no my probujemy przekonac kolezanke azeby foto zamiescila, byscie pomogli a nie

Dobra, aXe, polej Nethowi z naszych zapasów wyborczych, ale z umiarem, bo temat do picia jest w wiadomym miejscu
Neth, widzę, że jako jeden z nielicznych łapiesz o co chodzi w tym temacie.

Tuomasss napisał(a):Neth, widzę, że jako jeden z nielicznych łapiesz o co chodzi w tym temacie.

Sie wie, ne?

tak btw ile juz glosow na kogo oddano? kto prowadzi?
Spokojnie spokojnie - wyniki pierwszego etapu będą później (po uprzedniej "korekcie"...

)
buahaha, to zescie sobie nawet etapy wymyslili? a kiedy sie 1szy konczy i co jest w drugim, a i co dostanie miss w prezencie za wygrane wybory?

tak z ciekawosci

uchyl rabka tajemnicy

Miss powinien wystarczyć sam fakt

nie no skoro oficjalne wybory.. przynajmniej piwo poczta niech dostanie

ja tam tej wybranej zalowac nie bede

Najpierw przyślijcie pocztą łapówy.
aua!
owy XDDD
widzę, że zasilacz mojego kompa przepalił się tak jakoś prewencyjnie ;]
eh, tak, tamte sierpniowe wirtualne orgietki...
co ja tu chciałam napisać... ah, tak. myślę, że jeśli chcecie się o paniach czegoś dowiedzieć, wystarczy czasem poczytać posty albo zajrzeć do Who am I ;]
co się tyczy korupcji wewnątrz komisji - robię świetne średniowieczne [gome, że nie pagan, to już XIV-XV w. ;P, no chyba że o Litwie mówimy :P] cynamonowe karmelki ;)
i wydaje mi się słusznym, by panie w tym temacie się nie wypowiadały,
toteż to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź tutaj, tak na znak, że ślimaczydło ożyło ;]
wy hultaje wy... XD
ekhm... mind in a box za spojrzenie, nieszablonowe fotki i wypowiedzi, arion za podkreslajaca wiadome ksztalty bluzke Huntera;D, scully za swietne krecone wlosy i Dreamow;P, hier_kommnt_die_sonne za niewyrazne foty i abitw2, reszta raczej not in my type:>
hmmm moim fawrytem jest(wiem, że wszyscy się z moim zdaniwem liczą)...hmmm nie wiem, może...
A mój głos będzie liczony?....

nie wiem ale mój, jako założyciela OWZŻPZ powinien być przynajmniej pięciokrotnie policzony.
Oto mój drugi głos, który oddaję na kobietę o nicku Emma za jakże niewinny oraz sympatyczny uśmiech.