03-20-2006, 04:21 PM
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69
03-20-2006, 04:23 PM
Normalnie pierdolnąłem łbem w klawierkę gdy przeczytałem te pokazne pokłady bzdur z ostatnich trzech stron.Poziom spierdolenia gustu na tym forum jest przytłaczająco wysoki,az sie prosi o boską interwencję.To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e.Dowód na to ,iz wiekszosc z was urodzila sie z powaznymi wadami genetycznymi(naprawde wspólczuje!) lub ,ze wasze narzady słuchu sa nieodwracalnie zdewastowane przez gówna a'la niemiecki metal.Jedna z wiekszych bredni jakie tutaj padły jest stwierdzenie, jakoby Manowar ,,od poczatku stał w miejscu". Do chuja Pana,ta kapela nie dosc ,ze płytami IGR i HTE ustanowila nowa jakosc w heavy metalu to na dodatek, na każdej kolejnej produkcji pokazywala inne,nie mniej atrakcyjne oblicze,zawsze będąc o krok dalej od calej ,,patatajowej" sceny. Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami, w ktorch nie doszukiwala sie niczego innego poza ,,gołymi klatami", i teraz pierdoli nieopatrznie głupoty,raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób.Zrozumcie kutafony,ze plyty tego zespolu to nie tylko kolektyw dzwiekow wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój,to głęboko u d u c h o w i o n a twórczość bedaca archetypem synkretyzmu Piekna i Potegi wyrazonego za pomoca rockowego instrumentarium.Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!! Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!
o b i e k t y w n e.Dowód na to ,iz wiekszosc z was urodzila sie z powaznymi wadami genetycznymi(naprawde wspólczuje!) lub ,ze wasze narzady słuchu sa nieodwracalnie zdewastowane przez gówna a'la niemiecki metal.Jedna z wiekszych bredni jakie tutaj padły jest stwierdzenie, jakoby Manowar ,,od poczatku stał w miejscu". Do chuja Pana,ta kapela nie dosc ,ze płytami IGR i HTE ustanowila nowa jakosc w heavy metalu to na dodatek, na każdej kolejnej produkcji pokazywala inne,nie mniej atrakcyjne oblicze,zawsze będąc o krok dalej od calej ,,patatajowej" sceny. Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami, w ktorch nie doszukiwala sie niczego innego poza ,,gołymi klatami", i teraz pierdoli nieopatrznie głupoty,raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób.Zrozumcie kutafony,ze plyty tego zespolu to nie tylko kolektyw dzwiekow wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój,to głęboko u d u c h o w i o n a twórczość bedaca archetypem synkretyzmu Piekna i Potegi wyrazonego za pomoca rockowego instrumentarium.Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!! Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!
03-20-2006, 04:57 PM
Flying Corpse napisał(a):XdkyX napisał(a):a tak pozatym: Kel'Goreja wici'Thuzie twoje "wypierdalaj" i wszystkie inne wypowiedzi mozna spokojnie olac biorac pod uwage jaka okladke wybrales dla "poteznej" plyty Warrahy. Przed różem tez sie mamy poklonic?Ojej,przyjebaałes sie do okładki Warrahy,bo taka strasznie rózowa,ale i tak jest czosnek wporzo w porównaniu z kolorystyka strony tego Twojego gajnego helołgudbaj :>
BTW co to sie dzieje,ze człowiek należacy do subkultury która jest chwilową modą i minie za jakies 2 lata,w dodatku extremalnie pedalską,sam zarzucał innym homoseksualizmhock:
przykro mi cieciu, nie znasz mnie, Twoje riposty nijak do mnie nie trafiaja

03-20-2006, 04:57 PM
Nie bylo mnie pare godzin i co tu sie dzieje 

No ale po kolei
Znam go, to nie pedal. No ale szukaj ich, szukaj, moze w koncu znajdziesz
Muzyka ma sie podobac ludziom a nie garstce krytykow muzycznych, gowno mnie obchodzi zdanie Sz.P. magistra, o wiele bardziej cenie sobie swoje wlasne
Sam sobie zaprzeczasz - udowodnij to szczegolowo.
Nie doszla pocztowka, ze zarowno Hitler, jak i towarzysz Stalin dawno umarli? No, to Cie uswiadamiam. Poza tym - bywam czesto w Kielcach i znam stamtad troche ludzi, na szczescie rozniacych sie od Ciebie. A co do pierwszego zdania, do pierwszego przecinka - tak, tak, oczywiscie
@true fan: przywracasz mi wiare w normalnych fanow Manowara. Bo czytajac to forum mam wrazenie ze tylko kilku moich kumpli nimi jest
Nie inaczej!
Jestes ziomem KelThuza?
HAHAHAHAAHAHHAAHHAA
Obrazasz Helloween. Poza tym gadasz glupoty, Manowar to heavy. Tak dla Twojej wiadomosci
Zgadzam sie. Ale te dyskusje sa smieszne chociaz, czytanie wypowiedzi miotajacego sie Kela to naprawde dobra poprawa nastroju po calym dniu w szkole
@Vomitor: to wyglada trve jak cholera

Gowno prawda, obiektywizmu to Ty sie tu nie doszukasz
Gloves Of Metal rulez forever
No niewymownie wprost mi przykro
Nie tylko, mi tez to poprawia nastroj. Az smiechawki dostaje, sluchajac np. Call To Arms
no comments
Ze tez tacy ludzie sie rodza... chyba tylko po to, zeby zapewnic innym smiech. A te swoje faszystowskie teorie w dupe sobie wsadz, Baranku Bozy

Cytat:dodatku extremalnie pedalską
Znam go, to nie pedal. No ale szukaj ich, szukaj, moze w koncu znajdziesz
Cytat:mgr Piotr Weltrowski
Muzyka ma sie podobac ludziom a nie garstce krytykow muzycznych, gowno mnie obchodzi zdanie Sz.P. magistra, o wiele bardziej cenie sobie swoje wlasne
Cytat:I dlatego HAIL TO ENGLAND to najlepsza płyta heavymetalowa wszechczasów
Cytat:LTH to kwintesencja rockowego ascetyzmu w heavy metalu, i najlepsza produkcja metalowa w dziejach. Smiesz zaprzeczyc - udowodnij szczegolowo ze jest inaczej. Albo spierdalaj.
Sam sobie zaprzeczasz - udowodnij to szczegolowo.
Cytat:pedałów ze Skarżyska zmiażdżę bezpardonowo, nie jesteście godni stąpać po polskiej ziemi, ani nawet leżeć w niej. Wyjście macie jedno - kominem!
Nie doszla pocztowka, ze zarowno Hitler, jak i towarzysz Stalin dawno umarli? No, to Cie uswiadamiam. Poza tym - bywam czesto w Kielcach i znam stamtad troche ludzi, na szczescie rozniacych sie od Ciebie. A co do pierwszego zdania, do pierwszego przecinka - tak, tak, oczywiscie

@true fan: przywracasz mi wiare w normalnych fanow Manowara. Bo czytajac to forum mam wrazenie ze tylko kilku moich kumpli nimi jest
Cytat:No właśnie, w pełni się zgadzam. To potworna obraza dla Judas Priest.
Nie inaczej!

Cytat:Co za banda dzieciaków
Jestes ziomem KelThuza?

Cytat:True ludzie są po mojej stronie
HAHAHAHAAHAHHAAHHAA
Cytat:Ale z kolei Manowar to # 1 jeśli chodzi o power-metal, kładą Helloween pod każdym wzgledem
Obrazasz Helloween. Poza tym gadasz glupoty, Manowar to heavy. Tak dla Twojej wiadomosci
Cytat:wszyscy maja swoje racje i czosnek o kulistych kształtach bo jedni drugich nie przekonaja
Zgadzam sie. Ale te dyskusje sa smieszne chociaz, czytanie wypowiedzi miotajacego sie Kela to naprawde dobra poprawa nastroju po calym dniu w szkole

@Vomitor: to wyglada trve jak cholera

Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e
Cytat:Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami
Gloves Of Metal rulez forever

Cytat:raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób
No niewymownie wprost mi przykro
Cytat:wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój
Nie tylko, mi tez to poprawia nastroj. Az smiechawki dostaje, sluchajac np. Call To Arms

Cytat:Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!!
no comments
Cytat:Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!
Ze tez tacy ludzie sie rodza... chyba tylko po to, zeby zapewnic innym smiech. A te swoje faszystowskie teorie w dupe sobie wsadz, Baranku Bozy

03-20-2006, 04:59 PM
Cytat:powtarzam - co mnie to czosnek obchodzi, ze sie akurat tobie podoba? Kim ty jestes? kolejnym chlopczykiem? Obiektywnie HAIL TO ENGLAND to kwintesencja Heavy Metalu, a Kings of Metal tylko kontynuacją i średnim rozwinięciem stylu. Dopiero na LTH wracają w starym stylu.
rowniez mamy gleboko w dupie to co Ty myslisz o tej bandzie gejow. koniec piesni, koniec wiecow, mam cie ponizej plecow.
Necro Desecrator napisał(a):Normalnie pierdolnąłem łbem w klawierkę gdy przeczytałem te pokazne pokłady bzdur z ostatnich trzech stron.Poziom spierdolenia gustu na tym forum jest przytłaczająco wysoki,az sie prosi o boską interwencję.To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e.Dowód na to ,iz wiekszosc z was urodzila sie z powaznymi wadami genetycznymi(naprawde wspólczuje!) lub ,ze wasze narzady słuchu sa nieodwracalnie zdewastowane przez gówna a'la niemiecki metal.Jedna z wiekszych bredni jakie tutaj padły jest stwierdzenie, jakoby Manowar ,,od poczatku stał w miejscu". Do czochowego dziada Pana,ta kapela nie dosc ,ze płytami IGR i HTE ustanowila nowa jakosc w heavy metalu to na dodatek, na każdej kolejnej produkcji pokazywala inne,nie mniej atrakcyjne oblicze,zawsze będąc o krok dalej od calej ,,patatajowej" sceny. Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami, w ktorch nie doszukiwala sie niczego innego poza ,,gołymi klatami", i teraz pierdoli nieopatrznie głupoty,raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób.Zrozumcie kutafony,ze plyty tego zespolu to nie tylko kolektyw dzwiekow wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój,to głęboko u d u c h o w i o n a twórczość bedaca archetypem synkretyzmu Piekna i Potegi wyrazonego za pomoca rockowego instrumentarium.Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!! Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!
MUAHAHHAHAHAHAHAAHHAAH POSRALEM SIE ZE SMIECHU, A SPUSCILES SIE JAK ICH SLUCHALES? MAUHAHAAHHAH LAWL
03-20-2006, 05:05 PM
XdkyX napisał(a):toś mie pojechał,Panie-z-różową-opaską-na-ręke.Flying Corpse napisał(a):XdkyX napisał(a):a tak pozatym: Kel'Goreja wici'Thuzie twoje "wypierdalaj" i wszystkie inne wypowiedzi mozna spokojnie olac biorac pod uwage jaka okladke wybrales dla "poteznej" plyty Warrahy. Przed różem tez sie mamy poklonic?Ojej,przyjebaałes sie do okładki Warrahy,bo taka strasznie rózowa,ale i tak jest czosnek wporzo w porównaniu z kolorystyka strony tego Twojego gajnego helołgudbaj :>
BTW co to sie dzieje,ze człowiek należacy do subkultury która jest chwilową modą i minie za jakies 2 lata,w dodatku extremalnie pedalską,sam zarzucał innym homoseksualizmhock:
przykro mi cieciu, nie znasz mnie, Twoje riposty nijak do mnie nie trafiaja wiec spierdalaj
03-20-2006, 05:07 PM
tez mi pojechales, 5latki sie tak w piaskownicach przezywaja. ups, czyzbys uczyl sie od starszych kolegow?
03-20-2006, 05:09 PM
XdkyX napisał(a):tez mi pojechales, 5latki sie tak w piaskownicach przezywaja. ups, czyzbys uczyl sie od starszych kolegow?Ej co z Ciebie taki twardziel,przecież emo sa "sensitive"
03-20-2006, 05:10 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e
Lol,rozumiem ,ze uczeszczasz na wykłady z estetyki? Bogata,nienaganna pod wzgledami estetycznymi, a takze uduchowiona muzyka uzyskana za pomoca ascetycznej formy,jest dowodem klasy jej kompozytora.Np. moj stary ,ktory ma wyzsze wykształcenie muzyczne rowniez sra w gacie przy Manowar,uwaza ,ze ich ballady to jedne z najpiekniejszych kawalkow w muzyce rockowej,stawia je na rowni z Child in Time czy Brothers in arms.
03-20-2006, 05:11 PM
Flying Corpse napisał(a):XdkyX napisał(a):tez mi pojechales, 5latki sie tak w piaskownicach przezywaja. ups, czyzbys uczyl sie od starszych kolegow?Ej co z Ciebie taki twardziel,przecież emo sa "sensitive"
sensitive-my-ass?
03-20-2006, 05:41 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ale te dyskusje sa smieszne chociaz, czytanie wypowiedzi miotajacego sie Kela to naprawde dobra poprawa nastroju po calym dniu w szkolecoz tutaj i ja sie musze zgodzic i chociaz w wielu punktach popieram KelThuza i Necro Desecratora, a tego pierwszego szanuje zarowno za Sorcerer jak i Warrahe to gdy czytam "obietnice" wpierdolu itd itp to malo z krzesla nie spadne ze smiechu
edit:
Flying Corpse napisał(a):wonRumian napisał(a):a do tematu, oczywiscie "Other bands play, Manowar kill"http://metal.eu.org/fun/nanowar_otherbands.jpg

03-20-2006, 05:51 PM
Naprawdę jedna konkluzja tego forum:''nie zadzieraj z grupką dzieci'', Jeżeli wyrażasz swoje własne zdanie to zaraz Kurwa dają twoje zdjęcie na forum i bluzgają...
Mam nadzieję chociażby na resztki człowieczeństwa z waszej strony i wyciągniecię konskwencji za naruszanie prywatności człowieka i zbanowanie\ostrzeżenie danego Fiuta.
Mam nadzieję chociażby na resztki człowieczeństwa z waszej strony i wyciągniecię konskwencji za naruszanie prywatności człowieka i zbanowanie\ostrzeżenie danego Fiuta.
03-20-2006, 05:57 PM
Great-Onizuka napisał(a):Naprawdę jedna konkluzja tego forum:''nie zadzieraj z grupką dzieci'', Jeżeli wyrażasz swoje własne zdanie to zaraz czosnek dają twoje zdjęcie na forum i bluzgają...
Powiem Ci, ze calkiem szybko do tego doszedles

03-20-2006, 06:20 PM
I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!
03-20-2006, 06:27 PM
KelThuz napisał(a):I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!
Hail bracie !