Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Forgotten Sunrise napisał(a):i Eric Addams

A kto to taki? ktoś z Addams family?
Z Manowar Tongue
No patrz, ja zawsze myślałem że On się nazywa ADAMS, ale co ja tam wiem...
Adams?? Byc może. Ja tam zawsze myślałem że Addams, jeśli błąd to przepraszam.
Wracając do tematu to moje typy to bezapelacyjnie King Diamond i Rob Halford Angry
John Tardy no i moja stara Laughing
Forgotten Sunrise napisał(a):Adams?? Byc może.
NA PEWNO Rolleyes
A zapomniałem jeszcze o kimś - Hansi Kürsch z Blind Guardian. Według mnie jest świetnym wokalistą, ma możliwości i je wykorzystuje. I przynajmniej nie śpiewa jak większosc wokalistów grających tego typu muzykę.
Forgotten Sunrise napisał(a):Ja tam zawsze myślałem że Addams, jeśli błąd to przepraszam.

Adams powinno byc.Nie pżejmuj sie stary,te huje z emula czensto zle foldery opisujom.
Nawet jakbym chciał miec emula to u mnie i tak nie działa <lol>
Necro Desecrator napisał(a):Adams powinno byc.Nie pżejmuj sie stary,te huje z emula czensto zle foldery opisujom.
Zaczynam Cie lubic Big Grin
Valhalla napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Adams powinno byc.Nie pżejmuj sie stary,te huje z emula czensto zle foldery opisujom.
Zaczynam Cie lubic Big Grin

Daj buziaka Induś Wink
Forgotten Sunrise napisał(a):Nawet jakbym chciał miec emula to u mnie i tak nie działa <lol>

Zapuśc E-Donkey, poczuj różnice Laughing
<lol>, z programów p2p to mi działa jedynie soulseek (chociaż i ten ostatnio się zrąbał) i Bit Comet, ale on nie jest od empetrójek Laughing
Forgotten Sunrise napisał(a):<lol>, z programów p2p to mi działa jedynie soulseek (chociaż i ten ostatnio się zrąbał) i Bit Comet, ale on nie jest od empetrójek Laughing

Zazuc DC++! W huj muzy i spoxowy transfer
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31