Forgotten Sunrise napisał(a):i Eric Addams
A kto to taki? ktoś z Addams family?
Z Manowar

No patrz, ja zawsze myślałem że On się nazywa ADAMS, ale co ja tam wiem...
Adams?? Byc może. Ja tam zawsze myślałem że Addams, jeśli błąd to przepraszam.
Wracając do tematu to moje typy to bezapelacyjnie King Diamond i Rob Halford

John Tardy no i moja stara

Forgotten Sunrise napisał(a):Adams?? Byc może.
NA PEWNO

A zapomniałem jeszcze o kimś - Hansi Kürsch z Blind Guardian. Według mnie jest świetnym wokalistą, ma możliwości i je wykorzystuje. I przynajmniej nie śpiewa jak większosc wokalistów grających tego typu muzykę.
Forgotten Sunrise napisał(a):Ja tam zawsze myślałem że Addams, jeśli błąd to przepraszam.
Adams powinno byc.Nie pżejmuj sie stary,te huje z emula czensto zle foldery opisujom.
Nawet jakbym chciał miec emula to u mnie i tak nie działa <lol>
Necro Desecrator napisał(a):Adams powinno byc.Nie pżejmuj sie stary,te huje z emula czensto zle foldery opisujom.
Zaczynam Cie lubic

Valhalla napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Adams powinno byc.Nie pżejmuj sie stary,te huje z emula czensto zle foldery opisujom.
Zaczynam Cie lubic 
Daj buziaka Induś

Forgotten Sunrise napisał(a):Nawet jakbym chciał miec emula to u mnie i tak nie działa <lol>
Zapuśc E-Donkey, poczuj różnice

<lol>, z programów p2p to mi działa jedynie soulseek (chociaż i ten ostatnio się zrąbał) i Bit Comet, ale on nie jest od empetrójek

Forgotten Sunrise napisał(a):<lol>, z programów p2p to mi działa jedynie soulseek (chociaż i ten ostatnio się zrąbał) i Bit Comet, ale on nie jest od empetrójek 
Zazuc DC++! W huj muzy i spoxowy transfer