Ghost_82 napisał(a):R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):to ta sama liga co teksty o boskim Lemmym wiec nie masz racji
Chyba żartujesz.
Nie ma sie co kłocić, ale Rumian ma racje. Z całym szacunkiem do Lemmy'ego, ale z tą jego boskością i w ogóle, to co sie tu pisze o nim, to już lekka przesada
Ileż to mozna wypisywać.
btw. Ramzesie, wyobraz sobie taka przykladowa sytuacje - "wrog" Motorhead pisze w temacie o nich, wysmiewa teksty o boskosci Lemmyego i pierdoli (glupoty) o beznadziejnosci ich muzyki - co robia fani? wyzywaja od gejów (a ostatnio gajów

), orają, obiecują wpierdol itd. - tutaj jest tak samo
to ta sama ranga "konfliktu" i pierdolenie ze nie to tylko pokaz głupoty i bezsensownego uporu
Rumian napisał(a):oczywiscie ze nie - sa one tak samo słuszne jak to, ze Manowar to krolowie metalu i dla kogos kto nie znosi Motorhead moglyby byc tak samo wkurwiajace jak sławienie chwały Manowar, a wiec ponownie nie masz racji
Ponownie ?A kiedy jej jeszcze nie mialem?A o ile zauwazyłes,to od jakiegoś czasu teksty o Boskim Lemmym zniknęły z tego forum,pojawiając sie sporadycznie.Tymczasem teksty o rzekomej potędze manowar lecą tutaj na tym forum non-stop.I tu akurat mam rację.
Great-Onizuka napisał(a):Nasze słowa są wpełni uzasadnione.
Wasze oparte są pewno na przesłuchaniu jakichś pirackich utworków Manowaraz netu.
Więc nie widze żadnego ALE !
Kurwa,ja nie moge,jakis gimnazjalista z Quorthonem w avatarze mi bedzie groził.Dzieciaku,kiedy ja I-szy raz sluchalem Manowar z plyty(winylowej) to ciebie jeszcze na swiecie nie było.Więc zamilcz i spierdalaj z powrotem na Heavyhell bo tu kariery nie zrobisz.
R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):oczywiscie ze nie - sa one tak samo słuszne jak to, ze Manowar to krolowie metalu i dla kogos kto nie znosi Motorhead moglyby byc tak samo wkurwiajace jak sławienie chwały Manowar, a wiec ponownie nie masz racji
Ponownie ?A kiedy jej jeszcze nie mialem?A o ile zauwazyłes,to od jakiegoś czasu teksty o Boskim Lemmym zniknęły z tego forum,pojawiając sie sporadycznie.Tymczasem teksty o rzekomej potędze manowar lecą tutaj na tym forum non-stop.I tu akurat mam rację.
Great-Onizuka napisał(a):Nasze słowa są wpełni uzasadnione.
Wasze oparte są pewno na przesłuchaniu jakichś pirackich utworków Manowaraz netu.
Więc nie widze żadnego ALE !
czosnek,ja nie moge,jakis gimnazjalista z Quorthonem w avatarze mi bedzie groził.Dzieciaku,kiedy ja I-szy raz sluchalem Manowar z plyty(winylowej) to ciebie jeszcze na swiecie nie było.Więc zamilcz i spierdalaj z powrotem na Heavyhell bo tu kariery nie zrobisz.
Tutaj musze sie zgodzić z wypowiedzią R_amze_Sa

R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):oczywiscie ze nie - sa one tak samo słuszne jak to, ze Manowar to krolowie metalu i dla kogos kto nie znosi Motorhead moglyby byc tak samo wkurwiajace jak sławienie chwały Manowar, a wiec ponownie nie masz racji
ano zauwazylem ale to tylko przyklad - Ty zauwaz ze teksty o geniuszu i królewkiej potędze Manowar pojawiaja sie tylko w tematach dotyczacych tego zespołu, a slogany o Lemmym były wrzucane jeszcze niedawno w co drugim poście niezależnie od tematu/działu
btw. szkoda ze dyskusje na poziomie jestesmy prowadzic tylko w OT
edit:
Great-Onizuka napisał(a):Jeden komentarz:
Ścierwo jest wszędzie...
no to dojebałeś

kurwa mac takimi tekstami to wiele nie zawojujesz zwazajac na to ze akurat w tym co Ramzes pisał do Ciebie bardzo prawdopodobne, że mial racje, poza tym jestes na forum pierwszy dzien a juz narazasz sie userom ciekawe ile tu wytrzymasz
Rumian napisał(a):ano zauwazylem ale to tylko przyklad - Ty zauwaz ze teksty o geniuszu i królewkiej potędze Manowar pojawiaja sie tylko w tematach dotyczacych tego zespołu, a slogany o Lemmym były wrzucane jeszcze niedawno w co drugim poście niezależnie od tematu/działu
Przesadzasz.O ile pamietam w temacie o Sorcerer albo Warrasze tez były dyskusje o Manowar.Poza tym jak juz wspominałem-powygłupialiśmy się z Lemmym,porobliśmy jaja,i ucichło.
Cytat:btw. szkoda ze dyskusje na poziomie jestesmy prowadzic tylko w OT
Taki klimat tego forum
Great-Onizuka napisał(a):Jeden komentarz:
Ścierwo jest wszędzie...
Ok,doceniam Twoją konstruktywną samokrytyke.Niemmniej wypierdalaj stąd.
R_amze_S napisał(a):Przesadzasz.O ile pamietam w temacie o Sorcerer albo Warrasze tez były dyskusje o Manowar.Poza tym jak juz wspominałem-powygłupialiśmy się z Lemmym,porobliśmy jaja,i ucichło.
ok, spoko, teraz pojedz kilka postow do gory i przeczytaj jeszcze raz co pisalem - to tylko taki przyklad - dobrze wiem ze to byly jaja (chociaz po 2 tygodniach juz wkurwiajace

)
a co do topicow o Sorcerer i Warraha - fakt byly tam tego typu wypowiedzi ale imho jednak dosc scisle powiazane byly z tematem :]
Great-Onizuka napisał(a):Niektórych półmózgów po prostu nie przegadasz.
Spierdalam.
To by było na tyle - Niech mnie zjedzą motyle
Narazie Fiuty
Nie będziemy tęsknic
PS.Po jaką cholerę cytujesz sam siebie?:>
Cytat:dobrze wiem ze to byly jaja (chociaz po 2 tygodniach juz wkurwiajace Laughing)
Taa,wiem i dlatego zeby ludzi jednak do Motorhead nie zniechęcac odpusciliśmy sobie.
Szkoda ze NIEKTÓRZY fani Manowar tego nie potrafią
Cytat: chyba rekord - coz Ramzes, znow Ci musze przyznac racje (uuu 3ci raz dzisiaj ale nie licz na wiecej szczegolnie jak dyskusja wroci do tematu Laughing)
Ważne ze jednego zjeba mniej na forum.
no to zrob wreszcie co obiecujesz
a do tematu: wytlumacz mi teraz dlaczegoniby twierdzisz ze Manowar jest pedalski
Rumian napisał(a):no to zrob wreszcie co obiecujesz
a do tematu: wytlumacz mi teraz dlaczegoniby twierdzisz ze Manowar jest pedalski
To do mnie?Bo nie wiem...
R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):no to zrob wreszcie co obiecujesz
pierwsze oczywiscie nie, drugie tak - ostatnio tylko Ty tutaj jeszcze prowadzisz dyskusję
Rumian napisał(a):R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):no to zrob wreszcie co obiecujesz
pierwsze oczywiscie nie, drugie tak - ostatnio tylko Ty tutaj jeszcze prowadzisz dyskusję
Jeśli kiedykolwiek określiłem Manowar jako zespoł pedalski,to w kontekscie tego,że (niektórzy) fani tegoż bardzo często zarzucają innym wykonawcom i ich fanom odmienna orientację seksualną.I to w sytuacji,kiedy oskarżane o to zespoły wyglądały na fotkach dużo bardziej heteroseksualnie od chłopców z M.
z tą większą heteroseksualnością nie zgodziłbym się - wszystko co nie wyglada pedalsko wyglada hetero :] a w owłosionych klatach, mięśniach i skórach chyba nie ma nic pedalskiego prawda? bo pedalski wyglad musiałby być domeną naszych praprzodków

Cytat:a w owłosionych klatach, mięśniach i skórach chyba nie ma nic pedalskiego prawda? bo pedalski wyglad musiałby być domeną naszych praprzodków
Oj,bo zacznę znowu wklejac odpowiednie fotki i się zacznie

R_amze_S napisał(a):Cytat:a w owłosionych klatach, mięśniach i skórach chyba nie ma nic pedalskiego prawda? bo pedalski wyglad musiałby być domeną naszych praprzodków
Oj,bo zacznę znowu wklejac odpowiednie fotki i się zacznie 
no to dawaj - mysle ze kazdy "zarzut" ja czy ktos inny bedzie w stanie odeprzec