Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lista Przebojów - Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Ambivalent napisał(a):pfff, licze ,ze niedlugo sie to zmieni. Wink

Ale ci się marzy Laughing Dobrze, że za marzenia nie karają Wink
dupne piosenki Manowar wrzucacie, tzn w porownaniu z tym, co ogolnie stworzyli Surprised zmuszacie mnie do glosowania w dol Laughing
Kto śmiał postawić 15 minusa na Mastera Wink Widze, że sie ktoś śmierci nie boi Wink
Hm,to jest jeszcze pikuś,ja sie zastanawiam jakie gaye dawały minus na Ace Of Spades Mad
A to juz druga strona medalu.

EDIT: No kurwa, już 16... pogieło kogoś, czy jaki chuj. Przecież to kultowy numer.
R_amze_S napisał(a):Hm,to jest jeszcze pikuś,ja sie zastanawiam jakie gaye dawały minus na Ace Of Spades Mad
troche duzo tych gayow Evil or Very Mad na szczescie, dzieki wyznawcom Boskiego, utwor znow wraca na pozycje :]
gayów to tu napewno dostatek skoro Watchtower poszedł w pizdu... :/
Cytat:Hm,to jest jeszcze pikuś,ja sie zastanawiam jakie gaye dawały minus na Ace Of Spades

Cytat:roche duzo tych gayow na szczescie, dzieki wyznawcom Boskiego, utwor znow wraca na pozycje

Właśnie spostrzegłem dopiero Laughing i mamy plusa Tongue
R_amze_S napisał(a):Hm,to jest jeszcze pikuś,ja sie zastanawiam jakie gaye dawały minus na Ace Of Spades Mad
Yogurt napisał(a):gayów to tu napewno dostatek skoro Watchtower poszedł w pizdu... :/

I mnie też to szokuje, choć jeszcze bardziej przytłacza mnie stopien geyostwa aż 14 osób klikających na minus dla 21st Century Schizoid Man Crimsonów. Wychodzi na to iż 28 dłoni na tym forum lubi dzierżyć męskie penisy... Szokująca kurwa statystyka... Question
Buubi albo nie zrozumiałem Twojego powyższego posta, albo ja widze przy 21st Century Schizoid Man Crimsonów - 14, a nie 28 Wink ale to pewnie przez te nerwy Wink
Stig, ile masz raczek?
Cześć Dżemik Tongue

Widzę, że dodano Ch&L Piratów (jakbym śmiał zapomnieć) i już jeden gay zdążył się ujawnić.
Hm,wygląda na to,że Stiguś robi "to" swoim kolegom tylko JEDNĄ ręką.Pytanie tylko-którą?
Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.
Te lamusy ktore daja minusy na ten kawalek Tedego zostaja laskawie obdarzeni moim wspolczuciem, oznacza to bowiem ze nigdy nie byli na porzadnej imprezie
elo
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25