Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lista Przebojów - Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Proponuję taki układ: każdy dodaje max. jeden utwór dziennie, bo to już przegięcie. Za chwilę w 60. połowa utworów będzie pochodzić od jednego użytkownika.
Nie gadac tylko głosowac na King Crimson.
warsadal napisał(a):Proponuję taki układ: każdy dodaje max. jeden utwór dziennie, bo to już przegięcie. Za chwilę w 60. połowa utworów będzie pochodzić od jednego użytkownika.

a jakie ma to kurwa znaczenie ? czy utwór dodał nowak bądz kowalski ? lista tyczy sie utworów - nie użytkowników Evil or Very Mad
ale żeby nie wchodziły cały czas nowe utwory ... to nie jest wyścig ...
Krzychun napisał(a):Nie kadac tylko głosowac na King Crimson.

Racja !!! Nie strzepić ozorów po próżnicy jeno wartko mi głosować na Crimsona !!! Wink
The Seeds - Pushin' too hard
Głosujcie! Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=4GeDxS8olL8
jak ich nie lubić Laughing Smile
The Stig napisał(a):
warsadal napisał(a):Proponuję taki układ: każdy dodaje max. jeden utwór dziennie, bo to już przegięcie. Za chwilę w 60. połowa utworów będzie pochodzić od jednego użytkownika.

a jakie ma to kurwa znaczenie ? czy utwór dodał nowak bądz kowalski ? lista tyczy sie utworów - nie użytkowników Evil or Very Mad
Rany boskie, nie mam już na ciebie siły.
Hmm kilka głosów więcej na Budgie by nie zawadziło. Toż kawałek Breadfan to klasyka hard rocka, chociaż w sumie może trzeba było dodać Parents
nie gadać tylko głosować na Watchtowera!! Wink
jeśli ktoś nie zna mistrza Jarzombka i jego wesołej kompanii to niech obada: http://youtube.com/watch?v=6m8BJJ7yiPA
warsadal napisał(a):Rany boskie, nie mam już na ciebie siły.
bana mu! Laughing
jak to kurwa mozliwe ze Ace of Spades spadlo na 8 pozycje? panowie! GŁOSOWAĆ!!
Metallica rządzi 8) - i tak ma być cały czas.
pfff, licze ,ze niedlugo sie to zmieni. Wink
jedno jest tak naprawde pewne - ta lista, przynajmniej po pierwszyn tyg. pokazuje w miare wymiernie ilu userow udziela sie jeszcze na forum - jakies 40 osob z prawie 3400 -_- rzeczywiscie bardzo duzo Evil or Very Mad
myślałem że mniej :d
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25