Proponuję taki układ: każdy dodaje max. jeden utwór dziennie, bo to już przegięcie. Za chwilę w 60. połowa utworów będzie pochodzić od jednego użytkownika.
Nie gadac tylko głosowac na King Crimson.
warsadal napisał(a):Proponuję taki układ: każdy dodaje max. jeden utwór dziennie, bo to już przegięcie. Za chwilę w 60. połowa utworów będzie pochodzić od jednego użytkownika.
a jakie ma to kurwa znaczenie ? czy utwór dodał nowak bądz kowalski ? lista tyczy sie utworów - nie użytkowników

ale żeby nie wchodziły cały czas nowe utwory ... to nie jest wyścig ...
Krzychun napisał(a):Nie kadac tylko głosowac na King Crimson.
Racja !!! Nie strzepić ozorów po próżnicy jeno wartko mi głosować na Crimsona !!!

The Stig napisał(a):warsadal napisał(a):Proponuję taki układ: każdy dodaje max. jeden utwór dziennie, bo to już przegięcie. Za chwilę w 60. połowa utworów będzie pochodzić od jednego użytkownika.
a jakie ma to kurwa znaczenie ? czy utwór dodał nowak bądz kowalski ? lista tyczy sie utworów - nie użytkowników 
Rany boskie, nie mam już na ciebie siły.
Hmm kilka głosów więcej na Budgie by nie zawadziło. Toż kawałek Breadfan to klasyka hard rocka, chociaż w sumie może trzeba było dodać Parents
warsadal napisał(a):Rany boskie, nie mam już na ciebie siły.
bana mu!

jak to kurwa mozliwe ze Ace of Spades spadlo na 8 pozycje? panowie! GŁOSOWAĆ!!
Metallica rządzi 8) - i tak ma być cały czas.
pfff, licze ,ze niedlugo sie to zmieni.

jedno jest tak naprawde pewne - ta lista, przynajmniej po pierwszyn tyg. pokazuje w miare wymiernie ilu userow udziela sie jeszcze na forum - jakies 40 osob z prawie 3400 -_- rzeczywiscie bardzo duzo