Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
ozzy
lemmy
bruce dickinson
James Hetfield
Witam wszystkich, których jeszcze nie powitałem! Jestem tutaj nowy Angry

Phil Anselmo Angry
Prócz niego James Hetfield, Eric Adams, Matt Barlow, Ozzy, Rob Halford... Od biedy można Dickinsona dopisać Laughing

Moje gusta muzyczne macie jak na tacy Big Grin
Dziwne, że tak mało osób Chucka Billego wymienia... ale są gusta i guściki Wink
Ozzyyyyyyyyyy!!!!!!
aXe Rose napisał(a):Dziwne, że tak mało osób Chucka Billego wymienia... ale są gusta i guściki Wink
A może po prostu to jest temat o wokalistach heavy metalowych a nie thrashowych, co? O tym nie pomyślałeś? :?
To skąd tu Hetfield? To jest dział Heavy-Power-Thrash!
Ale temat do chuja pana tylko HEAVY METALOWYCH WOKALISTACH :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Na Hetfielda też zwracano już uwagę, ale widać gówniarze, którzy tu pisują chuja się znają na muzyce i dla nich Vader, Metallica, Testament, Iron Maiden to ta sama muzyka... :?
oczywiscie ze kai hansen to jest najlepszy glos Mad Mad Mad
Atreju napisał(a):Ale temat do chuja pana tylko HEAVY METALOWYCH WOKALISTACH :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Na Hetfielda też zwracano już uwagę, ale widać gówniarze, którzy tu pisują chuja się znają na muzyce i dla nich Vader, Metallica, Testament, Iron Maiden to ta sama muzyka... :?
Mam nadzieję, że to nie było o mnie Wink
A do kogo niby ryśku? :?
Ej no sorry - ja rozróżniam rodzaje muzyki :?
Moim zdaniem piękny, mocny głos ma pan Mathew Barlow, były Crying or Very Sad juz wokalista Iced Earth...
Ryu Yamino napisał(a):Mathew Barlow, były Crying or Very Sad juz wokalista Iced Earth...

Iced Earth sie strasznie sie spedalilo biorac na wokal tego gaja na wokal co byl na ostatniej plycie

Nie inaczej!
Zdecydowanie najlepszy był jest i bedzie Eric Adams ( poglad oczywiscie w 100% subiektywny Laughing ) a tak poza tym to Ozzy, Halford... tyle jak na teraz
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31