Dżemik napisał(a):Stig, ile masz raczek?
2 ?
szczerze mówiąc to nie dowidziałem słowa "dłoni"
Ramzes napisał(a):Hm,wygląda na to,że Stiguś robi "to" swoim kolegom tylko JEDNĄ ręką.Pytanie tylko-którą?
jak zwykle pleciesz głupoty
Statex napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.
od samego początku mówiłem, ze minusy są chujowe. Bo służą do zdejmowania wysokich kawalkow w dół.
Manowar na 7 miejscu, Carcass na 60. Ludzie, gdzie Wy macie uszy?

TSA fajnie pnie sie do góry :>
statekx napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.
Ale przecież to jest prosty mechanizm-debil wkleja swój typ i zaraz szybko, bez patrzenia na tytuły tracków daje im minusy, zeby przepchnąc swojego kandydata do przodu.Dlatego dopóki czegos się z tym nie zrobi zabawa będzie zjebana.
Nevermore napisał(a):statekx napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.
Ale przecież to jest prosty mechanizm-debil wkleja swój typ i zaraz szybko, bez patrzenia na tytuły tracków daje im minusy, zeby przepchnąc swojego kandydata do przodu.Dlatego dopóki czegos się z tym nie zrobi zabawa będzie zjebana.
dokładnie
System jest kiepski, cos trzeba z tym zrobic. Najlepiej jeszcze jakby wywalic tytuly utworow i glosowac na same albumy - tak bysmy mieli nieustajace metal/rock battle

ale najpierw trzeba zmienic system glosowania.
Może po prostu zostawić tylko "plusy" i będziemy mieli miarodajną opinie ludzi którzy rzeczywiście lubią dany utwór (bez tzw. "spychania" konkurencyjnych kawałków)... He ?
edit: No i dzięki mojemy głosowi Rejning Blad zajął należną sobie pozycję

Ja wystawiam kolejne działo ciężkiego kalibru

Mam nadzieje, że będzie miało większego powera

Coż za ścierwie dało munisy na Synagoga Satanae !! kurwa co tu sie dzieje !!

Ace Of Spades tylko na 2 ? no ! tak mało tu hetero ?
Wiecie, to tylko taki maly mod, watpie, zeby mozna bylo go skonfiguorwac tak, aby pasowal Nam wszystkim ;)
Ale mógłby być jakiś limit utworów od jednego usera bo się robi burdel
Dokladnie, tak jak napisal Acrid - jest to tylko maly mod, i nie ma za bardzo mozliwosci skonfigurowania go w sposob taki jak chcecie.
Sugerowalbym raczej nie brac tej listy tak bardzo na powaznie, przeciez to tylko zabawa, co nie...? 8)
Rage -Paint The Devil On The Wall

dodane ;] głosowac

!
NIE ! to walka o poziom heteroseksualności na forum !!