Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lista Przebojów - Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Widze,ze "Wielka Fiesta" znowu w top10 8)
No wiecie moje obawy są związane z użytkownikami pokroju... zresztą nieważne, tyle kultowych numerów leci na łeb na szyję, że już nic mnie nie zdziwi. Akurat co do Ciebie Ramzesie i Ciebie Kubusiu nie miałem najmniejszych obaw; nie mam wątpliwości, co do Waszego dobrego gustu ;]
Utwór: Into The Pentagram,
Album: Worship Him
Wykonawca: Samael

GŁOSOWAĆ!

warsadal napisał(a):tyle kultowych numerów leci na łeb na szyję, że już nic mnie nie zdziwi.

Ja sie tym nie przejmuje.To ze jakies debile o zjebanym guscie tutaj dawają minusy kultowym utworom-chcąc raczej zrobić na złośc tym którzy te kawałki wrzucili na liste-w niczym nie umniejsza ich kultowosci.
Destruction - Invincible Force
Ja osobiście lubię, nie wiem jak wy Wink . Głosujcie!
To,ze kawalek jest kultowy nieznaczy,ze musi sie wszystkim podobac
Krzychun napisał(a):To,ze kawalek jest kultowy nieznaczy,ze musi sie wszystkim podobac
Pewnie, że tak, co jednak dowodzi, że gust osobnika dającego "-" dla np. "Raining Blood" jest ewidentnie zjebany. Minusy dla takich utworów to w 90% zwykła złośliwość lub chęć lansowania swojego typu.
Co tam "RB",jak mogli "Layla'e" wyrzucic?? Evil or Very Mad
O widzę, że Kubuś dodał najlepszy kawałek LZ ever Smile
O kurde, wyrzucili "Layle"? Co to sie porobilo...

A tymczasem "Kashmir" na pozycji 89 (;
Black Metal poza pierwszą dziesiątką !!! , nie mozę być. Mychy w dłoń i klikać na + !!!
wszystkie moje typy leca, widac nie da sie tu dac niczego nie-metalowego, chocby bylo zajebiste
albo komus tak jebie po oczach moj nick na liscie
Mamy poniedziałek, więc na liście koniec tygodnia Big Grin
Dorzuciłem kvltowy kawałek IE "Pure Evil", jak nic szatan Tongue. Klikać plusy Tongue
No ba! Oczywiście "+".
znudziła mi sie ta lista Sad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25