Dickinson, Eric Adams, Ronnie James Dio, Ozzy. Niczego sobie jest też Blaze Bailey.
hegemon88 napisał(a):Jak dla mnie Wszebąd (Sorcerer, Warraha).
Zapuscie polska wersje coveru "Swords in the Wind" ManowaR i poczujcie roznice: bezkompromisowy wokalista, ciekawe wykonanie.
http://www.warraha.gower.pl/warraha/msx/..._Gromu.mp3
Mówisz poważnie czy sobie jaj robisz?!
Powazka, przeciez to KULT!

8)

Zdecydowanie Ozzy Osbourne on ma piękny głos(nie przesadzając)

Nowym bogiem wokalu to jest Daniel Heiman (Lost Horizon), niestety, wrodzona untermenschowska szwedzka mentalnosc (kompleks połtawski) nie pozwoliła mu pokornie służyć swym gardłem Bogowi Metalu, Wojtkowi Lisickiemu, w dalszych poczynaniach Lost Horizon, i za to trafi kiedys do pierdla pełnego nagrzanych murzynów.
Nirvane zaliczymy do grunge ale jakby sie uprzeć to ....
No głosik Kurta mi sie strasznei podoba, ktoś moze powiedziec, że wyl albo no cokolwiek ale uważam ze mial wyjątkową świetną barwę.....no i ofkors Ozzy =]]
Wiem wiem sorry pochrzanilo mi sie z hard rockiem ; )
zonk :p
Mi sie podoba glos niejakiego James H. Z niejakiej Matallicy

KelThuz napisał(a):[quote="Hair of the dog"]kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty
twoja stara heavymetalowiec
ee tzn co ?
cioty-patrz na glos(umiejetnosci wokalne...slabiutkie...nie wspominajac o tekstach)
Hair of the dog napisał(a):KelThuz napisał(a):[quote="Hair of the dog"]kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty
twoja stara heavymetalowiec
ee tzn co ?
cioty-patrz na glos(umiejetnosci wokalne...slabiutkie...nie wspominajac o tekstach)
pospiewasz jak Halford (tylko nie patrz tylko na Painkiller, posluchaj tez Crucible), posluchaj Accept- kak bedziesz tak umial, to wowczas pogadamy

nie mowie ze JA tak musze umiec, ja moge umiec rozne inne rzeczy bardziej tworzcze od judas priest
a co do wokalu, moge wskazac kilka artystow o duzo bardziej (oryginalnym tez)ciekawym glosie...i duzo duzo wiekszych umiejetnosciach
Hair of the dog napisał(a):nie mowie ze JA tak musze umiec, ja moge umiec rozne inne rzeczy bardziej tworzcze od judas priest
a co do wokalu, moge wskazac kilka artystow o duzo bardziej (oryginalnym tez)ciekawym glosie...i duzo duzo wiekszych umiejetnosciach
jebac ciekawe homoseksualne glosy
ERIC ADAMS i DANIEL HEIMAN to bogowie wokalistyki, nie ustepuje im potezny David DeFeis, i ten koles z Persuadera

, reszta to geje smyrajace sie po mordach
homoseksualne?to dickinson brzmi jakby mu jaja urywali...daj spokoj
Cytat:jebac ciekawe homoseksualne glosy
ERIC ADAMS i DANIEL HEIMAN to bogowie wokalistyki, nie ustepuje im potezny David DeFeis, i ten koles z Persuadera , reszta to geje smyrajace sie po mordach
A Piotrek tudziez Lukasz z Sorcerer'a?