R_amze_S napisał(a):KelThuz napisał(a):jeszcze raz:
MANOWAR TO NAJLEPSZY ZESPÓŁ (US) HEAVYMETALOWY.
Jest to aksjomat, opierający się na albumie HAIL TO ENGLAND - najlepszym krążku (US) HEAVYMETALOWYM, będącym kwintesencją gatunku.
LOL
Dowolna płyta ACCEPT czy Judas Priest niszczy ją jednym mini-pierdem.
lol. Judas Priest to najlepszy zespół NWOBHM, ale ich najlepszy czas skończył się już gdy zaatakował ManowaR. Natomiast wymienianie Accept w tym kontekście jest kurwa cokolwiek śmieszne.
Cytat:Nie mówię już o MOTORHEAD - bo to oczywiste - a jeśli uważasz ze samowar jest lepszy od MOTORHEAD- to jesteś gejem-i to jest aksjomat.
Motorhead to najlepszy zespół rockendrollowy, i wymienianie go w kontekście najlepszego zespołu heavymetalowego jest cokolwiek śmieszne.
Cytat:Typowa gadka zakompleksionego fana samowara.Jaka smierć mnie czeka?Fani samowara mnie ubiją drewnianymi mieczami??
nie , mogę ci nakurwić do ryja - everywhere, anytime.
KTOKOLWIEK PODWAŻA AKSJOMAT POTĘGI MANOWAR, MOŻE SIĘ ZAORAĆ.
ZOMO
KelThuz napisał(a):R_amze_S napisał(a):KelThuz napisał(a):jeszcze raz:
Jest to aksjomat, opierający się na albumie HAIL TO ENGLAND - najlepszym krążku (US) HEAVYMETALOWYM, będącym kwintesencją gatunku.
LOL
Dowolna płyta ACCEPT czy Judas Priest niszczy ją jednym mini-pierdem.
lol. Judas Priest to najlepszy zespół NWOBHM,
Lol, weź sie zaoraj lepiej... Judasi wydawali płyty w czasach gdy o NWOBHM nikomu się nie śniło. Jasne że nwobhm brzmi podobnie, ale to dlatego że tamte kapele się judasami inspirowały! Posłuchaj Demon, Cloven Hoof, Satan, Raven, Battle Axe, czy nawet gajowego Diamond Head - czy oni brzmieli jak Judas Priest? no nie bardzo.
KelThuz napisał(a):czyżbym się przewidział?
jeszcze raz:
Innych możliwości nie ma. Kto twierdzi inaczej - życzę mu rychłej śmierci.
jedno pytanie - tylko US?
KelThuz napisał(a):lol. Judas Priest to najlepszy zespół NWOBHM,
Rzeczywiście LOL albowiem...
Tomash napisał(a):Judasi wydawali płyty w czasach gdy o NWOBHM nikomu się nie śniło. Jasne że nwobhm brzmi podobnie, ale to dlatego że tamte kapele się judasami inspirowały!
Możesz spierdalać na drzewo
Cytat: Natomiast wymienianie Accept w tym kontekście jest czosnek cokolwiek śmieszne
Smieszne bo...?Uzasadnij albo zdychaj
Cytat:Motorhead to najlepszy zespół rockendrollowy, i wymienianie go w kontekście najlepszego zespołu heavymetalowego jest cokolwiek śmieszne. Możesz spierdalać.
A to juz zależy,bo róznie juz definiowano muzyke Motorhead.Jako zespól heavy-metalowy także,tak więc nie ma tu nic śmiesznego.Ale niech ci będzie,wymienianie Motorhead w w dyskusji o Manowar jest rzeczywiscie śmieszne.To tak jak porównać diamenty do gówna.
Cytat:nie , mogę ci nakurwić do ryja - everywhere, anytime.
straszne...
Cytat:KTOKOLWIEK PODWAŻA AKSJOMAT POTĘGI MANOWAR, MOŻE SIĘ ZAORAĆ.
No comments
Uber-hetero fani Menołora nigdy nie zrozumieja, ze wielbia sprawnych instrumentalistow, ktorzy stoja w miejscu od 25 lat i caly czas pierdola glupoty o pałerze, słordach i innych fajtach. KelThuz jest tutaj i tak swoistym ewenementem, bo zeby miec az takie klapki na oczach to trzeba byc albo nim, albo koniem dorozkarskim. Manowar nigdy nawet sie nie zblizy do Judas Priest ani nawet Iron Maiden, bo aby tego dokonac nie mozna miec miecza zamiast mozgu.
R_amze_S napisał(a):wymienianie Motorhead w w dyskusji o Manowar jest rzeczywiscie śmieszne.To tak jak porównać diamenty do gówna
Zgadza sie, nie jestem spod znaku tych ktorym staje na widom Lemmy'ego, ale prawda jest taka ze Motorhead przewyzsza Manowar pod wszystkimi wzgledami. Oni we trojke robia wiekszy rozpierdol niz Manowar we 4, i do tego nie sa do bolu wtorni.
KelThuz napisał(a):nie , mogę ci nakurwić do ryja - everywhere, anytime
ojej, R_amze_S, boj sie... ja do tej pory sram w gacie ze strachu kiedy zostalo mi obiecane cos podobnego

Mi Kelthuz też obiecał kiedyś wpierdol, ale jakoś
się nie zjawił jeszcze na Śląsku, czekam :]
czemu wy wszedzie gejow widzicie, jekies zboczenie czy cus

Many stand against us but they will never win
We said We would return and here We are again !!!!!!
R_amze_S napisał(a):KelThuz napisał(a):lol. Judas Priest to najlepszy zespół NWOBHM,
Rzeczywiście LOL albowiem...
Tomash napisał(a):Judasi wydawali płyty w czasach gdy o NWOBHM nikomu się nie śniło. Jasne że nwobhm brzmi podobnie, ale to dlatego że tamte kapele się judasami inspirowały!
Możesz spierdalać na drzewo
mozesz mi najwyzej popiescic moszne jezykiem, baranku, poniewaz CO KURWA Z TEGO ze nagrywali w latach 70, skoro byl to hardrock, natomiast nagrali najlepsza plyte NWOBHM czyli Killing Machine, i cala fala zespolow, to juz tylko dopisek. Tyle.
Cytat:Cytat: Natomiast wymienianie Accept w tym kontekście jest czosnek cokolwiek śmieszne
Smieszne bo...?Uzasadnij albo zdychaj
bo Accept to niemiecka wiocha. W ogole nie powinno sie uznawac niemieckiego heavy, chyba ze w kategoriach zartu
Cytat:A to juz zależy,bo róznie juz definiowano muzyke Motorhead.Jako zespól heavy-metalowy także,tak więc nie ma tu nic śmiesznego.Ale niech ci będzie,wymienianie Motorhead w w dyskusji o Manowar jest rzeczywiscie śmieszne.To tak jak porównać diamenty do gówna.
nie, po prostu Motorhead jest poza wszelka kategoryzacja i wartosciowaniem. Za to porownanie masz natomiast wpierdol
Cytat:Uber-hetero fani Menołora nigdy nie zrozumieja, ze wielbia sprawnych instrumentalistow, ktorzy stoja w miejscu od 25 lat i caly czas pierdola glupoty o pałerze, słordach i innych fajtach.
Zamknij kurwo odbyt, nie rozumiesz na czym polega heavy metal. Taki zarzut to mozesz stawiac KAZDEJ kapeli z Iron Maiden na czele, z tym ze Manowar zjada dziewice w trymiga, gdyz nagral NAJLEPSZY HEAVYMETALOWY ALBUM W DZIEJACH - HAIL TO ENGLAND. Reszta to dopiski, w zasadzie nie trzeba ich nawet rozpatrywac. Trudno to zrozumiec?
Cytat: KelThuz jest tutaj i tak swoistym ewenementem, bo zeby miec az takie klapki na oczach to trzeba byc albo nim, albo koniem dorozkarskim.
mowilem ci juz pedrylu, ze nie masz pojecia o muzyce?
Cytat:Zgadza sie, nie jestem spod znaku tych ktorym staje na widom Lemmy'ego, ale prawda jest taka ze Motorhead przewyzsza Manowar pod wszystkimi wzgledami. Oni we trojke robia wiekszy rozpierdol niz Manowar we 4, i do tego nie sa do bolu wtorni.
lol, ktos ci zle podpisal chyba mp3
Metalowa Husarya przyjedzie i przeora, wczesniej czy pozniej. Wiec uwazajcie i poki czas - zlozcie poklon przed Potęgą Mocy Splendoru Stali!
ZOMO
Cytat:mozesz mi najwyzej popiescic moszne jezykiem, baranku
I niech ktos powie,ze fani samowara to nie geje....
Cytat:bo Accept to niemiecka wiocha. W ogole nie powinno sie uznawac niemieckiego heavy, chyba ze w kategoriach zartu
MEGALOL
Ta "niemiecka wiocha" miażdży całą pierdoloną dyskografię manowar jednym jedynym riffem - tym który rozpoczyna album "Balls To The Wall".Podobnie niszczące są pierwsze riffy "Fast As A Shark"- w ich kontekscie cały menołor moze spierdalać w podskokach.
Cytat:nie, po prostu Motorhead jest poza wszelka kategoryzacja i wartosciowaniem
Chociaż raz się z Tobą zgodzę.Nie jesteś jeszcze całkiem stracony i nie masz calkiem zjebanych gustów
Cytat:Za to porownanie masz natomiast wpierdol
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,ale takimi tekstami robisz z siebie idiotę
Cytat:Zamknij czochowa babo odbyt, nie rozumiesz na czym polega heavy metal, wypierdalaj.
To wprawdzie nie do mnie,niemniej zastanawiające jest uzywanie przez Ciebie analno - genitalnych porownań ,co każe się serio zastanowić nad Twoją orientacją seksualną.
Cytat:Manowar zjada dziewice w trymiga, gdyz nagral NAJLEPSZY HEAVYMETALOWY ALBUM W DZIEJACH - HAIL TO ENGLAND.
Choć sam wielkim fanem IM nie jestem,ale po stokroć wolę np."The Number Of The Beast" czy "Killers" od manowarowych wypierdów.
Cytat:Metalowa Husarya przyjedzie i przeora, wczesniej czy pozniej. Wiec uwazajcie i poki czas - zlozcie poklon przed Potęgą Mocy Splendoru Stali!
Nie wiem czy zauwazyłes ze mamy XXI wiek i miecze juz jakiś czas temu odeszły do lamusa

<offtop>W sumie byłoby zabawnie, jakby kiedyś po lub w trakcie koncertu Soccera ktoś wlazł na scene i przypierdzielił panu basiście, a jest to wielce prawdopodobne bo ludzka cierpliwość ma swoje granice

</ot>
@KelThuz: wyjmij miecz z dupy i zacznij wreszcie gadac normalnie... chociaz nie, teraz jest wieksza polewa, wiec w sumie sie nie krepuj
Cytat:mowilem ci juz pedrylu, ze nie masz pojecia o muzyce? no, to wypierdalaj
Moglbym sie silic na cos inteligentnego, ale i tak bys nie zrozumial...
Cytat:Metalowa Husarya przyjedzie i przeora, wczesniej czy pozniej. Wiec uwazajcie i poki czas - zlozcie poklon przed Potęgą Mocy Splendoru Stali!
Tylko zeby sie nie zatarla po drodze. Potega Mocy Splendoru Stali... ktos ma cos do dodania? Bo ja to juz nie moge...

to mamy sie pochylac przed potega stali czy prawda kurhanow?
jak slusznie zauwazyl Roman, niestety Manowar to zgraja debili ktorzy sa niedorozwinieci, bo ciagle stoja w miejscu.
"Hail to england" powiadasz? a czym sie rozni od reszty plyt Samowara? :> tytulami piosenek?
a tak pozatym: Kel'Goreja wici'Thuzie twoje "wypierdalaj" i wszystkie inne wypowiedzi mozna spokojnie olac biorac pod uwage jaka okladke wybrales dla "poteznej" plyty Warrahy. Przed różem tez sie mamy poklonic?