Ambivalent napisał(a):pfff, licze ,ze niedlugo sie to zmieni. 
Ale ci się marzy

Dobrze, że za marzenia nie karają

dupne piosenki Manowar wrzucacie, tzn w porownaniu z tym, co ogolnie stworzyli

zmuszacie mnie do glosowania w dol

Kto śmiał postawić 15 minusa na Mastera

Widze, że sie ktoś śmierci nie boi

Hm,to jest jeszcze pikuś,ja sie zastanawiam jakie gaye dawały minus na Ace Of Spades

A to juz druga strona medalu.
EDIT: No kurwa, już 16... pogieło kogoś, czy jaki chuj. Przecież to kultowy numer.
R_amze_S napisał(a):Hm,to jest jeszcze pikuś,ja sie zastanawiam jakie gaye dawały minus na Ace Of Spades 
troche duzo tych gayow

na szczescie, dzieki wyznawcom Boskiego, utwor znow wraca na pozycje :]
gayów to tu napewno dostatek skoro Watchtower poszedł w pizdu... :/
Cytat:Hm,to jest jeszcze pikuś,ja sie zastanawiam jakie gaye dawały minus na Ace Of Spades
Cytat:roche duzo tych gayow na szczescie, dzieki wyznawcom Boskiego, utwor znow wraca na pozycje
Właśnie spostrzegłem dopiero

i mamy plusa

R_amze_S napisał(a):Hm,to jest jeszcze pikuś,ja sie zastanawiam jakie gaye dawały minus na Ace Of Spades 
Yogurt napisał(a):gayów to tu napewno dostatek skoro Watchtower poszedł w pizdu... :/
I mnie też to szokuje, choć jeszcze bardziej przytłacza mnie stopien geyostwa aż 14 osób klikających na minus dla 21st Century Schizoid Man Crimsonów. Wychodzi na to iż 28 dłoni na tym forum lubi dzierżyć męskie penisy... Szokująca kurwa statystyka...

Buubi albo nie zrozumiałem Twojego powyższego posta, albo ja widze przy 21st Century Schizoid Man Crimsonów - 14, a nie 28

ale to pewnie przez te nerwy

Cześć Dżemik
Widzę, że dodano Ch&L Piratów (jakbym śmiał zapomnieć) i już jeden gay zdążył się ujawnić.
Hm,wygląda na to,że Stiguś robi "to" swoim kolegom tylko JEDNĄ ręką.Pytanie tylko-którą?
Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.
Te lamusy ktore daja minusy na ten kawalek Tedego zostaja laskawie obdarzeni moim wspolczuciem, oznacza to bowiem ze nigdy nie byli na porzadnej imprezie
elo