I tak wszyscy wiemy, że nie ma bardziej true bandu nad

true fan napisał(a):Słucham Manowar, ale nie poprzestanę też być fanem takich kapel jak Gamma ray, Running wild czy Helloween.
Nie pozwolę ich obrażać gdyż również wnieśli swój wkład do muzyki heavy metalowej.
R_amze_S napisał(a):true fan napisał(a):Nie pozwolę ich obrażać gdyż również wnieśli swój wkład do muzyki heavy metalowej.
I co ,zajebiesz mnie mieczem i rzucisz moje scierwo psom na pożarcie?
Czyżby kolejny który czytać nie umie??

hock:
Napisałem, że nie pozwolę obrażać Niemieckich kapel, nie chodziło mi o Manowar, ehmmmm ludzie .
Cytat:Napisałem, że nie pozwolę obrażać Niemieckich kapel, nie chodziło mi o Manowar, ehmmmm ludzie .
Faktycznie zjebałem sprawę.
Wygląda na to, że Wszebąd zaorał tamto forum "woobiedoobie", na które dałem tu link, bo teraz się ono nie wczytuje

de7th napisał(a):Wygląda na to, że Wszebąd zaorał tamto forum "woobiedoobie", na które dałem tu link, bo teraz się ono nie wczytuje 
zapewne grupa sredniowiecznych wojow dala im lekcje wychowania obywatelskiego
dla bandy gejów w swetrach zapewne nie.
Przypominam, ze temat jest o Menolor, a nie Wszebadzie. Jak chceta pogadac o jedzacym stal i pijacym krew woju z Kielc, to zalozcie se topic w Trashowisku.

Hmmm na mnie 50 ml czystej większego wrażenia nie robi, no ale widocznie nie jestem aryjskim wojownikiem stali...czy jakoś tak

W ogóle to zamykam ten beznadziejny temat

Po co od razu zamykać?

Lepiej zmieńmy jego nazwę na "Rozmowy nie całkiem kontrolowane II" albo "Aryjska potęga 50 ml czystej - sens życia wg. KelThuz'a".
to temat o największym zespole (US) heavymetalowym, który nagrał ALBUM IDEALNY w dziedzinie (US) heavy metalu - HAIL TO ENGLAND.
Jest to niepodważalny (pod groźbą śmierci) aksjomat.
Dobra skonczmy te kłótnie i poczekajmy az jakis nowy user bedzie chciał sie tu wypowiedziec.
Podsumowujac: Manowar b.dobrym bandem jest ale do Ozziego IMHO nie ma startu