Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Polityka...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
XdkyX napisał(a):rozumiem, ze gdy padnie "moj ulubiony system" to na zgliszczach zostanie UPR w sile 53 osob (czlonkowie partii i elektorat oraz nauczyciel angielskiego z kielc). OMFG!

co najmniej 200 000 Rycerzy Prawdy wjedzie ci szarżą w dupę, cipencjo.
co ty masz tym jebaniem/szarżowaniem w dupę?
w psychologii to się nazywa projekcja
przeciez po tych wypowiedziach kela to ja nie mam zadnych watpliwosci co do faktu ze on jest kurwa pedalem.
Noo i do tego te poszukiwania tatusia, które już jakiś czas temu zatrzymały się na osobie Korwina
XdkyX napisał(a):przeciez po tych wypowiedziach kela to ja nie mam zadnych watpliwosci co do faktu ze on jest kurwa pedalem.
Pedałami to są , twoi koledzy Big Grin
KelThuz napisał(a):co najmniej 200 000 Rycerzy Prawdy wjedzie ci szarżą w dupę, cipencjo.
to chyba musiałbyś kupować ich lojalność na kwestach, rozdając ulotki, kiełbasę z grilla i kupcząc swoimi wdziękami, żeby zgromadzić ich w takiej liczbie
Paździoch napisał(a):Pedałami to są , twoi koledzy Very Happy
o proszę, jaki obrońca. Keltuz jest na dole czy ty?
z tylu
Książę napisał(a):
Paździoch napisał(a):Pedałami to są , twoi koledzy Very Happy
o proszę, jaki obrońca. Keltuz jest na dole czy ty?
Nie , twoja stara
nastepny finezyjny, kamil cie uczyl widze
nie, twoja stara
cóż za wysublimowana polemika. nadajecie się na forum Młodych Socjalistów, bez kitu

właściwie, to dlaczego jesteście faszystami?
KelThuz napisał(a):właściwie, to dlaczego jesteście faszystami?
KelThuz napisał(a):"Misją SS jest wyjebanie was w dupę!"

Paździoch napisał(a):Nie , twoja stara
moja stara, pizdo odżywiająca się na śmietniku składu budowlanego, to nie dość że dojebałaby tobie i keltuzowi jednocześnie, to jeszcze dokonałaby tego nie przerywając robienia na szydełku
Książę napisał(a):[ staramoja stara, pizdo odżywiająca się na śmietniku składu budowlanego, to nie dość że dojebałaby tobie i keltuzowi jednocześnie, to jeszcze dokonałaby tego nie przerywając robienia na szydełku
[Obrazek: Transvestite.jpg]
Czy to przypadkiem nie jest ona ?
UPR by sie przydało takie video ;]

http://hightidepromo.com/medium.html

gorsza jakosc, ale z polskimi napisami:

http://pl.youtube.com/watch?v=WCELR9dfRQE