Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tomash napisał(a):Skoro Kiske jest taki zajebisty, to czemu nic sensownego nie nagrał od czasu opuszczenia Dyniogłowych??
a co z Avantasia, Aina i kilkunastoma innymi projektami, w których po prostu pokazał swój geniusz? Confusedhock:
Balthor napisał(a):tak sie zastanawial czy Ozzy Osbourn bral heavy/powe/thrash czy hard rock... oj sam nie wiem, ale wedlug mnie on ma specyficzny głos, którego nie da sie nie poznac Smile

Tu muszę się zgodzić :]
Atreju napisał(a):
Tomash napisał(a):Skoro Kiske jest taki zajebisty, to czemu nic sensownego nie nagrał od czasu opuszczenia Dyniogłowych??
a co z Avantasia, Aina i kilkunastoma innymi projektami, w których po prostu pokazał swój geniusz? Confusedhock:
tak na marginesie Avantasia jest zajebista Big Grin
Zeby Avanstasia byla zajebista to ten margines musialby byc cholernie szeroki.
no to widocznie jest (zaoraj sie?) Laughing
Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. Rolleyes
Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. Rolleyes

Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..

Smile
Dżemik napisał(a):
Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. Rolleyes

Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..

Smile

oczywiście gardłowy IN FLAMES jest o niebo lepszy :?
Jego glos moze sie podobac...gejom.
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

oczywiście że jest o niebo lepszy Laughing
Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
Cytat:Jego glos moze sie podobac...gejom.

Więc uważasz że, jestem..."gejem", myślałem że, stać Cię na więcej. Wszystko co napisałeś jest po prostu "gównem", takie teksty puszczają Dresy i inne tego typu robactwa.
LCF napisał(a):Jego glos moze sie podobac...gejom.

Mówisz oczywiście o gardłowym In Flames. Smile
Nevermore napisał(a):
Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
hahah Wink 1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy Wink
Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

hahah Wink 1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy Wink

1 Możesz tak mówić do swojej starej
2. NO I? GUST JEST WYZNACZNIKIEM TEGO CO LUBISZ, A NIE TEGO CO CENISZ,POLACZKU, więc nie wydawaj pochopnych wniosków, w czym Anders przewyżasza Adamsa?
3. Bo jesteś głupim, małym polaczkiem, co tylko napisze jakas glupote, a jak sie go spyta dlaczego,to cie obrzuci gównem i zacznie sie bronić swoim(zjebanym) gustem.
4. To straszne, widze, zę wolisz pseudo death, wspolczuje, pomodle sie za Ciebie do Cronosa. Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31