Atreju napisał(a):Kel, o czym mówisz? :?
no na pewno nie o Manowar

po prostu bezjajeczne pulpety zabijają Metal, taka jest moja ostatnia obserwacja.
deathless napisał(a):Bezjajeczne pulpety..?=/
Marne istoty ze słabym charakterem,nie będące w stanie poświęcić się w imię Heavy Metalu.Do piachu z wami nędzne kreatury!
Necro Desecrator napisał(a):deathless napisał(a):Bezjajeczne pulpety..?=/
Marne istoty ze słabym charakterem,nie będące w stanie poświęcić się w imię Heavy Metalu.Do piachu z wami nędzne kreatury!
mehehe

<posmarkal sie ze smiechu> komentarz chyba jest zbedny

Necro Desecrator napisał(a):deathless napisał(a):Bezjajeczne pulpety..?=/
Sam bym lepiej tego nie ujął! DEATH TO THE FAT ONES!
KelThuz napisał(a):DEATH TO THE FAT ONES!
Jak wy to mówicie: ,,Nie inaczej!"
Manowar jest niepodważalnie jednym z najlepszych zespołów wiernych prawdziwej muzyce heavy meatal, i wkurza mnie jak ktoś pisze teksty typu:daleko im do .... Nie podoba sie, to nie słuchać!! True metal power obędzie się bez was, you posers!!!!
(Ktoś się wybiera do Czech na Masters of Rock?)
"This is Eric Adams from Manowar
We have got a new album out there call Warriors of the world. This album kicks some fuckin asses! It's got power, it's got melody, it's got might, IT IS TRUE FUCKING HEAVY METAL, AND IT IS MANOWAR! AND IT'S VERY BEST!"
Kto zna taki kawałek?
Other bands play, Manowar KILL!!!!!
AMEN!
Hmmm...miło miło,a jak sie tam teleportujesz?Ja chyba dołączę do fanclubu Rhapsody (oj,bedzie śmiesznie)
Kill!!!!
Manowar to prawdziwy heavy-metal. Każdy ich album był arcydziełem. Krzyk Erica Adamsa jest nie do podrobienia( wg mnie najlepiej pokazał to w Thor The Powerhead). Każdy kto interesuje się heavy-metalem powinien znać Manowar.
p.s.
Respekt dla Demona 8) za jego rozsądną wypowiedź
W moim przypadku też zaczęło się od "Kings of Metal" i do dzisiaj uważam ten album za najlepszy.
KelThuz napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):[quote="deathless"]Bezjajeczne pulpety..?=/
i pod tym sie moge podpisac hehe