Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lista Przebojów - Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
komentarze i dyskusje na temat listy przebojów ...
dziwi mnie tak wysokie miejsce Paranoid ... rzeczywiście tak bardzo lubicie ten utwór czy głosujecie bo "klasyka" ?
Akurat ten utwór mnie nie dziwi. Ale spodziewałem się lepszego notowania dla "Painkiller" Judasów Wink
Mam nadzieje, że przebojem zostanie 'Wild Thing' The Troggs, albo 'Oh Pretty Woman' Orbisona. Wink
Nie żartuj Wink
Ghost_82 napisał(a):Nie żartuj Wink
Nie żartuje Wink
Danzig napisał(a):dziwi mnie tak wysokie miejsce Paranoid ...

Ghost_82 napisał(a):spodziewałem się lepszego notowania dla "Pinkiller" Judasów Wink

Wogóle dziwna ta lista Confusedhock: .

PS. Przydała by się jakaś opcja do segregowania kawałków tak żeby można było looknąć na jakie już oddaliśmy głos a na jakie nie i/lub zerknąć na ostatnio dodane numery. Aha... i jak to jest? Limit do 60? Najsłabsze odpadają?
Cytat:Ale spodziewałem się lepszego notowania dla "Pinkiller" Judasów

I Under jolly roger jakoś niesamowicie nisko Neutral
Już nie wspomne o Motorhead.
Cóż za pozer ścierwiszcze dało Death 'dół"..to już lepiej nic nie dać Laughing
A tak na poważnie to ciekawy pomysł , a wysoka pozycja paranaid wcale mnie nie dziwi..bardziej dziwi mnie tak mało 'okej' na Slayera.
MaFFej napisał(a):Przydała by się jakaś opcja do segregowania kawałków tak żeby można było looknąć na jakie już oddaliśmy głos a na jakie nie i/lub zerknąć na ostatnio dodane numery.

Popieram !
Ogólnie ciekawie. Kiedy forum "Metalheart" powoli przestaje istnieć - nasze się rozwija Tongue Z Paranoid'em jest wszystko w porządku, nie rozumiem oburzeń. Natomiast fani DM się opierdzielają Evil or Very Mad
Slayer i Motorhead powoli zajmują należne im miejca.
Niektóre propozycje mnie dziwią Big Grin jakoś nie widze szans dla The Troggs , Moonspell ,czy Sepultury ...
Dlatego ja nie zarzucam kawałków np. Loudness, FLower Travellin' Band czy choćby Flied Egg Big Grin .
ale wsadzanie utworów na które i tak większość zagłosuje też nie jest wyjściem ...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25