprawidłowo (czyli nie 3x5, a 1) Emma mieści się w pierwszej trójce... Dokładnie policzyłem głosy, czego podejrzewam nei zrobili sędziowie... :?
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Po ostatnich rewolucjach w temacie My na swoim I miejscu umieściłbym ex aequo Arion, Hethell i Lilith (alfabetycznie, żeby nie było Tongue )

kto to jest Lilith?
Niezwykła czarnowłosa piękność (strona 111 chyba w "My"), której nieliczne dorównują urodą (chociaż są i takie na tym forum Smile )
Odpowiedz

sory, źle przeczytałem i myślałem że to pierwsza trójka w wyborach miss a to jedynie twoje typy :]
Moja gafa Smile ale w tym przypływie emocji umysł czasem figle płata Smile
Odpowiedz

Skoro Tobie wolno to mi też Big Grin 1. Dzeyla, 2. Arion, Miriam Big Grin
Odpowiedz

A ja mam z dnia na dzień coraz większy problem z wyborem.... Oj, co ja biedny zrobię... Sad Chyba wycofam się z głosowania i będę tylko podliczał głosy.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz