03-20-2006, 04:21 PM
Rumian napisał(a):a do tematu, oczywiscie "Other bands play, Manowar kill"http://metal.eu.org/fun/nanowar_otherbands.jpg

Rumian napisał(a):a do tematu, oczywiscie "Other bands play, Manowar kill"http://metal.eu.org/fun/nanowar_otherbands.jpg
Flying Corpse napisał(a):XdkyX napisał(a):a tak pozatym: Kel'Goreja wici'Thuzie twoje "wypierdalaj" i wszystkie inne wypowiedzi mozna spokojnie olac biorac pod uwage jaka okladke wybrales dla "poteznej" plyty Warrahy. Przed różem tez sie mamy poklonic?Ojej,przyjebaałes sie do okładki Warrahy,bo taka strasznie rózowa,ale i tak jest czosnek wporzo w porównaniu z kolorystyka strony tego Twojego gajnego helołgudbaj :>
BTW co to sie dzieje,ze człowiek należacy do subkultury która jest chwilową modą i minie za jakies 2 lata,w dodatku extremalnie pedalską,sam zarzucał innym homoseksualizmhock:
Cytat:dodatku extremalnie pedalską
Cytat:mgr Piotr Weltrowski
Cytat:I dlatego HAIL TO ENGLAND to najlepsza płyta heavymetalowa wszechczasów
Cytat:LTH to kwintesencja rockowego ascetyzmu w heavy metalu, i najlepsza produkcja metalowa w dziejach. Smiesz zaprzeczyc - udowodnij szczegolowo ze jest inaczej. Albo spierdalaj.
Cytat:pedałów ze Skarżyska zmiażdżę bezpardonowo, nie jesteście godni stąpać po polskiej ziemi, ani nawet leżeć w niej. Wyjście macie jedno - kominem!
Cytat:No właśnie, w pełni się zgadzam. To potworna obraza dla Judas Priest.
Cytat:Co za banda dzieciaków
Cytat:True ludzie są po mojej stronie
Cytat:Ale z kolei Manowar to # 1 jeśli chodzi o power-metal, kładą Helloween pod każdym wzgledem
Cytat:wszyscy maja swoje racje i czosnek o kulistych kształtach bo jedni drugich nie przekonaja
Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e
Cytat:Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami
Cytat:raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób
Cytat:wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój
Cytat:Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!!
Cytat:Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!
Cytat:powtarzam - co mnie to czosnek obchodzi, ze sie akurat tobie podoba? Kim ty jestes? kolejnym chlopczykiem? Obiektywnie HAIL TO ENGLAND to kwintesencja Heavy Metalu, a Kings of Metal tylko kontynuacją i średnim rozwinięciem stylu. Dopiero na LTH wracają w starym stylu.
Necro Desecrator napisał(a):Normalnie pierdolnąłem łbem w klawierkę gdy przeczytałem te pokazne pokłady bzdur z ostatnich trzech stron.Poziom spierdolenia gustu na tym forum jest przytłaczająco wysoki,az sie prosi o boską interwencję.To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e.Dowód na to ,iz wiekszosc z was urodzila sie z powaznymi wadami genetycznymi(naprawde wspólczuje!) lub ,ze wasze narzady słuchu sa nieodwracalnie zdewastowane przez gówna a'la niemiecki metal.Jedna z wiekszych bredni jakie tutaj padły jest stwierdzenie, jakoby Manowar ,,od poczatku stał w miejscu". Do czochowego dziada Pana,ta kapela nie dosc ,ze płytami IGR i HTE ustanowila nowa jakosc w heavy metalu to na dodatek, na każdej kolejnej produkcji pokazywala inne,nie mniej atrakcyjne oblicze,zawsze będąc o krok dalej od calej ,,patatajowej" sceny. Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami, w ktorch nie doszukiwala sie niczego innego poza ,,gołymi klatami", i teraz pierdoli nieopatrznie głupoty,raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób.Zrozumcie kutafony,ze plyty tego zespolu to nie tylko kolektyw dzwiekow wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój,to głęboko u d u c h o w i o n a twórczość bedaca archetypem synkretyzmu Piekna i Potegi wyrazonego za pomoca rockowego instrumentarium.Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!! Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!
XdkyX napisał(a):toś mie pojechał,Panie-z-różową-opaską-na-ręke.Flying Corpse napisał(a):XdkyX napisał(a):a tak pozatym: Kel'Goreja wici'Thuzie twoje "wypierdalaj" i wszystkie inne wypowiedzi mozna spokojnie olac biorac pod uwage jaka okladke wybrales dla "poteznej" plyty Warrahy. Przed różem tez sie mamy poklonic?Ojej,przyjebaałes sie do okładki Warrahy,bo taka strasznie rózowa,ale i tak jest czosnek wporzo w porównaniu z kolorystyka strony tego Twojego gajnego helołgudbaj :>
BTW co to sie dzieje,ze człowiek należacy do subkultury która jest chwilową modą i minie za jakies 2 lata,w dodatku extremalnie pedalską,sam zarzucał innym homoseksualizmhock:
przykro mi cieciu, nie znasz mnie, Twoje riposty nijak do mnie nie trafiaja wiec spierdalaj
XdkyX napisał(a):tez mi pojechales, 5latki sie tak w piaskownicach przezywaja. ups, czyzbys uczyl sie od starszych kolegow?Ej co z Ciebie taki twardziel,przecież emo sa "sensitive"
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e
Gowno prawda, obiektywizmu to Ty sie tu nie doszukasz
Flying Corpse napisał(a):XdkyX napisał(a):tez mi pojechales, 5latki sie tak w piaskownicach przezywaja. ups, czyzbys uczyl sie od starszych kolegow?Ej co z Ciebie taki twardziel,przecież emo sa "sensitive"
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ale te dyskusje sa smieszne chociaz, czytanie wypowiedzi miotajacego sie Kela to naprawde dobra poprawa nastroju po calym dniu w szkolecoz tutaj i ja sie musze zgodzic i chociaz w wielu punktach popieram KelThuza i Necro Desecratora, a tego pierwszego szanuje zarowno za Sorcerer jak i Warrahe to gdy czytam "obietnice" wpierdolu itd itp to malo z krzesla nie spadne ze smiechu
Flying Corpse napisał(a):wonRumian napisał(a):a do tematu, oczywiscie "Other bands play, Manowar kill"http://metal.eu.org/fun/nanowar_otherbands.jpg
Great-Onizuka napisał(a):Naprawdę jedna konkluzja tego forum:''nie zadzieraj z grupką dzieci'', Jeżeli wyrażasz swoje własne zdanie to zaraz czosnek dają twoje zdjęcie na forum i bluzgają...
Mam nadzieję chociażby na resztki człowieczeństwa z waszej strony i wyciągniecię konskwencji za naruszanie prywatności człowieka i zbanowanie\ostrzeżenie danego Fiuta.
KelThuz napisał(a):I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!