Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lista Przebojów - Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Oczywiscie zaglosuje na tak, aczkolwiek osobiscie wole Weissensee i Hallogallo za sprawa fenomenalnej perki. Zreszta, caly album mi swietnie pasuje procz "Lieber Honig"
Doszlo Would? AiC Wink
Ja jebie,majster od tapet na 1szym miejscu Confusedhock:
Flying Corpse napisał(a):Ja jebie,majster od tapet na 1szym miejscu Confusedhock:
Niom, aż mu "-" dałem. To się głupie robi, jak ten kawałek wygrywa we wszystkich zestawieniach.
Kamael napisał(a):Nevermore - The White Stripes? To mnie zaskoczyłeś ; ).

toż to przegenialny kawałek-jak i cała płyta Tongue
warsadal napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):Ja jebie,majster od tapet na 1szym miejscu Confusedhock:
Niom, aż mu "-" dałem. To się głupie robi, jak ten kawałek wygrywa we wszystkich zestawieniach.

No tak, teraz już wiem kto zepchał Mete na dalsze miejsce Wink W najbliższym czasie zostaniesz ukarany Big Grin
A tak na marginesie, to nie widzialem, by ten kawałek wygrywał we wszystkich zestawieniach. A skoro już wam to tak przeszkadza, to wystawcie jakiś utwór, który powali całą reszte Angry A nie będziecie mi tu minusy wciskać, bo wam sie nudzi Wink
Riders On The Storm - miejsce 77, glosowac! (;
Too Old , Too Cold -debiut na 67 miejscu.Tylko pozerskie scierwa nie oddają swojego głosu na ten kawałek.Ewentualnie dawają minusy.
Ghost_82 napisał(a):
warsadal napisał(a):

No tak, teraz już wiem kto zepchał Mete na dalsze miejsce Wink W najbliższym czasie zostaniesz ukarany Big Grin
A tak na marginesie, to nie widzialem, by ten kawałek wygrywał we wszystkich zestawieniach. A skoro już wam to tak przeszkadza, to wystawcie jakiś utwór, który powali całą reszte Angry A nie będziecie mi tu minusy wciskać, bo wam sie nudzi Wink
Daj coś z Kill'Em All to nie bedzie minusów Angry
ja dałem Raid The convent Nun Slaughtera,Cross Me Fool Razora i God Of Emptiness Morbid Angel-głosować Laughing
Jak ja nie lubie MA, chyba zaraz im jebne minusa Angry
przeca GoE był już wcześniej ... a pozerskie ścierwo na niego nie głosowało ...
Danzig napisał(a):przeca GoE był już wcześniej ... a pozerskie ścierwo na niego nie głosowało ...
Dlatego dałem znowu Laughing
Naprawde nie da sie zrobic listy bez minusow?
Nevermore napisał(a):
Kamael napisał(a):Nevermore - The White Stripes? To mnie zaskoczyłeś ; ).

toż to przegenialny kawałek-jak i cała płyta Tongue

To, to ja wiem ;D, ale akurat sympatii do Stripes'ów się po Tobie nie spodziewałem ; ).
Kawałek przegenialny, ale oczywiście pozycja niska.
Głosujcie na Pasażera Iggy'ego Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25