Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: ==Manowar==
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
hej hej , jaka agresja, rodem z siłowni...ah, jakie to męskie !!!
Coś czuję, że po przebywaniu na tym forum kozy mi się zaczną dziwnie kojarzyć...
To nie koza, to Muflon Angry
Oż zaraza, zrobiła się dyskusja na poziomie :?
A ja powiem tak: Saxon, czy inne kapele NWoBHM, Dio, to prawdziwy metal, który w swoim czasie był czymś nowym, zaskakującym, świeżym... a Manowar jest tak przerysowany, że aż zakrawa na autoparodie metalu, coś w guście Spinal Tap, nie twierdze że nie można ich lubić czy słuchać(sam mam kilka ich płyt, i dość często do nich wracam)
ale nie zmienia to faktu, że to wiocha jakich mało.

Anonymous

kolejny ROTFL ! Angry
DeMoN.|. napisał(a):kolejny ROTFL ! Angry

Sam żeś jest rotfl, założe się że DeMaio, po cichu się napieprza z takich lolów jak Ty, już brakuje Ci argumentów to wypisujesz bzdury... Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?

Anonymous

Tomash napisał(a):Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?
bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !
w twarz byś im tego nie powiedział... Laughing
Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

No patrzcie- jak ktos nie slucha Manowar to juz pozer :> Nie przesadzasz?
DeMoN.|. napisał(a):
Tomash napisał(a):Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?
bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

padam z beki... rotfl za rotflem...Smile))))

Anonymous

ReTuRn napisał(a):
Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

nie chodzi mi o tego kto nie słucha, ale o tego kto "ma głęboko gdzieś". A uważa się za metalowca!
DeMoN.|. napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

nie chodzi mi o tego kto nie słucha, ale o tego kto "ma głęboko gdzieś". A uważa się za metalowca!
pierdolisz...i tyle... kazdy słucha to co chce i ma kogo chce w dupie... Ps: a kto to jest metalowiec demon? koles który pracuje z metalem?Wink)??
Demon, jak możesz mieć w avatarze Immortala, skoro Twój idol śpiewa: "Heavy metal or no metal at all"
DeMoN.|. napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

Przeciez przecietny metalowiec to debil, czego sie spodziewasz?
I sie tak nie oburzaj, zlosc pieknosci szkodzi.