10-21-2005, 02:18 PM
10-21-2005, 02:22 PM
Cóż.. taki ogólny wniosek można wyciągnąć z jego wypowiedzi.. a na forum nie widać zapewne przypruszonych siwizną włosów i wąsów 

10-21-2005, 05:55 PM
Kamil napisał(a):a jak chcesz ekspresyjneg wokalu, to posluchaj sobie Paradise Lost.
ha ha ha mamy się śmiac?
10-21-2005, 06:08 PM
Beowulf napisał(a):Jka dla mnie jest najlepszy, a IM bez niego tez nie mialoby klimatu [zreszta, moglismy sie przekonac].
Co Ty pierdolisz?IMO IM z Di'Anno mial lepszy klimat.
10-21-2005, 06:09 PM
statekx napisał(a):Beowulf napisał(a):Jka dla mnie jest najlepszy, a IM bez niego tez nie mialoby klimatu [zreszta, moglismy sie przekonac].
Co Ty pierdolisz?IMO IM z Di'Anno mial lepszy klimat.
DOKŁADNIE.
10-21-2005, 06:27 PM
A mi się właśnie wokal Di'Anno nie podobał. Gościu spoko śpiewa, ale to nie to co lubię. Na pewno bardziej cenię Dickinsona i Bayleya (moim skormnym zdaniem, świetny wokalista). A i tak jak dla mnie jednym z najlepszych głosów dysponuje Hansi Kürsch (Blind Guardian).
10-21-2005, 06:44 PM
Forgotten Sunrise napisał(a):i Bayleya (moim skormnym zdaniem, świetny wokalista).
Bez przesady, powiedz mi, że jeszcze mówisz o jego poczynaniach w IM?

10-21-2005, 06:47 PM
No o solowych mówię, ale niektóre utwory Iron Maiden, też świetnie zaśpiewał. I jeśli się ktoś ze mną nie zgadza, to trudno jego sprawa, tylko proszę po mnie nie jechac, mi się podoba i już.
10-21-2005, 06:54 PM
Forgotten Sunrise napisał(a):No o solowych mówię,
Ja też

Cytat:I jeśli się ktoś ze mną nie zgadza, to trudno jego sprawa, tylko proszę po mnie nie jechac, mi się podoba i już.
Okej.... skoro tak ładnie prosisz misiu

10-21-2005, 06:56 PM
Dajcie sobie buzi i po swadzie
10-21-2005, 07:02 PM
A fe
hock: 

10-21-2005, 07:21 PM
krzychun napisał(a):drazni mnie tylko zawsze to "up the irons" i wogule wychwalanie ich od najwrzniejszego zespołu w histori metalu
no bo taka jest prawda, a prawdy oszukac sie kurwaa nie da !!!
Krzychun napisał(a):Aha chciałbym jeszcze znegowac twoj(womitora) wczesniejszy post mowiacy jakowby ze beo jest gowniazem i nie zna sie na muzyce.
on tak mówi o każdym wiec mnie to wisi... obserwując womitora odnosze wrazenie ze on wszystko wie, wszystko zna, a tak naprawde jest typowym cieciem malinowym !!! przykład - ktos mowi ze Dickinson jest cacy - a womitor daje komenta: jestes pojebnay heh... to jest żałosne !!! dlatego słodkie byłoby anulowanie, womitora heh

a wracając do tematu: kolejność nie ma znaczenia...
Bruce Dickinson, Rob Halford, Ozzy Osbourne
10-21-2005, 07:23 PM
James Hetfield i Ozzy Osbourne...
10-21-2005, 07:28 PM
kurwa już robiło się spokojnie to zaś ten musiał się odezwać...
Podobnie jak fakt, że jesteś ogranicznony umysłowo.
twój stary.
Gdzie tak piszę? przykłady postów albo wypierdalaj. Przeczytaj to co pisałem o Dickinsonie i zamknij pysk, bo tu mnie wkurwiłeś. Przykłądy albo japa w kubeł !!!!!
Twoje niedoczekanie. A nawet jeśli, to jak sam o dziwo trafnie zauważyłeś, znajdzie się tutaj wielu innych którzy ci tu prawdę w pysk powiedzą.
Już się tu fajnie robiło to zaś ten musiał swoje durne uwagi kurwa wtrącić !!!!
chuj by go strzelił napisał(a):krzychun napisał(a):drazni mnie tylko zawsze to "up the irons" i wogule wychwalanie ich od najwrzniejszego zespołu w histori metalu
no bo taka jest prawda, a prawdy oszukac sie kurwaa nie da !!!
Podobnie jak fakt, że jesteś ogranicznony umysłowo.
Cytat:obserwując womitora odnosze wrazenie ze on wszystko wie, wszystko zna, a tak naprawde jest typowym cieciem malinowym !!!
twój stary.
Cytat:przykład - ktos mowi ze Dickinson jest cacy - a womitor daje komenta: jestes pojebnay heh... to jest żałosne !!!
Gdzie tak piszę? przykłady postów albo wypierdalaj. Przeczytaj to co pisałem o Dickinsonie i zamknij pysk, bo tu mnie wkurwiłeś. Przykłądy albo japa w kubeł !!!!!
Cytat:słodkie byłoby anulowanie, womitora heh ale to i tak sie nie uda.... bo takich jak on jest wielu...
Twoje niedoczekanie. A nawet jeśli, to jak sam o dziwo trafnie zauważyłeś, znajdzie się tutaj wielu innych którzy ci tu prawdę w pysk powiedzą.
Już się tu fajnie robiło to zaś ten musiał swoje durne uwagi kurwa wtrącić !!!!
10-21-2005, 07:31 PM
Vomitor coraz bardziej Cie lubie tylko mnie tez nie besztaj