Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Eric Adams 8)
Moim zdaniem zajebisty głos ma Axl Rose(choć to raczej nie heavy..). Zajebisty głos ma James Hetfield, Bruce Dickinson, ten co śpiewa w Rhapsody
( zapomniałam jak mu tam), wokalista Monstrum( też nie pamiętam jak się nazywa)i paru jeszcze innych ale jak zwykle nie pamietam jak się nazywają Smile
Cytat: Zajebisty głos ma James Hetfield

właśnie teraz słuchałem sobie THE GOD THAT FAILED Mety i muszę się z Tobą zgodzić Smile Możliwości ma w sumie przyzwoite (choć Steve'owi Tylerowi z Aerosmith, czy Axlowi nie dorasta do pięt - ale to może dlatego, że muzyka Metallici nie pasuje do takich popisów wokalnych) ale za to jego brzmienie mnie powala. W moim skromnym subiektywnym odczuciu ma lepszy tembr głosu nawet od Lemmy'ego 8)
aXe Rose napisał(a):
Cytat: Zajebisty głos ma James Hetfield
W moim skromnym subiektywnym odczuciu ma lepszy tembr głosu nawet od Lemmy'ego 8)
A chcesz ty kurde w łeb ? Wink Lemmy potegą jest i basta ! Nie drażnij mnie tu kurde !Metallica Metallicą a Lemmy rządzi ! Angry
Cytat:Lemmy potegą jest i basta !

Tego akurat nie kwestionuję - Lemmy'ego też uwielbiam Big Grin
A co powiecie na temat głosuKrzyśka Zaleskiego? Podobny do głosu Dickinsona....
bleee
Muzyki to może aż tak fajnej nie gra, ale głos ma fajny....
Zgadzam sie.. Blee.. Sluchalem Loch Ness przed Idolowska epoka.. bylo fajnie.. Krzysiu robil to co potrafi najlepiej- gral na gitarze.. Od spiewu byl Rafal.. Po Idolu zespol zszedl na psy.. =(
Ciekawe ciekawe.
Nie słyszałam tego loch ness. Warto?
Jesli lubisz heavy metal.. All Dreams Fade Away i Away From Light sa calkiem calkiem..
Aha. Dzięki Smile
Najlepszy głos to mają Barlow z Iced Earth(obecnie zastąpił go Owens) no i Dickinson lepszych mie ma Laughing
duff_wife napisał(a):A co powiecie na temat głosuKrzyśka Zaleskiego? Podobny do głosu Dickinsona....
Nędzny klon Dickinsona.Tfuj !Lepiej gra na gitarce.
Pan HALFORD!! Angry Big Grin 8) :!: :!: :!:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31