Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: ==Manowar==
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak swoja droga to zastanawiam sie na ilu forach w necie jest taka polewa z Wszebąda Dębosławica jak tutaj Laughing Laughing Laughing
warsadal napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):^^ no dobra, przyznaje sie... nie rozumiem Sekretow Stali, potegi i aryjskiej mocy plynacej z kazdego dzwieku tej plyty <placze> Laughing
Zapomniałeś dodać, że jesteś pozerskim ścierwem, które trzeba zaorać. Laughing No i gejem Laughing
...i głupim kurwiem Laughing
R_amze_S napisał(a):
warsadal napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):^^ no dobra, przyznaje sie... nie rozumiem Sekretow Stali, potegi i aryjskiej mocy plynacej z kazdego dzwieku tej plyty <placze> Laughing
Zapomniałeś dodać, że jesteś pozerskim ścierwem, które trzeba zaorać. Laughing No i gejem Laughing
...i głupim kurwiem Laughing

eee, a gdzie "antypolskim"? BO rzecz jasna sluchanie amerykanskiego heavy metalu to wyznacznik polskosci i patriotyzmu Laughing Laughing Laughing
Panowie,to temat o MANOWAR a nie o Wszebądzie Angry Wychwalajcię więc potęgę heteroseksualnej mocy !
[Obrazek: B000005RF7.01.LZZZZZZZ.gif]

Roooarrr! Jak hetero! Laughing
warsadal napisał(a):[Obrazek: B000005RF7.01.LZZZZZZZ.gif]

Wyglądają jak czipendejlsi.
de7th napisał(a):
warsadal napisał(a):[Obrazek: B000005RF7.01.LZZZZZZZ.gif]

Wyglądają jak czipendejlsi.
Nie,to,kipiący heteroseksualną pierwotną wojowniczą Mocą, umięśnieni barbarzyńcy.
jestes daremny, ale czego mozna sie spodziewac po kolesiu, ktory nie slyszy inspiracji Venomem we wczesnym Voivod. ZAURAL!

A 'argument' gdzie pada nazwa Sorcerer, to bedziesz odszczekiwał przede mną osobiście, ale to tak na marginesie. Kompromitacja na całego.

Potezne, ascetyczne, neopoganskie, w kazdej nucie niepedalskie i niewieśniackie brzmienie MANOWAR na plycie HAIL TO ENGLAND to kwintesencja Heavy Metalu. Jakiego Accept ani 99% Niemców nigdy nie potrafiło zagrać. Fakt. Pogódź się z tym. Słuchaj sobie teutonów, ale nie pierdol kretynizmów. Taka moja dobra rada, za darmo.
KelThuz napisał(a):jestes daremny, ale czego mozna sie spodziewac po kolesiu, ktory nie slyszy inspiracji Venomem we wczesnym Voivod. ZAURAL!
Cóż za desperacja...Już nie masz innych argumentów w zanadrzu?
Cytat:A 'argument' gdzie pada nazwa Sorcerer, to bedziesz odszczekiwał przede mną osobiście, ale to tak na marginesie. Kompromitacja na całego.
Ha,to sie nazywa filozofia Kalego.KelThuzik sobie może jechac po każdym i wyzywać od najgorszych,ale jak ktos mu się odgryza tym samym,to tragedia....
Cytat:Potezne, ascetyczne, neopoganskie, w kazdej nucie niepedalskie i niewieśniackie brzmienie MANOWAR na plycie HAIL TO ENGLAND to kwintesencja Heavy Metalu.

<ziew>
Cytat:Jakiego Accept ani 99% Niemców nigdy nie potrafiło zagrać.
99% Niemców może i nie.Ale ACCEPT owszem - z tym że nie był "neopogański.Poza tym brzmiał DUZO LEPIEJ niz Twój ulubiony zespół na M.Tobie po prostu radzę posluchać wymienionych przeze mnie kawałków tej,jak to określiłes"niemieckiej wiochy" i porównać z BOME.
Cytat:Fakt. Pogódź się z tym. Słuchaj sobie teutonów,
Dzięki ,o Wielki Wszebądzie za pozwolenie.
Cytat:ale nie pierdol kretynizmów.
Obiecuję.Przestanę zaraz po tym jak ty przestaniesz.Słowo.
Cytat: Taka moja dobra rada, za darmo.
Jestem dozgonnie wdzięczny.Naprawde.
EOT( ileż mozna się wykłocać)
R_amze_S napisał(a):
KelThuz napisał(a):jestes daremny, ale czego mozna sie spodziewac po kolesiu, ktory nie slyszy inspiracji Venomem we wczesnym Voivod. ZAURAL!
Cóż za desperacja...Już nie masz innych argumentów w zanadrzu?

Daruj sobie takie kiepskie zagrywki erystyczne.To byl bardzo dobry argument.Nie slyszysz wpływów Venom na ,,W&P" - twój aparat słuchowy znajduje sie w stanie permanentnej niemocy i tym bardziej muzyka Królów pozostanie poza zakresem twojej percepcji.

R_amze_S napisał(a):
Cytat:Potezne, ascetyczne, neopoganskie, w kazdej nucie niepedalskie i niewieśniackie brzmienie MANOWAR na plycie HAIL TO ENGLAND to kwintesencja Heavy Metalu.

<ziew>

Wypunktuj argumenty swiadczace na niekorzysc tego albumu.

R_amze_S napisał(a):
Cytat:Jakiego Accept ani 99% Niemców nigdy nie potrafiło zagrać.
99% Niemców może i nie.Ale ACCEPT owszem - z tym że nie był "neopogański.Poza tym brzmiał DUZO LEPIEJ niz Twój ulubiony zespół na M.

Brzmial duzo lepiej niz Manowar na HtE,ToS czy LtH ?? ROTFL.

To ,ze wiekszosc z was zostawila gust w inkubatorze mnie gówno obchodzi,rozmawiamy wszak o rzeczach obiektywnych.Osoby majace kompetencje do wyrazanie wiążących sadow o muzyce juz dawno uznaly Wielkość Manowar a w wszyscy dobrze wiemy(niektorzy boja sie sobie to uswiadomic) ,ze powiedzonko ,,O gustach sie nie dyskutuje" to wierutna bzdura.Powiecie ,ze według WASZEGO zjebanego gustu M to gówno i dam wam spokój , w przeciwnym razie bedziecie sie tylko dalej ośmieszać.
Czyli mamy znowu Manowar - reaktywacja...Nudne to się już robi...
Necro Desecrator napisał(a):Nie slyszysz wpływów Venom na ,,W&P" - twój aparat słuchowy znajduje sie w stanie permanentnej niemocy i tym bardziej muzyka Królów pozostanie poza zakresem twojej percepcji.
Moj aparat sluchowy jest w doskonalym stanie na co mam papiery więc spierdalaj Laughing
A juz tak na poważnie: widzisz,sprawa rzekomych wpływów Venom w poczatkowym okresie działalności Voivod na tyle mnie zaintrygowała,ze rozmawiałem na ten temat z wieloma ludźmi.Dodajmy od razu ze z ludźmi od lat siedzącymi w klimatach.I w zasadzie wszyscy ze zdziwieniem kręcili glowami...Więc co,wszyscy mają aparaty sluchowe w stanie permanentnej niemocy?Owszem,Voivod przyznaje się do fascynacji Venom,ale to nie musi bynajmniej oznaczac ze wpływy Venom sa aż tak bardzo słyszalne w ich muzyce.

Cytat:Wypunktuj argumenty swiadczace na niekorzysc tego albumu.
Chujowe ,tragiczne wręcz brzmienie,które odbiera chęc do słuchania tej muzy.Kurwa,kazdy kto twierdzi że samowar brzmi potęznie na HtE ma -cytując- "sluch w stanie permanentnej niemocy."Nawet w tamtych czasach powstawaly plyty metalowe brzmiace o WIELE POTĘŻNIEJ.Całosci dopelnia fatalny wokal Adamsa,który naprawde jest irytujący.Można odnieść wrażenie,ze spiewanie jest dla tego goscia udręką...Nie wytrzymuje konkurencji nie tylko z Halfordem,ale takze chociażby z UDO.A nie daj szatanie jak Adams zaczyna wyciągać w wysokich rejestrach Laughing Wówczas już tylko smiech na sali.

Cytat:Brzmial duzo lepiej niz Manowar na HtE,ToS czy LtH ?? ROTFL.
Taaa,ROTFL to twoj najpotężniejszy argument?:>
Zadaj sobie troche trudu i posłuchaj ACCEPT z oryginalnych płyt a nie empetrujek.ACCEPT niszczy samowara jednym riffem.Jakim- to juz pisałem wczesniej.Posłuchaj chociażby jak chodzą gitary na wydanej 2 lata przed HtE plytce "Restless And Wild" i porównaj z bzyczeniem komara w muszli klozetowej(czytaj:brzmieniem manowar na HtE).I naprawde jesli uważasz ze M.ma potęzne brzmienie to zapraszam do laryngologa.

Cytat:To ,ze wiekszosc z was zostawila gust w inkubatorze mnie gówno obchodzi,rozmawiamy wszak o rzeczach obiektywnych.
Pierdolisz jak poparzony.Ale obiektywnie patrząc Samowar to wiocha.
Cytat:Osoby majace kompetencje do wyrazanie wiążących sadow o muzyce juz dawno uznaly Wielkość Manowar
jakie osoby?ty i KelThuz?ROTFL po raz kolejny.
Cytat:a w wszyscy dobrze wiemy(niektorzy boja sie sobie to uswiadomic) ,ze powiedzonko ,,O gustach sie nie dyskutuje" to wierutna bzdura.
Masz rację.Niniejszym moge powiedzieć,że skoro lubisz Manowar,to masz zjebany gust.

Cytat:Powiecie ,ze według WASZEGO zjebanego gustu M to gówno i dam wam spokój , w przeciwnym razie bedziecie sie tylko dalej ośmieszać.
ROTFL
Przyznaj że jako fan Manowara masz zjebany gust a nie powiem już o tym zespole ani jednego złego słowa.Obiecuje.
Cytat:Całosci dopelnia fatalny wokal Adamsa,który naprawde jest irytujący.Można odnieść wrażenie,ze spiewanie jest dla tego goscia udręką...

Oczywiscie ROTFL, bez dwoch zdan.

Cytat:ale takze chociażby z UDO

A to juz Giga ROTFL.

Wez wyjmij uszy z dupy ,przemyj i wroc.
Ambivalent napisał(a):
Cytat:Całosci dopelnia fatalny wokal Adamsa,który naprawde jest irytujący.Można odnieść wrażenie,ze spiewanie jest dla tego goscia udręką...

Uzasadnij

Cytat:

A to juz Giga ROTFL.
Uzasadnij

Cytat:Wez wyjmij uszy z dupy ,przemyj i wroc.
Nie chcę się powtarzać ale słuch mam bez zarzutu
R_amze_S napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

Uzasadnij

Cytat:

A to juz Giga ROTFL.
Uzasadnij

Cytat:Wez wyjmij uszy z dupy ,przemyj i wroc.
1.Nie chcę się powtarzać ale słuch mam bez zarzutu
2.Uszy myję codziennie Big Grin

Ad1)Spuszczasz sie nad skrzeczeniem UDO a dobry technicznie wokal Adamsa uwazasz za fatalny. Cos tu jest nie tak. Gdzie Ty slyszysz te udreke ?
Ad2)Posluchaj jak UDO teraz spiewa. Mega chujnia, koles ma mega zjebany glos. Rownie dobrze moznaby go zatrudnic do black metalowej kapeli. Wniosek - jako wokalista moze spierdalac. A teraz Adams - czlowiek spiewa rownie zajebiscie jak kiedys (nie liczac trasy WOTW, tam z reka na sercu moge powiedziec ,ze cos bylo nie tak). Nawet powiem Ci ,ze niektore rzeczy spiewa lepiej niz kiedys. Wniosek - jest dobrym wokalista. Tyle.

Teraz Ty mi udowodnij ,ze Adams fatalnie spiewa.
Cytat:Ad1)Spuszczasz sie nad skrzeczeniem UDO a dobry technicznie wokal Adamsa uwazasz za fatalny. Cos tu jest nie tak. Gdzie Ty slyszysz te udreke ?
Wokal Adamsa dobry technicznie? Rolleyes Poza tym ja się nie spuszczam na wokalem Udo,stwierdzam jedynie że jego wokal jest lepszy od Adamsa.
Cytat:Ad2)Posluchaj jak UDO teraz spiewa. Mega chujnia, koles ma mega zjebany glos. Rownie dobrze moznaby go zatrudnic do black metalowej kapeli.
Wiesz,pozwole się z Tobą nie zgodzić.Głos ma odpowiedni do muzyki wykonywanej przez zespół,nie męczy się wyciągając wysokie rejestry,co Adamsowi zdarza sie nagminnie.
Cytat:Wniosek - jako wokalista moze spierdalac.
Pozwolę się nie zgodzić.
Cytat:A teraz Adams - czlowiek spiewa rownie zajebiscie jak kiedys
Z tą uwagą,ze Adams nigdy zajebiście nie śpiewał.
Cytat:Nawet powiem Ci ,ze niektore rzeczy spiewa lepiej niz kiedys. Wniosek - jest dobrym wokalista. Tyle.
Nie jest.
Cytat:Teraz Ty mi udowodnij ,ze Adams fatalnie spiewa.
Juz pisałem-jego wokal jest irytujący.Juz nawet mniejsza o to czy jest "dobry technicznie" czy też nie,ale barwa jego głosu jest wyjatkowo beznadziejna a to w jaki sposób wyciąga wysokie rejestry ,to juz tragedia po prostu.