XdkyX napisał(a):rozumiem, ze gdy padnie "moj ulubiony system" to na zgliszczach zostanie UPR w sile 53 osob (czlonkowie partii i elektorat oraz nauczyciel angielskiego z kielc). OMFG!
co najmniej 200 000 Rycerzy Prawdy wjedzie ci szarżą w dupę, cipencjo.
co ty masz tym jebaniem/szarżowaniem w dupę?
w psychologii to się nazywa projekcja
przeciez po tych wypowiedziach kela to ja nie mam zadnych watpliwosci co do faktu ze on jest kurwa pedalem.
Noo i do tego te poszukiwania tatusia, które już jakiś czas temu zatrzymały się na osobie Korwina
XdkyX napisał(a):przeciez po tych wypowiedziach kela to ja nie mam zadnych watpliwosci co do faktu ze on jest kurwa pedalem.
Pedałami to są , twoi koledzy

KelThuz napisał(a):co najmniej 200 000 Rycerzy Prawdy wjedzie ci szarżą w dupę, cipencjo.
to chyba musiałbyś kupować ich lojalność na kwestach, rozdając ulotki, kiełbasę z grilla i kupcząc swoimi wdziękami, żeby zgromadzić ich w takiej liczbie
Paździoch napisał(a):Pedałami to są , twoi koledzy Very Happy
o proszę, jaki obrońca. Keltuz jest na dole czy ty?
nastepny finezyjny, kamil cie uczyl widze
cóż za wysublimowana polemika. nadajecie się na forum Młodych Socjalistów, bez kitu
właściwie, to dlaczego jesteście faszystami?
KelThuz napisał(a):właściwie, to dlaczego jesteście faszystami?
KelThuz napisał(a):"Misją SS jest wyjebanie was w dupę!"
Paździoch napisał(a):Nie , twoja stara
moja stara, pizdo odżywiająca się na śmietniku składu budowlanego, to nie dość że dojebałaby tobie i keltuzowi jednocześnie, to jeszcze dokonałaby tego nie przerywając robienia na szydełku
Książę napisał(a):[ staramoja stara, pizdo odżywiająca się na śmietniku składu budowlanego, to nie dość że dojebałaby tobie i keltuzowi jednocześnie, to jeszcze dokonałaby tego nie przerywając robienia na szydełku
![[Obrazek: Transvestite.jpg]](http://mysite.orange.co.uk/journalspace/Transvestite.jpg)
Czy to przypadkiem nie jest ona ?