Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lista Przebojów - Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
R_amze_S napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Genialny ? Hmm dla mnie max dobry. Pierwsze dwa utwory z RTL zjadaja go bez popity. W zasadzie wole od niego tez Trapped Under Ice. Wink

Hola,hola,przeca nie od dziś wiadomo ze NAJLEPSZYM utworem na RTL jest FWTBT.Amen.

A "Creeping Death" z lekka przynudza.

Co tu dużo mówić, cały album niszczy Big Grin . A który kawałek jest na nim najlepszy, to już rzecz gustu. FWTBT jest znakomity, ale nie można zapominać o tytułowym RTL, czy FTB Tongue A z resztą wszystkie są świetne Big Grin
Ghost_82 napisał(a):ale nie można zapominać o... FTB

o tej cienkiej balladce ? Z checia bym o niej zapomnial Laughing
E tam, nie jest aż taka zła Wink
CZEMU KURWA LISTA NIE DZIAŁA ?
jak nie jak tak ?
moze poprostu program ma juz dosyc tych shitow ,ktore wrzuca Wink
Zakonczylem tydzień, znów można głosować na wszystkie utwory. Koniec tygodnia następuje zazwyczaj w niedziele, ale coś sie nam zagapiło -__-
warsadal napisał(a):Zakonczylem tydzień, znów można głosować na wszystkie utwory. Koniec tygodnia następuje zazwyczaj w niedziele, ale coś sie nam zagapiło -__-

no własnie ;P
statekx napisał(a):
XdkyX napisał(a):twoja prowokacja jest rownie chujowa co moja ale jednego debila juz mam
twojego starego?

pokaz mi kurwa swoja karte szczepien
Pozycja 78 : Sabbath, Bloody Sabbath. Zapraszam do głosowania i postarajcie się wówczas nie sugerować moją xywą Embarrassed
XdkyX napisał(a):
statekx napisał(a):
XdkyX napisał(a):twoja prowokacja jest rownie chujowa co moja ale jednego debila juz mam
twojego starego?

pokaz mi kurwa swoja karte szczepien
Spokojnie, spokojnie, juz wiem ze jestes grozny.
Daję wam czas do jutra rana na dopchanie Angel of death do pierwszego miejsca
dobra przyznac sie, co za sluchowe lewaki daja minusy DsO ? :?
jakim trzeba byc podludziem zeby dawac minusy na sabbath bloody sabbath
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jakim trzeba byc podludziem zeby dawac minusy na sabbath bloody sabbath

Jesli zagrażałoby pozycji ManOwaR to nie można inaczej postąpić gdy jest sie barbarianem
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25