miewam czasem napady, nie przejmuj się - bo Metallica to niewątpliwie thrash (przynajmniej na pierwszych płytach), choć ja tego zespołu - przyznam szczerze - nie lubię. Zastanawiam się po prostu, jak na podstawie kilku piosenek mogłeś wysnuć tak daleko idące wnioski

Ja tylko tak stwierdziłem to co słyszałem od innych lub czytałem. Bardzo często sie przewijało że to Heavy ale jak widać nie tylko ja sie myliłem, no i nie które piosenki wydawały mi sie że to Heavy. Ale nie ma co dużo gadać juz wiadomo jaki to styl

I wszystko jest wyjaśnione.
i oczywiście nie ma startu do Sodom czy Destruction :>
Umówmy sie, ze zanim cos o jakimś zespole napiszemy, najpierw sie z nim troche zapoznamy

Zgadzam sie

Widać że nawet na wielkim zespole mozna walnąć gafe

A tak w ogóle to troche odbiegamy od tematu
Wiec zakończmy kto co gra i skupmy sie na wokalach

Ozzy to lepszy showman, a Dio technicznie lepszy wokalista. 8)
Paul Di'Anno, Bruce Dickinson, Rob Halford
zdenka88 napisał(a):Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
lol
Cytat:Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
Nie posrajta sie z tego szczescia

Hehehe, ok. James śpiewał w Black Sabbath, jest bardzo utytułowanym wokalistą, śpiewa świetnie technicznie a w jego głosie podczas gdy śpiewa słychać większe emocje niż u DIO, Ozzyego czy chociażby Blackiego Lawlessa

Lech napisał(a):Cytat:Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
Nie posrajta sie z tego szczescia 
fanta mowi idź na całość i bądź bamboocha.. jeśli chodzi o Jemesa to hujowy wokal strasznie nigdy mi sie nie podobał. mój typ to Rob Halford.
Świetny też jest pan Peter Wagner. W "Deep in the Blackest hole" na samym początku brzmi jak....SYRENA ALARMOWA!!

hock:
Swietny głos.
A ja powtórzę - ERIC ADAMS!
Cholera trudno wybrać jedem. Może Dickinson...
zdenka88 napisał(a):Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
Lol,jakie to polskie...