"Creeping Death" dziś diebiutuje. I nie wciskać mi minusów

Cytat:sorry za OT ale Stigus sie nam strasznie zly i mhroczny stal LOL fajny avatar i podpis... n
Ale błędu ort w avatarze się nie ustrzegł ;>
Rumian napisał(a):sorry za OT ale Stigus sie nam strasznie zly i mhroczny stal LOL
fajny avatar i podpis... n/c
cicho bo sie wyda
ReTuRn napisał(a):Cytat:sorry za OT ale Stigus sie nam strasznie zly i mhroczny stal LOL fajny avatar i podpis... n
Ale błędu ort w avatarze się nie ustrzegł ;>
twój mózg (ewentualnie bezmózg) to błąd ortograficzny
"Ego vos benedicto in nomine magni dei nostri satanas ave satanas ave domini inferi." bo ja tutej osobiscie nie widze...
co do tematu :> BS - HAH, PF - Marooned, i Queen - BR idą na szczyt :>
"Ave Satanas Ave domini inferni" dla Ceibie też jest poprawne?:>
Jak dla mnie ten vokativus (wokativus?) brzmieć powinien inaczej. no chyba że ja źle pamiętam łacinę, to wtedy sory

tak sobie mysle,ze ten topic powinien byc przeniesiony do Dzialu ogolnomuzycznego.
Ghost_82 napisał(a):"Creeping Death" dziś diebiutuje. I nie wciskać mi minusów 
co za pech ,ze nie przepadam za tym utworem

Bardzo śmieszne

Przecież to genialny utwór, nie wiem co może sie w nim nie podobać

Genialny ? Hmm dla mnie max dobry. Pierwsze dwa utwory z RTL zjadaja go bez popity. W zasadzie wole od niego tez Trapped Under Ice.
Dobra lewaki, dodalem swoj pierwszy utwor:
Deathspell Omega - Diabolus Absconditus
potega, od jakiegos czasu ten utwor mega mnie miazdzy. Kto nie zna niech poslucha. Licze na same plusy.

Dodalem Ensiferum - Lai Lai Hei
w kolko tego teraz slucham
statekx napisał(a):XdkyX napisał(a):uwazam ze wszyscy jestescie pedalami bo nie doceniliscie mocy Rycha Peji
Ty to sie lepiej najpierw dowiedz jakiej jestes plci.
twoja prowokacja jest rownie chujowa co moja ale jednego debila juz mam
Ambivalent napisał(a):Genialny ? Hmm dla mnie max dobry. Pierwsze dwa utwory z RTL zjadaja go bez popity. W zasadzie wole od niego tez Trapped Under Ice. Wink
Hola,hola,przeca nie od dziś wiadomo ze NAJLEPSZYM utworem na RTL jest FWTBT.Amen.
A "Creeping Death" z lekka przynudza.
R_amze_S napisał(a):Hola,hola,przeca nie od dziś wiadomo ze NAJLEPSZYM utworem na RTL jest FWTBT.Amen.
Ja tam wole FFWF i RTL ale FWTBT to oczywiscie dobry utwor.
R_amze_S napisał(a):A "Creeping Death" z lekka przynudza
no cos w ten desen.
btw. co za lewackie kutasy daja minusy mojemy typowi ?

Ambivalent napisał(a):Ja tam wole FFWF i RTL .
To znaczy ja wcale nie twierdze ze to są słabe kawałki,co to to nie.FFWF sieje zniszczenie!