Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lista Przebojów - Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Że już nie wspomnę, że jakiś, wątpliwej orientacji seksualnej, osobnik wlepił minusa "Białej fladze" ;/
Necro Desecrator napisał(a):Kings of Metal za Dorosłymi Dziecmi??? :? Za to sie powinno zamknąć forum!

To swoja droga. Cały czas sie zastanawiam co za cioty daja "-" Angel Of Death Slayera :?
Necro Desecrator napisał(a):Kings of Metal za Dorosłymi Dziecmi??? :? Za to sie powinno zamknąć forum!

ciężko stwierdzić co jest lepsze, bo to dwa inne piękne światy aczkolwiek, mnie osobiscie cieszą te dwie wysokie pozycje :>
e tam, mnie sie dorosle dzieci jakos niezbyt podobaja.
Valhalla napisał(a):e tam, mnie sie dorosle dzieci jakos niezbyt podobaja.

mnie urzekają słowa :>
dla mnie tekst to lezy.
jakis taki prosto-kiczowaty, no sorry, szczera po prostu jestem Laughing
Ambivalent napisał(a):

To swoja droga. Cały czas sie zastanawiam co za cioty daja "-" Angel Of Death Slayera :?
Znacznie więcej ciot dało minusy np.na"Raining Blood" więc nie w tym problem,a w tym ze jakoś dziwnie malo osób dalo "+" na AoD.
Valhalla napisał(a):dla mnie tekst to lezy.
jakis taki prosto-kiczowaty, no sorry, szczera po prostu jestem Laughing

kiczowaty może być długopis Tongue fakt jest prosty, ale ma w sobie to coś :>
^
nie bede polemizowac, kwestia gustu.
R_amze_S napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

Znacznie więcej ciot dało minusy np.na"Raining Blood" więc nie w tym problem,a w tym ze jakoś dziwnie malo osób dalo "+" na AoD.

gdzie
34 cioty są za AoD, gdzie 19-tu tru obywateli przeciw Laughing

Valhalla napisał(a):^
nie bede polemizowac, kwestia gustu.

I to jest piękne 8)
The Stig napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

gdzie
34 cioty są za AoD, gdzie 19-tu tru obywateli przeciw Laughing
Zawrzyj gębe Ty w rzyć chędożony psisynu,żydowski kmiotku.

Ghost_82 napisał(a):Kurwa co się stało z tą listą. Kto tyle minusów jebnął moim utworom Crying or Very Sad Tyle sie trzymały w czołówce, a tu chuj strzelił wszystko w ciągu jednego dnia. Podejrzane to coś jest :?
Ghost_82 napisał(a):Ludzie wiedzą co najlepsze więc na to głosują. W końcu nic z niczego się nie bierze.
Patrz,sam sobie odpowiedziałeś Laughing

Aha i Debiut We Are (The Roadcrew)(sorki za literówkew playliście Embarrassed)na 93 i powrót na liste Megadethowego Mechanix na 99
Wszystko ok, tylko chodzi mi o to, jakim cudem tak nagle tyle mnusów sie zrobiło Confusedhock: Chyba wszyscy się tak nagle nie rzucili przeciwko Metallicy i AC/DC, albo mnie Wink
R_amze_S napisał(a):Znacznie więcej ciot dało minusy np.na"Raining Blood" więc nie w tym problem,a w tym ze jakoś dziwnie malo osób dalo "+" na AoD.

Ja w ogole nie rozumiem jak mozna dac minusa Slayerowi (a juz w szczegolnosci takim utworom) ale nie danie plusa tez kwalifikuje sie na ROTFL. Od razu bym bana sadzil za cos takiego.
Ambivalent napisał(a):Ja w ogole nie rozumiem jak mozna dac minusa Slayerowi
Ja też.Mozna miec zryty gust,ale żeby aż tak...
no i nie ma clandestino
widze ze jacys idioci wola klimat szkoly, skoro dali minusy takiemu wakacyjnemu kawalkowi
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25