Dżemik napisał(a):A Piotrek tudziez Lukasz z Sorcerer'a?
Piotrek to gej, a Łukasz nie zdołał nauczyć się spiewać, choć pił za dwóch, a łapę miał jak moja noga - True Metal Killer!
Niekwescjonowanym
Najlepszym
wokalem jest Bruce z Iron maiden

pewnie ze sa lepsi, chociazby pavarotti
jedyny heavymetalowy wokalista gej o jakim slyszalem to Rob Halford
moi ulubieni wokalisci to:
Dio
Ozzy
King Diamond
Grzegorz Kupczyk (Turbo)
(tyle sobie przypominam

)
Tomash napisał(a):aha, uwierz mi na słowo - są lepsi
/aczkolwiek ja Ironów baaardzo lubie 8)
to zalezy od gustu nie zaprzeczam ze n tobie moze podbac sie inny glos ale w moim przypadku jest to Bruce
pozdro 8)
W heavy-metalu (a raczej w HardRocku) - tym nie za mocnym - dla mnie króluje Ozzy Osbourne :]...
jak mowa o hardrocku to wokalista Godsmack ma glos zajebisty. Moge tu dodac jeszcze wokalistow z :
Disturbed
Drowning Pool
Finger Eleven
American Head Charge
Niestety nie znam imion i nazwisk ...

\\\ AlucarD /// napisał(a):jak mowa o hardrocku to wokalista Godsmack ma glos zajebisty. Moge tu dodac jeszcze wokalistow z :
Disturbed
Drowning Pool
Finger Eleven
American Head Charge
Niestety nie znam imion i nazwisk ... 
To dział HeavyPowerThrash i zadnego pitolenia!
ZOMO
Ja sie nie burze jak ty robisz offtopy wszedzie gdzie sie da. A poza tym to tyle jest teraz gatunkow meatlu, ze juz mnie wkurza takie rozumowanie jak twoje. Heavy, thrash, nu, doom, black, death - i po co tyle tego powymyslano. Jak tak dalej bedzie to za kilka lat kazdy zespol bedzie mial swoj wlasny gatunek muzyki
Prawie już tak jest ... w/w Godsmack na przykład należy bodajże do gatunku "Grunge Metal" ... Namnożyło się tych nazw ... Trudno się czasem nie pogubić
nie naleza do tego dzialu
Kelhutz zrozum. To bylo takie wtracenie tylko, co sie offtop nazywa. Wiem, ze te zespoly do tego dzialu nie naleza ale ktos baknal cos o hardrock'u wiec wpisalem je - nic wielkiego przeciez sie nie stalo. Tylko nie rozumiem twojej reakcji. A co do slowa 'trash' - nigdy cholera nie wiem jak to napisac ( o ile sobie przypominam to na forum RMS niedawno jeszcze to slowo bylo tak napisane -'Heavy\Power\Trash'. Moze sie myle ale gdzies czytalem o tym. ).
P.S - Nie pamietam kto to napisal, ale jesli chcecie bluzgac moja rodzine to napiszcie prywatna wiadomosc.
az sie prosi stosowac okreslenie kindermetal, ewentualnie zjeb
Pisz co chcesz Kelhutz, mam to gdzies. Dodałem posta i jesli cie to boli to trudno. Nie bede robil offtopa bo nie ma sensu klocic sie z kims takim jak ty.
Ja uwazam Hardrock za troche ciezszy rock - takie jest moje zdanie.
A ty sie Tomash lepiej nie wypowiadaj tutaj na forum bo Kelhutz, prawdziwy tróó metal, cie dopadnie i zacznie ci tlumaczyc, w bardzo dosadny sposob, ze jestes pedalem i nie znasz sie na muzyce.
No to jest nas dwoch ( koniec offtopa )