Zróbmy koalicję antyhomosexualną

tolerancja rox

wilk_fenriz napisał(a):moze to bedzie troche OT :) ale nie ma nic fajniejszego niz dwa kociaki ktore wiedza czego chca :)
a jak kobity perwerszą na kanale, to już perwersja i wyuzdanie, co? :P
woj jak chorągiewka, jak chorągiewka ;P
ja tam miałam traumatyczne doświadczenia z pedałami na grono.net, jak sobie o tym przypominam, drżę jeszcze, a moje szkliwo nazębne jeszcze do formy nie wróciło.
aXe: zazwyczaj kobiety się dyskryminuje, więc w tym jednym można facetów

To jest oficjalna wersja. W rzeczywistości poza kwestią zatrudnienia, to mężczyźni są dziś dyskryminowani na każdym kroku.
sprawa jest prosta- chodzi o to ze pedały sa najczesciej odpychajacy zarowno dla kobiet jak i mezczyzn- ich zblizenie jest paskudne i mało estetyczne- jesli zas chodzi o lesbijki- wiele kobiet ni to ziebi nic grzeje a nas wrecz podnieca

dlatego nie ma rownych szans
Podnieca, bo nie uświadamiacie sobie istoty problemu, czyli tego, że MY LESBIJEK NIE POCIĄGAMY. Jak ktoś sobie z tego zda sprawę zamiast gapić się na cztery suty, to mu się pewnie odechce podniecać takimi rzeczami.
kto powiedział, że to muszą być lesbijskie 4 cyce hę? :>
mi tam naprawde obojetne kto z kim/czym spi w koncu kazdy ma prowo robic sobie dobrze nie ?
Hethell napisał(a):mi tam naprawde obojetne kto z kim/czym spi w koncu kazdy ma prowo robic sobie dobrze nie ?
co nie zmienia faktu ze pedalstwo jest odrazajace

ja im tam pod koldre nie zagladam
Hethell napisał(a):ja im tam pod koldre nie zagladam
powtorze moze- co nie zmienia faktu ze jest odrazajace, juz sama mysl ze miedzy dwoma pedaluchami moze dojsc do zblizenia jest odrzucajaca
to fakt-ale to nie znaczy ze im nie wolno czy ze ktos im bedzie bronil