Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lista Przebojów - Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
tak, wlasnie sie do tego przyczynilem
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):tak, wlasnie sie do tego przyczynilem

na szczescie masz takie prawo Wink
nie jestem zlosliwy, po prostu kawalek mi sie nie podoba
ale wydaje mi sie, ze utwory czesto dostaja minusy nie ze wzgledu na to, ze sa slabe ale ze wzgledu na antypatie do tych, ktorzy je wystawili
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie jestem zlosliwy, po prostu kawalek mi sie nie podoba
ale wydaje mi sie, ze utwory czesto dostaja minusy nie ze wzgledu na to, ze sa slabe ale ze wzgledu na antypatie do tych, ktorzy je wystawili

ja tym bardziej nie jestem :> w koncu na tym cała zabawa polega, aczkolwiek jak juz wspominałem: bez minusów byłaby to jeszcze ciekawsza zawaba. Ja w zasadzie oceniam to co lubie i co mi sie podoba, reszta mnie po prostu nie interesuje.
pozatym jak już zostało powiedziane wcześniej dużo ludzi stara się przepychać "swoje" utwory ...
JA tam głsuuję zgodnie z moimi odczuciami a w pierwszej kolejności daję minusy przereklamowanym w mymy odczuciu kawałkom Smile A plusy, gdy tylko widzę coś NAPRAWDĘ dobrego, takie minimum 9/10
Ja tam nie patrze na to, czy kawałek jest przereklamowany, czy nie. Ten, kóry mi sie podoba dostaje plusa.
minusów z reguły nie daje, chyba że jakiś kawałek wyjątkowo mnie wnerwia - tak jak np. ten hunter Big Grin
.... albo "Stairway To Heaven" <;
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ale wydaje mi sie, ze utwory czesto dostaja minusy nie ze wzgledu na to, ze sa slabe ale ze wzgledu na antypatie do tych, ktorzy je wystawili
Też odnosze takie wrażenie.
Kurwa co się stało z tą listą. Kto tyle minusów jebnął moim utworom Crying or Very Sad Tyle sie trzymały w czołówce, a tu chuj strzelił wszystko w ciągu jednego dnia. Podejrzane to coś jest :?
Zoltan,Behemoth nie nagrała kawąłka Decade of Oepion
W każdym razie, mimo nieustających wysiłków forumowych gayów o zjebanym doszczętnie guscie, SLAYER i MOTORHEAD nadal rządzą listą przebojów. KILL!!
Miejsce 90. Republika- Biała flaga.
Nie mylić z: Republika- "Biała flaga 91" z płyty "1991". Mi chodzi o wersję, która, o ile mi wiadomo, po raz pierwszy ujrzała światło dzienne na koncercie "Bez prądu".

Właściwie to ten sam utwór, z nieco zmienionym tekstem Wink
Kings of Metal za Dorosłymi Dziecmi??? :? Za to sie powinno zamknąć forum!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25