04-26-2005, 04:18 PM
Tomash napisał(a):Skoro Kiske jest taki zajebisty, to czemu nic sensownego nie nagrał od czasu opuszczenia Dyniogłowych??a co z Avantasia, Aina i kilkunastoma innymi projektami, w których po prostu pokazał swój geniusz?

Tomash napisał(a):Skoro Kiske jest taki zajebisty, to czemu nic sensownego nie nagrał od czasu opuszczenia Dyniogłowych??a co z Avantasia, Aina i kilkunastoma innymi projektami, w których po prostu pokazał swój geniusz?
Balthor napisał(a):tak sie zastanawial czy Ozzy Osbourn bral heavy/powe/thrash czy hard rock... oj sam nie wiem, ale wedlug mnie on ma specyficzny głos, którego nie da sie nie poznac
Atreju napisał(a):tak na marginesie Avantasia jest zajebistaTomash napisał(a):Skoro Kiske jest taki zajebisty, to czemu nic sensownego nie nagrał od czasu opuszczenia Dyniogłowych??a co z Avantasia, Aina i kilkunastoma innymi projektami, w których po prostu pokazał swój geniusz?hock:
Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie.
Dżemik napisał(a):Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie.
Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..
Nevermore napisał(a):oczywiście że jest o niebo lepszyDżemik napisał(a):Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie.
Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..
oczywiście gardłowy IN FLAMES jest o niebo lepszy :?
Flame napisał(a):Nevermore napisał(a):oczywiście że jest o niebo lepszyDżemik napisał(a):Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie.
Cytat:Jego glos moze sie podobac...gejom.
LCF napisał(a):Jego glos moze sie podobac...gejom.
Nevermore napisał(a):hahahFlame napisał(a):Nevermore napisał(a):oczywiście że jest o niebo lepszyDżemik napisał(a):Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie.
O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
Flame napisał(a):Nevermore napisał(a):hahahFlame napisał(a):Nevermore napisał(a):oczywiście że jest o niebo lepszyDżemik napisał(a):Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie.
O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy