Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lista Przebojów - Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
To i dobrze
Ja dodalem mega kultowy kawalek, jakim niewatpliwie jest London Calling
wreszcie coś
Obecna pozycja AoD to skandal
Sprawa jest jasna.Stig zarejestrował sie na forum pod kilkoma(a moze nawet kilkunastoma) nickami i głosując pod tymi nickami spuscił w dól kawalki które nie pozwalały utworom przez niego nominowanym przebić się do góry.Przeca obecnie w I-szej dziesiatce jest 6 kawałków wrzuconych przez Stiga a zarazem slayer i motorhead dostały w chuj minusów... Proponuje administracji forum zeby sie tym zainteresowała. Dobrze by było też wprowadzić jakieś ograniczenia np.głosowanie na liste mozliwe dopiero po napisaniu 100-200 postów.Inaczej takie szopki bedą sie ciągle powtarzać.
Myslicie ze fantazjuję?Przejrzyjcie sobie liste userów ostatnio zarejestrowanych.Jakoś dziwnie w ostatnich dniach (6,7,8 grudnia) namnozyło sie od chuja dziwnych nicków (czesto podobnie brzmiących) i nagle tez zaczęły sie dziac na liscie różne dziwne rzeczy.
Jakim trzeba byc lamusem zeby sie bawic w takie szopki, no kino
Trzeba uwazac na jego kolejne akty wysublimowanego sabotazu forumowego
Po przeprowadzomym sledztwie, nalezy je podsumowac zbanowaniem odpowiedniego gaja.
spokojnie jak na wojnie... proponuję poczekać na zdanie GTW. Wiem ze ostatnio głosna seks-afera wam sie podoba, ale osadzanie na forum bez dowodów nie przejdzie.
Stiggggg......... Chyba tego nie zrobiłeś, co ? Confusedhock:
Ja już wspominałem wcześniej, że coś jest podejrzanego z tą listą :? Przecież niemożliwością jest, że utwór, który trzymał sie w czołówce i ma dobre zdanie, nagle zarobił tyle minusów i poleciał na dno. Chyba ludzie tutaj tak szybko nie zmieniają zdania Confusedhock:
Jak to kurwa spadł Ace of Spades tak nisko, wyczuwam gejowski spisek.
Badamy sprawę, cierpliwości ; ).
Rib na pierwszym miejscu znów,wiekszosc wyglada prawidłowo..przywrócono liste sprzed tygodnia,czy może ktoś inny sie zrewanżowął i dał plusy z kilku kont na te kawałki co spadły ? Rolleyes
W pierwszej dziesiątce mamy siedmiu Stigusów Confusedhock: Eeeeeee ?
KISIEL napisał(a):W pierwszej dziesiątce mamy siedmiu Stigusów Confusedhock: Eeeeeee ?

nic nowego... moje proozycje zawsze trzymają sie w czołowce.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25