Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Zróbmy koalicję antyhomosexualną Angry tolerancja rox Big Grin

Arion

wilk_fenriz napisał(a):moze to bedzie troche OT :) ale nie ma nic fajniejszego niz dwa kociaki ktore wiedza czego chca :)

a jak kobity perwerszą na kanale, to już perwersja i wyuzdanie, co? :P
woj jak chorągiewka, jak chorągiewka ;P
aXe Rose napisał(a):Zróbmy koalicję antyhomosexualną Angry tolerancja rox Big Grin

ja ew. moglbym sie specjalizowac w tepieniu pedalow, kobiet sie nie tykam bo zaraz zawiaza pewnie jakas fundacje feministyczna na rzecz lesbijek czy cos Laughing
ja tam miałam traumatyczne doświadczenia z pedałami na grono.net, jak sobie o tym przypominam, drżę jeszcze, a moje szkliwo nazębne jeszcze do formy nie wróciło.
aXe: zazwyczaj kobiety się dyskryminuje, więc w tym jednym można facetów Laughing
To jest oficjalna wersja. W rzeczywistości poza kwestią zatrudnienia, to mężczyźni są dziś dyskryminowani na każdym kroku.
sprawa jest prosta- chodzi o to ze pedały sa najczesciej odpychajacy zarowno dla kobiet jak i mezczyzn- ich zblizenie jest paskudne i mało estetyczne- jesli zas chodzi o lesbijki- wiele kobiet ni to ziebi nic grzeje a nas wrecz podnieca Smile dlatego nie ma rownych szans
Podnieca, bo nie uświadamiacie sobie istoty problemu, czyli tego, że MY LESBIJEK NIE POCIĄGAMY. Jak ktoś sobie z tego zda sprawę zamiast gapić się na cztery suty, to mu się pewnie odechce podniecać takimi rzeczami.
ja zdaje sobie z tego sprawe i dalej uwazam aXe ze cztery cyce sa lepsze niz dwa Big GrinBig GrinBig Grin
kto powiedział, że to muszą być lesbijskie 4 cyce hę? :>
mi tam naprawde obojetne kto z kim/czym spi w koncu kazdy ma prowo robic sobie dobrze nie ?
Hethell napisał(a):mi tam naprawde obojetne kto z kim/czym spi w koncu kazdy ma prowo robic sobie dobrze nie ?

co nie zmienia faktu ze pedalstwo jest odrazajace Wink
ja im tam pod koldre nie zagladam
Hethell napisał(a):ja im tam pod koldre nie zagladam

powtorze moze- co nie zmienia faktu ze jest odrazajace, juz sama mysl ze miedzy dwoma pedaluchami moze dojsc do zblizenia jest odrzucajaca
to fakt-ale to nie znaczy ze im nie wolno czy ze ktos im bedzie bronil
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27