Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
a co do czekoladek Smile teoretycznie jest bardziej praktyczna niz miod, choc miod jest bardziej tru- ale byly przypadki ze partnerzy sie sklejali wlosami lonowymi Big Grin tudziez facet dostawal niestrawnosci od zbyt duzej ilosci miodu Rolleyes buhahah Smile
To fakt... Wink
ja tu o slodyczach a wam sie zberezne fazy wlaczyly Big Grin to bedzie potem Big Grin
Tuomasss napisał(a):Oj pamiętają , pamiętają Tongue . Hardkorowe to było jak mało co. Trzeba jednak Dhamprowi przyznac, że wyobraźnią to on dysponował godną pozazdroszczenia Big Grin . Żeby taką perwersję wymyślać to trzeba być zdolnym.

Mojej wyobraźni tez należało niekiedy pozazdrościć... Laughing
Hethell napisał(a):ja tu o slodyczach a wam sie zberezne fazy wlaczyly Big Grin to bedzie potem Big Grin
faceci (prawie) zawsze o jednym? Laughing zreszta nie tylko faceci Surprised
Valhalla, Het...jesli z Wami to moze być miod, moze byc czekolada, moze byc nawet kawa, której nie znoszę Big Grin
ucieszysz sie- kawy tez nieznosze i.. herbaty Laughing
Więc, niech będzie czekolada Big Grin Pozostaje ustalić gdzie i kiedy Big Grin
Angelique napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Oj pamiętają , pamiętają Tongue . Hardkorowe to było jak mało co. Trzeba jednak Dhamprowi przyznac, że wyobraźnią to on dysponował godną pozazdroszczenia Big Grin . Żeby taką perwersję wymyślać to trzeba być zdolnym.

Mojej wyobraźni tez należało niekiedy pozazdrościć... Laughing

O tak. Jak ktoś jeszcze nie wie Angelique to osoba, która najwięcej zamętu tam posiała Tongue . Trochę wody w Wiśle upłynęło, zanim skojarzyliśmy avatarki Big Grin

Cytat:ja tu o slodyczach a wam sie zberezne fazy wlaczyly

Hethell, nie zgrywaj tu takiego niwinątka, bo dobrze wiedziałaś czym skończy się rozmowa o słodyczach Tongue
no dobra wiedzialam Big Grin ciekawie sie zapowida Big Grin temat o miss a sie jakis burdel normalnie zrobil Laughing
zaraz sie okaże że to poprostu druga edycja legendarnej orgii sprzed ładnych paru miesięcy Big Grin
a co zle Wam? Laughing
mi nie Smile wręcz przeciwnie, tęsknie za tamtymi czasy... Confusedhock:
haha no Valhalla wiesz ....wiosna...trawa rosnie...slonce swieci..wilki wyja Big Grin
ten 'wilk' o ktorym pomyslalam to chyba skamle cichutko i obiera marchewe oczywiscie Laughing
a od dzisiejszego slonca mi sie kuku zrobilo, nastepnym razem wez mi jakis krem do opalania :? Surprised
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27