• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

Rumian napisał(a):a do tematu, oczywiscie "Other bands play, Manowar kill"
http://metal.eu.org/fun/nanowar_otherbands.jpg Angry
Odpowiedz

Normalnie pierdolnąłem łbem w klawierkę gdy przeczytałem te pokazne pokłady bzdur z ostatnich trzech stron.Poziom spierdolenia gustu na tym forum jest przytłaczająco wysoki,az sie prosi o boską interwencję.To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e.Dowód na to ,iz wiekszosc z was urodzila sie z powaznymi wadami genetycznymi(naprawde wspólczuje!) lub ,ze wasze narzady słuchu sa nieodwracalnie zdewastowane przez gówna a'la niemiecki metal.Jedna z wiekszych bredni jakie tutaj padły jest stwierdzenie, jakoby Manowar ,,od poczatku stał w miejscu". Do chuja Pana,ta kapela nie dosc ,ze płytami IGR i HTE ustanowila nowa jakosc w heavy metalu to na dodatek, na każdej kolejnej produkcji pokazywala inne,nie mniej atrakcyjne oblicze,zawsze będąc o krok dalej od calej ,,patatajowej" sceny. Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami, w ktorch nie doszukiwala sie niczego innego poza ,,gołymi klatami", i teraz pierdoli nieopatrznie głupoty,raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób.Zrozumcie kutafony,ze plyty tego zespolu to nie tylko kolektyw dzwiekow wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój,to głęboko u d u c h o w i o n a twórczość bedaca archetypem synkretyzmu Piekna i Potegi wyrazonego za pomoca rockowego instrumentarium.Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!! Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):
XdkyX napisał(a):a tak pozatym: Kel'Goreja wici'Thuzie twoje "wypierdalaj" i wszystkie inne wypowiedzi mozna spokojnie olac biorac pod uwage jaka okladke wybrales dla "poteznej" plyty Warrahy. Przed różem tez sie mamy poklonic?
Ojej,przyjebaałes sie do okładki Warrahy,bo taka strasznie rózowa,ale i tak jest czosnek wporzo w porównaniu z kolorystyka strony tego Twojego gajnego helołgudbaj :>

BTW co to sie dzieje,ze człowiek należacy do subkultury która jest chwilową modą i minie za jakies 2 lata,w dodatku extremalnie pedalską,sam zarzucał innym homoseksualizm Confusedhock:

przykro mi cieciu, nie znasz mnie, Twoje riposty nijak do mnie nie trafiaja Smile
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Nie bylo mnie pare godzin i co tu sie dzieje Big GrinBig GrinBig Grin No ale po kolei

Cytat:dodatku extremalnie pedalską

Znam go, to nie pedal. No ale szukaj ich, szukaj, moze w koncu znajdziesz

Cytat:mgr Piotr Weltrowski

Muzyka ma sie podobac ludziom a nie garstce krytykow muzycznych, gowno mnie obchodzi zdanie Sz.P. magistra, o wiele bardziej cenie sobie swoje wlasne

Cytat:I dlatego HAIL TO ENGLAND to najlepsza płyta heavymetalowa wszechczasów

Cytat:LTH to kwintesencja rockowego ascetyzmu w heavy metalu, i najlepsza produkcja metalowa w dziejach. Smiesz zaprzeczyc - udowodnij szczegolowo ze jest inaczej. Albo spierdalaj.

Sam sobie zaprzeczasz - udowodnij to szczegolowo.

Cytat:pedałów ze Skarżyska zmiażdżę bezpardonowo, nie jesteście godni stąpać po polskiej ziemi, ani nawet leżeć w niej. Wyjście macie jedno - kominem!

Nie doszla pocztowka, ze zarowno Hitler, jak i towarzysz Stalin dawno umarli? No, to Cie uswiadamiam. Poza tym - bywam czesto w Kielcach i znam stamtad troche ludzi, na szczescie rozniacych sie od Ciebie. A co do pierwszego zdania, do pierwszego przecinka - tak, tak, oczywiscie Laughing Laughing Laughing

@true fan: przywracasz mi wiare w normalnych fanow Manowara. Bo czytajac to forum mam wrazenie ze tylko kilku moich kumpli nimi jest

Cytat:No właśnie, w pełni się zgadzam. To potworna obraza dla Judas Priest.

Nie inaczej! Laughing

Cytat:Co za banda dzieciaków

Jestes ziomem KelThuza? Laughing

Cytat:True ludzie są po mojej stronie

HAHAHAHAAHAHHAAHHAA

Cytat:Ale z kolei Manowar to # 1 jeśli chodzi o power-metal, kładą Helloween pod każdym wzgledem

Obrazasz Helloween. Poza tym gadasz glupoty, Manowar to heavy. Tak dla Twojej wiadomosci

Cytat:wszyscy maja swoje racje i czosnek o kulistych kształtach bo jedni drugich nie przekonaja

Zgadzam sie. Ale te dyskusje sa smieszne chociaz, czytanie wypowiedzi miotajacego sie Kela to naprawde dobra poprawa nastroju po calym dniu w szkole Big Grin

@Vomitor: to wyglada trve jak cholera Big GrinBig GrinBig Grin

Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e

Gowno prawda, obiektywizmu to Ty sie tu nie doszukasz

Cytat:Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami

Gloves Of Metal rulez forever Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Cytat:raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób

No niewymownie wprost mi przykro

Cytat:wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój

Nie tylko, mi tez to poprawia nastroj. Az smiechawki dostaje, sluchajac np. Call To Arms Big Grin

Cytat:Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!!

no comments

Cytat:Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!

Ze tez tacy ludzie sie rodza... chyba tylko po to, zeby zapewnic innym smiech. A te swoje faszystowskie teorie w dupe sobie wsadz, Baranku Bozy Big Grin
Odpowiedz

Cytat:powtarzam - co mnie to czosnek obchodzi, ze sie akurat tobie podoba? Kim ty jestes? kolejnym chlopczykiem? Obiektywnie HAIL TO ENGLAND to kwintesencja Heavy Metalu, a Kings of Metal tylko kontynuacją i średnim rozwinięciem stylu. Dopiero na LTH wracają w starym stylu.

rowniez mamy gleboko w dupie to co Ty myslisz o tej bandzie gejow. koniec piesni, koniec wiecow, mam cie ponizej plecow.

Necro Desecrator napisał(a):Normalnie pierdolnąłem łbem w klawierkę gdy przeczytałem te pokazne pokłady bzdur z ostatnich trzech stron.Poziom spierdolenia gustu na tym forum jest przytłaczająco wysoki,az sie prosi o boską interwencję.To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e.Dowód na to ,iz wiekszosc z was urodzila sie z powaznymi wadami genetycznymi(naprawde wspólczuje!) lub ,ze wasze narzady słuchu sa nieodwracalnie zdewastowane przez gówna a'la niemiecki metal.Jedna z wiekszych bredni jakie tutaj padły jest stwierdzenie, jakoby Manowar ,,od poczatku stał w miejscu". Do czochowego dziada Pana,ta kapela nie dosc ,ze płytami IGR i HTE ustanowila nowa jakosc w heavy metalu to na dodatek, na każdej kolejnej produkcji pokazywala inne,nie mniej atrakcyjne oblicze,zawsze będąc o krok dalej od calej ,,patatajowej" sceny. Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami, w ktorch nie doszukiwala sie niczego innego poza ,,gołymi klatami", i teraz pierdoli nieopatrznie głupoty,raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób.Zrozumcie kutafony,ze plyty tego zespolu to nie tylko kolektyw dzwiekow wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój,to głęboko u d u c h o w i o n a twórczość bedaca archetypem synkretyzmu Piekna i Potegi wyrazonego za pomoca rockowego instrumentarium.Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!! Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!

MUAHAHHAHAHAHAHAAHHAAH POSRALEM SIE ZE SMIECHU, A SPUSCILES SIE JAK ICH SLUCHALES? MAUHAHAAHHAH LAWL
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):
XdkyX napisał(a):a tak pozatym: Kel'Goreja wici'Thuzie twoje "wypierdalaj" i wszystkie inne wypowiedzi mozna spokojnie olac biorac pod uwage jaka okladke wybrales dla "poteznej" plyty Warrahy. Przed różem tez sie mamy poklonic?
Ojej,przyjebaałes sie do okładki Warrahy,bo taka strasznie rózowa,ale i tak jest czosnek wporzo w porównaniu z kolorystyka strony tego Twojego gajnego helołgudbaj :>

BTW co to sie dzieje,ze człowiek należacy do subkultury która jest chwilową modą i minie za jakies 2 lata,w dodatku extremalnie pedalską,sam zarzucał innym homoseksualizm Confusedhock:

przykro mi cieciu, nie znasz mnie, Twoje riposty nijak do mnie nie trafiaja wiec spierdalaj Smile
toś mie pojechał,Panie-z-różową-opaską-na-ręke.
Odpowiedz

tez mi pojechales, 5latki sie tak w piaskownicach przezywaja. ups, czyzbys uczyl sie od starszych kolegow?
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):tez mi pojechales, 5latki sie tak w piaskownicach przezywaja. ups, czyzbys uczyl sie od starszych kolegow?
Ej co z Ciebie taki twardziel,przecież emo sa "sensitive"
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e

Gowno prawda, obiektywizmu to Ty sie tu nie doszukasz

Lol,rozumiem ,ze uczeszczasz na wykłady z estetyki? Bogata,nienaganna pod wzgledami estetycznymi, a takze uduchowiona muzyka uzyskana za pomoca ascetycznej formy,jest dowodem klasy jej kompozytora.Np. moj stary ,ktory ma wyzsze wykształcenie muzyczne rowniez sra w gacie przy Manowar,uwaza ,ze ich ballady to jedne z najpiekniejszych kawalkow w muzyce rockowej,stawia je na rowni z Child in Time czy Brothers in arms.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):tez mi pojechales, 5latki sie tak w piaskownicach przezywaja. ups, czyzbys uczyl sie od starszych kolegow?
Ej co z Ciebie taki twardziel,przecież emo sa "sensitive"

sensitive-my-ass?
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ale te dyskusje sa smieszne chociaz, czytanie wypowiedzi miotajacego sie Kela to naprawde dobra poprawa nastroju po calym dniu w szkole Big Grin
coz tutaj i ja sie musze zgodzic i chociaz w wielu punktach popieram KelThuza i Necro Desecratora, a tego pierwszego szanuje zarowno za Sorcerer jak i Warrahe to gdy czytam "obietnice" wpierdolu itd itp to malo z krzesla nie spadne ze smiechu

edit:
Rumian napisał(a):a do tematu, oczywiscie "Other bands play, Manowar kill"
http://metal.eu.org/fun/nanowar_otherbands.jpg Angry
won Evil or Very Mad
Odpowiedz

Naprawdę jedna konkluzja tego forum:''nie zadzieraj z grupką dzieci'', Jeżeli wyrażasz swoje własne zdanie to zaraz Kurwa dają twoje zdjęcie na forum i bluzgają...

Mam nadzieję chociażby na resztki człowieczeństwa z waszej strony i wyciągniecię konskwencji za naruszanie prywatności człowieka i zbanowanie\ostrzeżenie danego Fiuta.
Odpowiedz

Great-Onizuka napisał(a):Naprawdę jedna konkluzja tego forum:''nie zadzieraj z grupką dzieci'', Jeżeli wyrażasz swoje własne zdanie to zaraz czosnek dają twoje zdjęcie na forum i bluzgają...

Mam nadzieję chociażby na resztki człowieczeństwa z waszej strony i wyciągniecię konskwencji za naruszanie prywatności człowieka i zbanowanie\ostrzeżenie danego Fiuta.

Powiem Ci, ze calkiem szybko do tego doszedles Big Grin a tak btw... w podpisie masz blad ortograficzny
Odpowiedz

I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!

Hail bracie !
Odpowiedz